Tükenmişim.. bitmişim.. rezil bir haldeyim

Geçmesine izin verirsen geçer ama sanırım sen çok seviyorsun bu adamı. İnşallah yarın seni arar

Hepsi geçecek emin ol ama önce onu hayatından ebediyen çıkar

Eğer biri bizi anlamak istemiyorsa ve kafasında bir yere oturtmuşsa onu değiştiremeyiz. Onun sizi kötü bilmesi ya da hakkınızda düşündüklerine kafanızı takmayın. Çünkü siz ne kadar anlatırsanız anlatın, o kafasında kurduğuna inanacak zaten. Onun ne düşündüğünün hiç önemi yok. Önemli olan sizin kendi hakkınızda ne düşündüğünüz. Eğer kendinize olan güveninizi ve inancınızı tazelerseniz onun ne düşündüğünün hiçbir önemi kalmayacak. Ne kadar körmüşüm şeklinde düşünüp kendinizi suçluluk ve pişmanlık içinde boğmayın. Şöyle düşünün: birine değer verdiniz ve o duygularla tavizler vermeniz çok normal, hangimiz yapmıyoruz ki? Demekki o dönem ihtiyacınız olan buymuş, kendinize yüklenmeyin ve kendinizi suçlanmayın. Kendinizi sahiplenme zamanı şimdi. Herşeyden önce kendinizi sevmeniz gerektiğini anlamanız için çok güzel bir fırsat aslında.

Yadırgamanızı anlıyorum, uzaktan bakınca bende böyle bir olaya sacma bu kadar tükenmelik ne var derdim. Ama inanın yaşayınca çok farklı. Bir anda tüm neşenizin tükendiğini görmek çok yıkıcı.. ve değer verip bir şeyler için çabaladığınız insanın zerre umrunda olmadığınızı görmek ve bunu çok çok geç görmek. Üstelik hayatınızda ilk kez birine böyle yaklaşırken..

Benim bir erkek arkadaşım vardı lisedeyken. Saçımı düzleştirmemden, giydiğim kıyafete, konuştuğum insanlara kadar karışırdı. Hatta o kadar manyaktı ki evde olduğuma inanmazdı, okuldan dönünce ev telefonundan arattırırdı inanmak için. Bende manyak gibi bunları yapardım. Öyle bir şekilde alıştırıyorlar ki bu köle durumuna, siz fark etmeden yavaş yavaş her dediğini yapar oluyorsunuz.

İlişkinin en başından beri her şeyde kendileri yalan söyler bu tiplerin. Bana evlatlık olduğunu, annesinin öldüğünü söylemişti kendini acındırmak için mesela. Ama üvey annem dediği kişiye o kadar çok benziyordu ki anlatamam. Sonradan öğrendim ki gerçek annesiymiş.

Kalbim delik demişti. Her kavga edişimizde, bayılma numarası yapardı. Korkudan üzüntüden aptal gibi ağlardım. 1.5 sene beraber olduk. 1.5 senede bana etmediği eziyet kalmadı. Defalarca ayrıldı, küfür etti, tehdit etti.

Sonra bir gün nasıl oldu bilmiyorum ama ben ayrıldım ondan. Dank etti kafama. Ben senin kölen değilim dedim ayrıldım. Allah'ıma şükürler olsun bana doğru yolu göstermiş ayrılmışım. Bunların hepsi geçecek ve inan geçtiği için çok şükredeceksin.

Şu anda fark etmiyorsun belki ama sen onun sevgilisi, arkadaşı falan değilsin. Kendi egosunu tatmin etmek için kullandığı oyuncaksın. Ama unutma, kimse senden değerli değil, sen kimsenin kölesi değilsin.

O yüzden kendine biraz saygın varsa, ayrıldığınıza şükret. Asla ama asla dönme. Kendine ama beni seviyordu, arkadaşımdı, onsuz yapamam gibi şeyler söyleyip de eziyet etme. Kendine asla bu kötülüğü yapma bir daha. Sevmek, aşık olmak, sevgili olmak asla ama asla böyle bir şey değil. Lütfen kendine değer ver ve ondan sonsuza kadar uzak dur.

çok teşekkür ederim. Böyle güzel yorumlarınız tecrübelerinizle sabitleyip verdiğiniz fikirler bana umut oluyor..

Baglanmiycaksin işte bu hayatı düzgün yaşamanın formulü

Kesinlikle öyle. Hayatımın merkezine kimseyi koymama görüşündeydim hepte. Maalsef o gaflede düştüm mantığımı kontrl edemedim. Şimdi bu olanları ben kendim hak ettim bu durumu özgüvensiz hale gelişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…