tükenmiş bir kadının moral ihtiyacı

Hayatı dolu dolu yaşama hissi diye bir his olduğunu bile düşünmüyorum ben.1 günüm şahane geçsin, çok mutlu olayım her istediğim olsun.1 gece uyuyup uyandıktan sonra gram etkisi kalmıyor ki bende.bir de yıllar yıllar aonra kalacak.hayat hergün sıfırdan başlar. Bir gün önceli anının, olayın etkisi bile kalmıyor.hergün hergün başa saran bir olguyu dolu geçirsen de hatırlamıyorsun, boş geçirsen de.ayrıca dolu geçirmek de çok göreceli bir kavram.kimi bazı arkadaşların ima ettiği gibi aile kurarak, çocuk yaparak dolu geçridiğini düşünür, kimi kariyer yaparak kimi bol partnerli bir aşk hayatı yaşayarak.kimi eski sevgililerine vakit kaybı olarak bakıyor kimi de ne güzel bir sürü anım oldu içimde kalmadı diye.kimi daha gençken çocuk yapsaydım şimdiye kadar büyümüştü diyor, kimi de en enerjik çağlarımı çocuk bakarak geçridim diye hayıflanıyor.kimi ne güzel kariyer yaptım diyor kimi gençliğimin en güzel yıllarını inek gibi çalışarak heba ettim diyor.dolu boş kavramı karmakarışık yani.zaten insan doğası çevreden bağımsız olarak depresyona giren çıkan bir varlık.depresyon olmasa bile 2 gün mutlu ve huzurlu hissetse 2 gün mutsuz hisseder.programı böyle yaratmışlar.hayatınla bağımsız.bir süre sonra hiçbirşey mutlu etmez ki insanı.alışırsın normaline dönersin.herkesin standart bir ruh hali var.neye sahip olursan ol bir süre sonra o seviyeye dönüyorsun.

Eee onu diyorsun.bak ben daha tüp bebek yapmaya çalışıyorum.yaşıtlarım 2.yı yapıyor diye.
Öncelikle ben siz diye hitap ediyorsam siz de bu şekilde hitap etmelisiniz nezaket ve görgü kuralları gereği. Ayrıca bu nasıl bir üslup ya karşınızdaki bir insan “ben daha tüp bebek yapmaya çalışıyorum” ne kadar incitici farkında mısınız? Diğer konuda da kesinlikle okuma anlamanızda bir problem var. İnsan elinde olan hayatta bir keşke buluyor benim keşkem de bu yazdım ben oraya, siz bunu alıp çocuk yapanlar yol almış oluyor dediğim şeklinde algılıyorsanız bravo.

Siz hassasiyeti olacak kadar saygılı(!) biri bana anlaman kıt diyor. Kibarlaştırarak söylemişsiniz gerçi teşekkür ederim.çok tutarlısınız gerçekten.ayrıca tüp bebek yapmaya çalışmak tabirinde ne var ki.

" Mutluluk, baskasinin elindeki şeker, mis gibi.. Kimi limonlu, kimi naneli, mis gibi, mis..."

Baskalarinin nasil yasadigini bos verin, esiniz iyi, bir isiniz var, guzel bir çocugunuz var, kendi elinizdeki şekerlere odaklanin. Bu ücleme, her zaman denk gelmiyor. Bence cok güzel bir hayatiniz var, sevgiler.

Lise mezunu olup memur olmussunuz sukretmeniz gereken çok şey var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…