tülin şahin

Şu türk kızları muhabbeti de çok sıktı tülin şahin danimarka vatandaşı ama yine beğenmiyorum işte brezilyalı olsada beğenmiycem amerikalı da güney korelide güzelse güzeldir milletinin ne önemi var sırf türk diye laf söyletmiyorum demek de neyin nesi

Hadı benım lys sendromum var bazılarının hep uzerınde bu sendrom ve onları cok komık duruma dusuruyor.Sendromlu ınsanlar ortada onlara soylenen bır soz yokken satasma durumunda olan ınsanlara denır.Ama ben bu kk'nü sevdım bırı bısey dedımmı arkadan ordek sürüsü gıbı hepsi bırlıkte gelıyor : ) Tencere kapak olayı demek kan çekimi sanal alemdede oluyormus.Türk kızı durumundan bende yeterınce sıkıldım herkes ayrı kafadan bırsey soyluyor kımseyede kendımı elli kere ıfade etmek zorunda değilim.Bu konuda bırcok topıkte bazı arkadaslar yuzunden ellı kere acıklama yaptım üstüne alınan alınır durup dururken bu konunun acılması ne onuda anlamadım.Evet türk dıye laf soyletmıyorum bunun ıcın kımseyede hesap vermem bu kadar basıt.Herkes yorumunu yapar çekilir bazı sahısların dıgerlerıne gonderme yapması veyahut onun zevkını elestırmesı bana gore kompleksın ve işi olmadıgı ıcın bu boş şeylerle ugrasmasının dik alası.Kimse kımseyle ugrasmak zorunda değil işinize bakın

Konuya donersek dunyanın en guzel ve asil kadınlarından bırı dıyebılırım.Modelliği sadece silikonlu goğüslerını sergılemekten ve o seksı bakmalıyım havalarından ıbaret gormeyen bır kadın.Her yonuyle model o bakısları dunya uzerınde kımsede yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla saç diplerini yıkamıyormuş haberi bana biraz hurafe gibi geldi.Daha önce izlediğim bir programda banyoda saçımı bir kez şampuanlarım.İkinci kez şampuanlamak saça zarar veriyor demişti.Bir de hergün çekimde olan insan kuaförler yapıyor saçlarını biz bile kuaföre gidince ilk saçımızı yıkıyorlar.Onu mu yıkamayacaklar?

bu kız sivaslı cindy olarak tanındığı zamanlarda hatırlıyorum da bayağı bayağı kilolu bir kızdı o kadar kilo verip formunu koruyor olması takdire şayan.

ama anlayamadığım bir şekilde bir iticilik var bu kadında yani güzel olmaya güzel ama bişeyler itiyor

En iyi model seçtikleri Tülin Şahin ise saçlarını mümkün olduğunca az yıkamaya çalıştığını, yağlı gözükmesini engellemek için de saçını pudraladığını söylemişti!! Ighh!! İşte bu yüzden bana hep kafası kokuyor gibi geliyor onun. Zaten onun saçlarıdan da çok sıkıldım. Yıllardır aynı renk, aynı model, aynı şekil...

alıntıdır

xxxxxx

Saçları yağlı veya kirli olan bir insanın saçı bu kadar güzel olabiliyosa bizde yıkamayalım hiç

elbise kot ceketle harika olmuş.......... ama o giydiği için daha bi güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…