Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapmamizi istersiniz peki su an bu konuya?Şimdi aldım 3 bin tl verdim şehrimde ki tek yer bilmiyorum nasıl olacak doğal gibi geldi önce şuan çok ağır ve yapay geliyor.kuaför kafay a oturur dedi ama kayıyor mutsuzum
Bilen kullanan varsa bir çözüm söyler diye düşündümNe yapmamizi istersiniz peki su an bu konuya?
İnşallah siz de bu duruma düşmezsiniz ne diyimNe yapmamizi istersiniz peki su an bu konuya?
Bencede canm boşver senİnşallah siz de bu duruma düşmezsiniz ne diyim
Tşk ederim açıkcası halledilir ölüm yok ya diyerek gittim bi heves aldım beceremedim.günlerdir nette bakıyorum kimse yok.kendimi iyi hissedeyim derken daha kötü oldu.demek ki yapamam bana göre değilMutsuz olmayın çünkü saç kas herşey bir şekilde halolurdj kalpteki kötülük halolmaz siz mutlu olun bence kullanan ve inşallah size yardımcı olan cikar
Baktım ama bulamadım insanların çaresizliğinden bi piyasa oluşmuş gidiyor galiba.tel tokalık saçım kalmadı maalesefHiç kullanmadım ama belki tel tokayla sabitleniyordur. YouTube da peruk takma videoları olabilir bir bakın isterseniz
Bandanayla sabitleyeler de vardı ye hatırlıyorum. İnşallah bir çözümünü bulursunuzBaktım ama bulamadım insanların çaresizliğinden bi piyasa oluşmuş gidiyor galiba.tel tokalık saçım kalmadı maalesef
Sağolun sanırım alırken acemilik ettim.kullanamayacağım galibaBandanayla sabitleyeler de vardı ye hatırlıyorum. İnşallah bir çözümünü bulursunuz
Merhaba nerden aldığınızı özelden atabilir misiniz acaba ?Sağolun sanırım alırken acemilik ettim.kullanamayacağım galiba
Size msj atamadım neden bilmiyorumMerhaba nerden aldığınızı özelden atabilir misiniz acaba ?
Canimm tul perugunu kafana uygun sekilde kenarlardan keseceksin.kenar ic kisimlarina cit cit a takilan aparatlari dikeceksin hepsi ice dogru bakacak.boyle yaparsan asla kaymaz ben 9 tane dikmistim boleBilen kullanan varsa bir çözüm söyler diye düşündüm
Ayy bende vardi bi bakayim duruyorsa isteyene gonderebilirim hic kullanmadim citcit takinca gerek kalmadiaslında tül peruk nasıl takılır yazınca videoları var. sanırım saç olmayan için yapıştırıcısı varmış
Citcit guzel duruyor mu acaba? Kendi sacinizdan farkli oldugu anlasiliyor mu?Ayy bende vardi bi bakayim duruyorsa isteyene gonderebilirim hic kullanmadim citcit takinca gerek kalmadi