TÜKENDİM ARTIK!!!!

Gpolat50

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
55
9
16
34
Merhaba arkadaşlar nasıl başlayayım nasıl anlatayım bilmiyorum.Artık bu düşüncelerle başedemiyorum. Delirdimmi acaba ya delirirsem ya delirdimde farkında değilsem.Ya farkında olamada kendime çocuklarıma zarar verirsem.Kendine yabncı etrafına yabancı.Sürekli bi kendini yoklama durumu.Kendini anlayamama. Anlamdığı için umudunu yitirme. Artık kimsenin hiçbirşeyin beni düzeltemeyeceğine inanmak.Ya bir gün dayanamayıp kendime birşey yaparsam düşüncesi...... Ve daha niceleri dayanamıyorum artık iyi miyim değilmiyim bilmiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Lütfen bi akıl bir yardım lütfen

Dur bir sakin ol canım sorun ne?
Benim gibi depresyondasin sende silkelen kendine ne gel ne demek zarar vermek kendineve çocuklarına....
Psikolojik destek alıyor musun?

Dur bir sakin ol canım sorun ne?
Benim gibi depresyondasin sende silkelen kendine ne gel ne demek zarar vermek kendineve çocuklarına....
Psikolojik destek alıyor musun?
Psikiyatriye gittim tabiki önce depresyon sonra anksiyete teşhisi koydu antidepresan verdi fakat kullanamadım panik atağım var 6 yıldır sakinleştirici şurup verdi yanımda birileri olınca yada başka şeylerle meşgul olunca iyiyim ama yanlız kaldığımda korku stres hep çullanıyo üstüme napıcam bilmiyorum çok çaresizim çok ....
Sizde böylemisiniz

Zarar vermekten korkuyorsan henuz delirmemissin ama yasadiklarin seni yormus olmali psikolojik destek ama en onemlisi kendi kendine destek şukretmek dua etmek Allah yardimciniz olsun
Amin evet korkarsan yapmazsın biliyorum ama ya yaprda farkında olmazsam die düşünüp daha kötü oluyorum kendime güvenim yok ondan bence

Amin evet korkarsan yapmazsın biliyorum ama ya yaprda farkında olmazsam die düşünüp daha kötü oluyorum kendime güvenim yok ondan bence
Yaninda kimse de yok sanirim mutlaka destek al acil olarak Allah yardimcin olsun

Ya neden kendine eziyet ediyorsun ilaclarini kullanırsan hiçbir sorun olmaz korkma delirmedin birseydeb yapmazsin sadece beynin cok yorgun ve dinlenmesi lazım buda senin elinde

Ya neden kendine eziyet ediyorsun ilaclarini kullanırsan hiçbir sorun olmaz korkma delirmedin birseydeb yapmazsin sadece beynin cok yorgun ve dinlenmesi lazım buda senin elinde
Haklısın canım ama bir kere denedim olmadı dojtorda bünyen zayıf olabilir vücudun kaldırmıodur dedi kesti bende bitkisel bi çözüm arıyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…