Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzı çok çok büyük. ://
Okuldan bir kaç arkadaşım ısrarla beni bu kadına benzetiyordu ..Saç modelimiz,havamız benziyormuş sözümona... İkimizin de ağzının büyük olması buna etken mi acaba
Senin mi ağzın büyük ?Seni yakından görmesem inanmazdım yine de :))) Sen bu kızdan 1000 kat güzelsin
Dudakların kalın diye demişlerdir ,köfte dudak benim bildiğim iltifattır.
Yok yok hiç benzetemezdim hala dahi benzetemiyorum kendime.... Farklıyız baya...:44:
Çocuğu falan varmıydı ki,hatırlayamadım şu an... :44:
Yaşı var,ama çocuğu yok. :// Senin emdamın ,boyun -posun havan Avrupai ,benzememeniz normal.
Lirikçim beni utandırıyorsun....
Beğenmeyenlerden biri olduğum için. Bizi kasteddiğini açık yüreklilikle söyleyebilseydiniz keşke. :)) Evet,1000 kat daha güzelim,sizin için bi sakıncası var mı ?? :))) Beğenmediğimi söyler geçerim,en azında sizin gibi öğğ,böğğ,iğrenç ,demem.Buradan da anlaşılıyor ki zerre kadar fesatlık yok içimde.Olanlar düşünsün artık,Allah yardımcıları olsun. P
Tülin Şahin'den bahsetmiyorum ki bence de gayet güzell...Ama senin Demet Akalın başlığına yazdıklarını da okudum (Demet'i çok hoş buluyor, beğeniyormuşsun) hakikaten inanılmaz rafine bi zevkin varmış canım.
Yani ya gerçekten zevkler ve renkler tartışılmıyor veya sen aşırı milliyetçi birisin türk kızlarına toz kondurmuyorsun bayılıyorsunn.=D=D Hangisi cumania tam bi muammasın seni anlamak, anlayabilmek istiyorummmm =P=P