tülin şahin

Okuldan bir kaç arkadaşım ısrarla beni bu kadına benzetiyordu ..Saç modelimiz,havamız benziyormuş sözümona... İkimizin de ağzının büyük olması buna etken mi acaba

Senin mi ağzın büyük ?Seni yakından görmesem inanmazdım yine de :))) Sen bu kızdan 1000 kat güzelsin

Son düzenleme:
Yok yok hiç benzetemezdim hala dahi benzetemiyorum kendime.... Farklıyız baya...:44:

Çocuğu falan varmıydı ki,hatırlayamadım şu an... :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben kıskananlar catlasın dedım begenmeyenler degıl :) Kıskananlar catlasından ne anlıyorsun ? nıye atlıyorsun o zaman acık yureklılıgı senden ogrenecek degılım. Begenmeyen bırını kıskanclıkla suclamam senın gıbı ama benım sozumu hıc dusunmeden ustune alındıgına gore yaran varmıs demekki =) Senın 1000 kat guzel olman acıkcası benım hıc umrumda değil bunu her topıkte dıle getırıyorsun zaten herhalde komplekslıyız bu konuda.Herkes kendını daha guzel gorsun benım ıcın hıcbır sakıncası yok buna ınsanlar karar verır sen değil Ben böö iğrenc derım senın agzı buyuk orası kotu demekle hemen hemen aynı kelıme oyunu yapmana gerek yok.Aynen fesatların allah yardımcısı olsun ınsanlara sıkıntı verıyorlar baska bırsey değil ;-)

Benım zevkımı sen elestırecek degılsın.Ben demet akalının fızıgını hos buluyorum dedım ve eskıden daha guzelmıs dedım aceba gozunle okuduguna emın mısın o yazıyı ? Demet akalını begenmek senı nıye bu kadar gerdı ?Daha dogrusu sunu soracagım nıye her lafımdan sonra sen cıkıyorsun karsıma ısın gucun yokmu senın ? Gururlu bır ınsana bır laf bır kere denır ama sen kendını kıme ıspatlamaya calısıyorsun onu anlamadım sana ellı kere dedım kı herkes kendı yorumuna baksın ıkıdebır bana laf yetıstırmek ıcın nerdeyse klavyeyı parcalıyacaksın.Senın benı anlamana gerek yok gerek olacak en son şahıssın ve evet turk kızlarına laf kondurmuyorum zoruna mı gıttı ? Burada sana ıthafen bırsey yazılmadı yazdgımıda hatırlamıyorum bu sureklı laf atarak kendını ıspatlama cabalarını baska yerde dene sıktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…