tükenmiş bir kadının moral ihtiyacı

Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Tamamen sizinle aynıyım gezmeyi gençliği yaşamayı yapamadım bi türlü,liseden memur oldum sonradan açıktan üni okudum ilk çocuk 2.çocuk derken hiç gençliğimi yaşayamadım bende sizin gibi hissediyorum

Sıkılmışınız sadece biraz.üniversite sınavına girip merqk ettiğiniz bir bölümü bobi olarak okuyabilirsiniz.ya da eşinizle dans kursuna gitmenizi öneririm.çok kegifli oluyor.

Geç atananlarda bu yaşa kadar birikim yapamadım, yıllarım boş boş geçti diye hayıflanıyor insanoğlu hep diğer yoldan gitseydim daha iyi olurdu der ne var bunda ? Kabullenmek gerek.

Onemli olan su an ne yaptığınız. O dediklerinizin hepsini yaptim, rahat bir universite hayati, atandim calistim, borcsuz eksiksiz evlendim her seyi kendimiz yaptik, gezdik tozduk cocuksuz, simdi de cocugum var. Ama simdi elimde ne var? Hayalini kurdugum iş ve kariyere ulasmak için azmim enerjim yok, okul okumak istiyorum ama her sey oyle zor geliyor ki. Siz ne kadar guzel bir azme sahipsiniz ve gecmiste yasanilanlar gitti bitti, su an siz benden daha iyi yerdesiniz mesela. O istedigim bolume baslamak , calismak, cok isterim ama azmim ve motivasyonum yok. Cok zorlanıyorum. Caliskanliginizi tebrik ederim. Jic vazgecmeyin. Umarim ben de sizin gibi olabilirim yakin zamanda

Yorumları dikkate alırsanız eğer aslında şükredecek çok şeyiniz var ama insan bazen bunalıma girebiliyor. İster zengin ister fakir, ister çocuklu ister çocuksuz, ister evli ister bekar bazen insanın içini o huzursuzluk kaplıyor. İki sene ücretsiz izin zarfında aslında dinlenmekten kendinizi daha fazla dinlemeye başladığınızı tahmin ediyorum. İşe tekrar başlamak, tekrar bir hayat telaşesi buna iyi gelecektir.

Canım bunlar artık yaşanmış ve değiştiremeyeceğin şeyler. Değişmeyecek şeyler için kendini yıpratmana üzmene gerek yok sana bi kitap önercem mutlaka ama mutlaka oku o da seni çok rahatlatacak eminim ismi 'şimdinin gücü'

Geç atananlarda bu yaşa kadar birikim yapamadım, yıllarım boş boş geçti diye hayıflanıyor insanoğlu hep diğer yoldan gitseydim daha iyi olurdu der ne var bunda ? Kabullenmek gerek.
Valla aile fakir aldığın koca fakir olduğu zaman anca onlara destek olmakla geçti birikim yapsam içim yanmaz

evet ya.. hem çok şükrediyorum aile sahibi olduğum için hemde o yasayamamis olmaya içim burkuluyor ve yukarda bi arkadasin dediği gibi öfkeye sebep oluyor. hic bir sey icin geç değil deyip elimizden geldiğince yasamaliyiz diyorum ben artık . çocğu krese baslattim bende örgün üniye basladim hayat telaşesinde angarya geliyor ama yinede tutunmaya calisiyorum. ve birazda aslında o yasayamadiğim öykündüğüm şeyin içinin boşluğunu görüyorum birazda

çok teşekkür ederim yorumunuz icin çok iyi geldi. hepimiz hayal ettiğimiz noktalara geliriz insallah

olabilir teşekkür ederim insallah iyi gelir evde kalmak bana iyi gelmedi kesinlikle

Aslında dolu dolu gecirmissiniz. Dönüp bakarken farkedemiyorsunuz bence kıymetini bilmelisiniz
benim dolu geçirmekten anladiğim başarı sayısı sanırım çabalar ve bekleyişler bana zaman kaybı gibi geliyor. ve birde kendime çok yüklenen biriyim basarilarimi göremiyorum gözüm hep kötü taraflarımda

Hayatım sizin keşke dediğiniz kısım gibi geçti tam olarak. Üniversite okudum, işe girdim, çeyizimi gönlüme göre düzdüm, nişanlılık flört her şeyi dibine kadar yaya yaya rahatça yaşadım.
Evim arabam kariyerim her şeyim oldu ülke ülke gezdim eşimle ama bunlar olurken zaman nasıl geçti anlamadım bir baktım 34 yaşına gelmişim. Çocuk sahibi olmak daha yeni aklıma geliyor. Bazen çok geç kalmışım gibi hissediyorum ne enerjim ne de bedenim yirmili yaşlarında birine denk değil gibi... Belki daha önce istesem çok daha kolay hamile kalacaktım belki bu kadar beklediğim için de ömür boyu pişman olacağım.

Yani hayat bu öyle ya da böyle, pencerenin hangi tarafında olursanız olun insanoğlu olarak pişmanlık kaçınılmaz. Bir yerden illa yakalıyor sizi. Keşkeleri boş verip şimdiyi yaşamak en güzeli.

Bu yanlis dusuncenizi hemen birakmaniz lazim boyle dusunerek vaktiniz bosa gider yoksa. Gayette herkesin ugrastigi seylere sahip olmussunuz. Bakin soyle dusunun kimi yillarca memuriyet icin cabaliyor basaramiyor ve tek cabasi o yonde memurlugu kazanmadan evlenmiyorda cocuk. da yok yani hepsi bosa gidiyor size gore. Yada iyi bir is var ama es yok yada cocuk yok . Bunlar icin cabaliyor bu sefer. . Herkes bi seylere cabalayarak ulasir bu vakut kaybi degil ki cabaladaman malesef ulasamazdiniz bu gunlere gelemezdiniz daha zor sureclerde olurdunuz basarmissiniz ki suan isim esim cocugum sagligm herseym var diyorsunuz ama vakit gitti e vakit bu gidecek zaten bide hic biseye sahip olmadan bu yasa gelseydiniz hâla ugrasiyor olsaydiniz nolurdu oyle dusunun. Hayat boyu caba surecek kimse oturdugu yerden biseylere sahip olmuyor hepimizin hayati biseylere kosturmakla geciyor ve senin sahip oldgn seylern sadece biri icin yillarini verenler var. Bende cocuk icin cabalayanlardanim mesela hâlâ ugrasyorum. Bunun icin ugrassamda gececek vakit ugrasmasamda gececek vakit en azindan cabayla gecmesi ve sonuca ulasilmasi daha guzel degil mi ?

Çocuk yapmak hayatta yol almak demek mi şimdi?

çok teşekkür ederim farkındalık olusturan ilgili yorumlarınız icin siz ve tüm diğer hanımlara. nasılda kadın kadının kurdudur lafını boşa çıkarıyoruz isteyince, çok iyi geldiniz hepiniz

çok teşekkür ederim farkındalık olusturan ilgili yorumlarınız icin siz ve tüm diğer hanımlara. nasılda kadın kadının kurdudur lafını boşa çıkarıyoruz isteyince, çok iyi geldiniz hepiniz
Rica ederiz. Sanırım sadece bunalmissiniz olur oyle arada elinizdekilerin kıymetini bilin tadini cikarin bundan sonra her istedigine sahip olmus ve diger guzel hayallere agir adimlar atan bir kadin olarak kahvenizi yudumlayın. Gerisi size kalmış hayat akacak birakın sevdiginiz seyler yaninizdayken aksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…