Hacı şakir sabunla denediniz mi?
Bende orignal Dr.Beckmanm Leke canavarı (4 tükenmez kalem) diye minik bir şişe var,Gömleklerdeki tükenmez kalem izini yok etti koltukta hiç denemedim ama isterseniz bir alın deneyin..
Ben migrostan almıştım küçük açık yeşil renkteÇok teşekkürler nerede satılıyor peki?
Arap sabunu yada şu asprin denilen şeyler ise yaramaz mi ki. Islak mendil rengini de acar biraz koltuğun.
İşe yararsa bizi de bilgilendir aklımızda bulunsun.geçmiş olsun kötü olmuş yeni koltuk olması=(Malesef rengi açıldı. Asprinlede denedim ama iyi bir sonuç alamadım bide koltuk yeni olunca insan üzülüyorçokta uğraşmak istemiyorum iyice bulaştırmayayım diye eşim bir ilaç bulmuş onunla denicem artık.
İşe yararsa bizi de bilgilendir aklımızda bulunsun.geçmiş olsun kötü olmuş yeni koltuk olması=(
bulasik parlaticisi surun.olumden baska herseye care
Süt ile silin derler.
Denemedim hiç ama bi deneyin isterseniz.
süt çok kötü koku yapar sakın denemeyin. ben saç spreyi almıştım. benim çocuk heryeri mahvetmişti. tam çıkarmıyor ama hafifletmişti baya
süt çok kötü koku yapar sakın denemeyin. ben saç spreyi almıştım. benim çocuk heryeri mahvetmişti. tam çıkarmıyor ama hafifletmişti baya
süt bakteri ürettiği için zamanla çok kötü bırakır. arabaya yada halıya döküldüğünde leş gibi bir koku ırakır. koltukta da illa bırakacağını düşünüyorum. o riske değmez.Üzerine süt kutusunu boşaltmayacak ki, ufak ıslatıp silecek; leke çıktıktan sonra da ilaçla silsin geçsin; sütle silip öyle bırakmayacak, niye koku yapsın?
Tükenmez kalem, mürekkep vb. lekeler için böyle bi şey söylenir.
Hatta üşenmedim alıntıladım, doğru hatırlamışım:
Mobilya üzerindeki kalem lekeleri
Kumaş mobilyalarınız için süt yöntemini deneyebilirsiniz. Bir bezi sütle ıslatın ve lekenin üzerine sürerek ovun.
Giysilerdeki kalem lekeleri
Giysilerinizde kalem lekesi olduysa leke çıkarıcılardan yardım alabilirsiniz. Lekenin üzerine leke çıkarıcı koyup bekleyin ve sonra da durulayın. Bunu leke çıkıncaya kadar tekrarlayabilirisiniz.
Bu yöntemle çıkmıyorsa, sütle çıkarmayı deneyebilirsiniz: Bir kaba biraz süt dökün ve giysinizin lekeli bölümünü batırın. Bir gece bekletin. Sonra eski bir diş fırçasıyla lekeli kısmı fırçalayın. Leke çıktıktan sonra giysinizi çamaşır makinesinde yıkayın.
süt bakteri ürettiği için zamanla çok kötü bırakır. arabaya yada halıya döküldüğünde leş gibi bir koku ırakır. koltukta da illa bırakacağını düşünüyorum. o riske değmez.
ben fikrimi söyledim siz fikrinizi söylediniz. nedir bu haklı çıkma çabası. ben insaniyet namına konu sahibini uyardım. istyorsunuz siz kendi koltuğunuzda deneyin önce test etmiş olursunuz iddianızı.İyi de sütle silip bırakılmaz ki, leke çıkınca üzerinden ilaçla silersin; ne kadar zaman geçecek de bakteri üretecek allasen? Diyorum ya kutu sütü boşaltmayacak üzerine.
Her neyse amaan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?