tülin şahin

Gülmek dünyada hıcbır kadına bu kadın kadar yakısmamıstır.Zerafet asillik hepsi var kıskananlar çatlasın :KK14:
favorim olan fotografları

Hele bu fotoda bakmaya doyamıyorum oyle guzel guluyor ki
Burada müthiş:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla beğenmemek,ya da hiç beğenmemek kıskanmak anlamına gelmiyor.O zaman sizin kıskandığınız o kadar çok manken var ki bu başlıklarda. :)) Ben bu kızdan 1000 kat güzel olduğum için kıskanmam söz konusu dahi olamaz. :)) Üstelik ruhumda kıskanmanın zerresini bulundurmam. :KK66:

Çok fazla beğenmemek,ya da hiç beğenmemek kıskanmak anlamına gelmiyor.O zaman sizin kıskandığınız o kadar çok manken var ki bu başlıklarda. :)) Ben bu kızdan 1000 kat güzel olduğum için kıskanmam söz konusu dahi olamaz. :)) Üstelik ruhumda kıskanmanın zerresini bulundurmam. :KK66:

Üstune nıye alındın ? Bın kat daha guzelsındır emınım :KK37: zerre kadar bulundurmamıs halın buysa dıgerını dusunmek ıstemıyorum:KK24:

Üstune nıye alındın ? Bın kat daha guzelsındır emınım :KK37: zerre kadar bulundurmamıs halın buysa dıgerını dusunmek ıstemıyorum:KK24:

Beğenmeyenlerden biri olduğum için. :KK66: Bizi kasteddiğini açık yüreklilikle söyleyebilseydiniz keşke. :)) Evet,1000 kat daha güzelim,sizin için bi sakıncası var mı ?? :))) Beğenmediğimi söyler geçerim,en azında sizin gibi öğğ,böğğ,iğrenç ,demem.Buradan da anlaşılıyor ki zerre kadar fesatlık yok içimde.Olanlar düşünsün artık,Allah yardımcıları olsun. :pP

Tülin Şahin'den bahsetmiyorum ki bence de gayet güzell...Ama senin Demet Akalın başlığına yazdıklarını da okudum (Demet'i çok hoş buluyor, beğeniyormuşsun) hakikaten inanılmaz rafine bi zevkin varmış canım.
Yani ya gerçekten zevkler ve renkler tartışılmıyor veya sen aşırı milliyetçi birisin türk kızlarına toz kondurmuyorsun bayılıyorsunn.=D=D Hangisi cumania tam bi muammasın seni anlamak, anlayabilmek istiyorummmm =P=P

Tülin Şahin'den bahsetmiyorum ki bence de gayet güzell...Ama senin Demet Akalın başlığına yazdıklarını da okudum (Demet'i çok hoş buluyor, beğeniyormuşsun) hakikaten inanılmaz rafine bi zevkin varmış canım.
Yani ya gerçekten zevkler ve renkler tartışılmıyor veya sen aşırı milliyetçi birisin türk kızlarına toz kondurmuyorsun bayılıyorsunn.=D=D Hangisi cumania tam bi muammasın seni anlamak, anlayabilmek istiyorummmm =P=P

son fotolarda korkunç gözüküyor:KK53:

artık solaryuma girmeyi de bırakmalı bence.. bir de pembe ruj insana bu kadar mı yakışmaz yahu bu ne zevksizlik:KK14: ama suratını görmezsem fiziğini beğendiğimi yine eklmeliyim haksızlık olmasın ama fizik ve surat bir bütün işte olmadı mı olmuyor:KK50: bunun yanında tabi konuşmayı öğrenmesi de lazım yıllardır türkiye de yaşıyorsun yahu hala neyin şivesini yapıyorsun git de dilin doğru düzgün nasıl konuşulur onu öğren önce :KK14:

Son düzenleme:
20120308_tulin-sahin-modellikteki-tuzaklari-acikladi.jpg

harika çıkmış yine..bayıldm:KK31:

çok asil bir duruşu var ki nadirdir bu çok mükemmel derecede bir güzelliği olmasada çok hoş bir kadın ve türkiyedeki en güzel manken benim için fiziğindeki tek kusur belinin fala düz olması ama bacakları özellikle çok muazzam yüzüde tatlı :KK31:

X