tülin şahin

Klavyeyi siz parçalıyorsunuz bence.Bu ne hırs Yarabbim!Kıza neler demişsiniz,pes...

Üstelik benim yazdığıma ve kendi yazdıklarına bi baksana asıl sen klavyeyi parçalamışsın sakince elinden bırak mouse ve klavyeyi ve üstte yazdıklarımı yap...

Son düzenleme:
arkadaslar yeri degil belki ama yardım edecek bırı varmı ozel album yapıuorum resım yuklede olmuyo yapamıyorum bir saattir tepesindeyim deli olucam ya yardım edenlere sımdıden tskkrlr

Yüz hatları çok sert çıkmış burada......

Son düzenleyen: Moderatör:
çok mütevazi bir insan gördüğüm kadarıyla..

insanda bulunması gereken en büyük özelliklerden birisi..küçüldükçe büyüyor insan

çok çok güzel.. dört dörtlük enfes bir kadın

gülüşü ve bakışı güzel olcak bir insanın,ruhu oralarda gizli çünkü.tülindeki güzel ruh da yansıyor işte..

Mütevazliğine diyecek bir şey yok zaten..Ben de takdir ediyorum..Ama son fotoda yüz hatları sert çıkmış..İkisi ayrı şeyler....

açıkçası ben bu kadar ince bacak sevmiyorum..bacakları çok düzgün ama biraz kilo alıp bacakları biraz etli olsa daha güzel olurdu tülinimm

ama modellik yaptığından dolayı böyle zayıf olmak zorunda sanırım :S:26:

Tülin Şahin bu kadar güzelmiydi ya gerçekten şoktayım
Çok beğendim boy pos herşey yerinde taş gibi maşallah

Sadece ses tonunu beğenmiyorum
Ses tonunu hiç bilmesem sadece fotolarını görmüş olsam tamamen bayılırdım heralde
Ama her güzelin bir kusuru vardır tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…