tükeniyorum... lütfen yardımcı olun

Erkek arkadaşta baban haklı.Ama yok ona annesine ve 3 kardeşine ben bakayım dersen sen bilirsin.

Onu geç zamanında çektiren gene çektirir.

25 erken bir yaş evlilik için.26 da evlendim ama bakınca mi 28-30 olsa da olurmuş.Kaçmıyor evlilik.

Gezilere ve kurslara katıl bence.Zamanını değerlendir.İnsanların seni üzmesine fırsat vermezsin meşgulken

Evlilik konusunda baban haklı.Ailenden sıkıntı yaşadığın için sana güzel görünüyor ama doğru bir karar değil işte.Bitir bu ilişkiyi .Ailenle de aranı düzelt.Kesin ve net.

Bu kadar uzun ve ayrıntılı üstelik paragraflara ayrılmamış konuları okumak çok zor oluyor.
Tamamını okumadım açıkcası, konunuzu düzenlerseniz daha çok kişi okuyup fikir verir.

Okuduklarımdan hareketle:
Ben, ailesindeki herkesi eleştirip herkes yanlış ben doğruyum ve beni kimse anlamıyor mantığını sağlıklı kabul edemiyorum ne yazık ki.
Mükemmel ailesi veya romantik ilişkisi olan kaç kişi var ki şu dünyada?
Hepimiz çeşitli sıkıntılar yaşıyoruz ve bunların çoğu yakın ilişki içinde olduğumuz insanlarla yaşanıyor.

Doktora yapacak zihinsel kapasitesi olan biri insani ilişkilerini düzenleyebilir, bu konuda eksikleriniz olduğunu düşünüyorsanız iletişim ve kriz yönetimi alanlarında kendinizi geliştirin.
Tek başınıza yapamıyor musunuz? Profesyonel yardım alın. Psikologlar bu iş için var.
Yine mi olmadı? Sizi psikolojik anlamda yoran insanlarla ilişkilerinizi kısıtlayın.
Başka bir yol bilmiyorum ben.

Resmen gözlerim doldu okurken insanın yaşamları benzer ya birbirine öyle bi durum gerçekten.
Çok diyemem ama benziyor hikayelerimiz benim ki bi tık daha tehdit vari geçenlerinden ne yapman gerektiğini bilmiyorum ama yalnız olmadığını biliyorum. Herşeyin güzel olucağına inanmak bile gelmiyor içinden nefes alamıyorsun bazen öyle bir duygu ki sanki bi çukura düşmüşsün herkes tependen bakıyor ama kimse el uzatıp seni ordan çıkartmak istemiyor gibi. Akıl veremem belki ama sadece fikir verebilirim sakın vazgeçme insan hayatta vazgeçerse kaybeder kimse seni çıkarmak istemezse o çukurdan sen kendinde çıkabilirsin. Mucize bekleme mucizeler için aynaya bak o güç senin içinde buna inan o zaman görüceksin içinde ki gücü Dua et Allah her zaman yanındadır. Düşmeden kalkamazsın bunu kendin için yap kimse için değil bu senin hayatın güç senin içinde hiç bişey senin gücünü yenemez. Yani en azından ben öyle yapıyorum o çukudan çıkmak için kimseden yardım beklemiyorum kendim çabalıyorum yorulsam dinleniyorum bi daha çabalıyorum ben çabaladıkça o çıkarmayanlar utanıyor biliyorum bakmıyorum bile kendin için yap kimseden bekle Güç sensin !!!!!

Surekli basariliyim kiskaniyorlar tahsilliyim onlar tahsilsiz hep ayni seyleri soylemissin acaba insanlara da boyle davraniyor olabilir isim farkinda olmadan yardim edeyim derken eziyor olabilir misin ? Farkinda olmadan ? Baban hakli davul da dengindengine yarin evlendikten snra yazarsin esim tahsilsiz ben ondam soyle ustunum boyle ustunum bilemedim canim ya bence bi duusn tasin yani adam.seni kaldirir da belki sen adami kaldirabilir misin ??????

Kardeşlerınle muhattap olma.Baban çok haklı.Adam dikiş tutturamamış.Sana güvenip çalışmıcak.Donra konu açıcaksın rşim çalışmıyor.Çalışmadığı gibi ailedide tepemde diye.Allah sana defalarca göstermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…