- 24 Mart 2008
- 1.483
- 2.065
-
- Konu Sahibi Quennhazel
En iyisini yapmışsınız.İlk bebegim olunca ben cahil davrandım biraz.Sürekli geziyorlar sağda solda ve bebegi kucağına bile almışlardı ilk gelişlerinde.artık kimseyi kabul etmiyorum.Ben bebekle kendimi odaya kapatiyordum göremeden giden çok oldu... minicik bebek insanların pis elleriyle hasta mı olsun...
Kapıyı ve telefonu açmayın çekip gitsinler
Ay bunu eltime yapmislardi. Ustelik kocasinin ailesi. Şaka gibilerdi. İnşallah bana yapmaya kalkmazlar tepkim cok ağır olur cunku. Ayni boyle hergun tatli kahve cay. Ev zaten soguk. Emzireceği zaman odadan insanlari ciksriyolardi. 2 kez denk geldim ben bile catladim sinirden. Musait degilsen kapiyi acma. dustaydim de. Elim bulasıktı de. Psikolojim cok bozuk de. Uydur gitsin.Merhaba herkese iyi bayramlar
Bikaç hafta önce doğum yaptım.Beni anlayan hanımlar olacaktır ki bebeğim yeni doğduğu için çok zorlanıyorum.Malum yaz ayındayız sıcak olduğu için ve emzirdiğim için evde resmen don atlet geziyorum.Eşimin akrabaları ziyaret etmek istedi geçen gün geldiler bebeği gördüler.Bugün tekrardan gelmişler.Zaten bebeğim durmuyordu sabahtan beri üstüne misafir filan kaldıracak halim yokken neden sürekli geliyorlar düşüncesizce anlamiyorum.Herşeyi geçtim sürekli emzirmek zorundayım ve insanların içinde rahat edemiyorum.Bebeğim asla memeden ayrılmıyor ağlıyor.Daha 40 ı çıkmamış kadının evine ısrarla neden gelirler illa ki evden mi kovalım.Ben mi yanlış düşünüyorum acaba.Bir kere geldiler gördüler tamam ikincisi neden.Sinirden ağlayacağım artık.
Ay napio kalas kalas herifler lohusa kadinin evinde ya. Ne görmeyi bekliolar. Meme işte her yerNormalde annem kalıyor o gün yalnızdım eşimde onlarla ilgilendi.Gelen kişilerde erkek hep.Bebek zaten durmuyor hiç gazı vardı.meme istiyor sürekli yatak odasından çıkamadım atletle duruyordum
İlk geldiklerinde ailece komple gelmişlerdi zaten.Biraz da benim hatam oldu bu sefer.Eşim sorunca gelsinler dedim şehir dışından gelmişler sonuçta diye ama bu kadar fazla oturacaklarını tahmin edemedimLohusa kadının misafiri olamaz. Olmamalı. Bu heriflerin karısı anası yok mu gidilmez dememişler mi bi tanesi de? Eşin niye dememiş eşim rahatsız gibi kusura bakmayın diye? Üstü başı müsait olmaz meme yarası olur doğumdan sonra insan kendine katlanmaktır tuvaleti. Başka biri kullansın istemiyor. Cahil cahil işler
Emzireceğim zaman eşim balkona götürdü ilk geldiklerinde bu sefer de balkonda oturdu kaldılar saatlerceAy napio kalas kalas herifler lohusa kadinin evinde ya. Ne görmeyi bekliolar. Meme işte her yergitsenize of bana sinir basti su an. Dusuncesiz ise yaramaz tipler.
Yüzsüzlüğü ele alıp 3.kez gelmek isteyince artık bebekle ilgileniyoruz işlerimiz var gelmeyin dedik açık açıkAy bunu eltime yapmislardi. Ustelik kocasinin ailesi. Şaka gibilerdi. İnşallah bana yapmaya kalkmazlar tepkim cok ağır olur cunku. Ayni boyle hergun tatli kahve cay. Ev zaten soguk. Emzireceği zaman odadan insanlari ciksriyolardi. 2 kez denk geldim ben bile catladim sinirden. Musait degilsen kapiyi acma. dustaydim de. Elim bulasıktı de. Psikolojim cok bozuk de. Uydur gitsin.
Cocuklari cok mu seviyolar ? Politik davransaydiniz evde yokuz, bugun misafirimiz gelecek felan vsYüzsüzlüğü ele alıp 3.kez gelmek isteyince artık bebekle ilgileniyoruz işlerimiz var gelmeyin dedik açık açık
Yok ya sevdıklerınden degıl kendılerıme gezecek yer arıyorlar herhalde.Bu olay olduğu gece ertesi gün yine gelmek istediklerini söylediler kabul etmedimCocuklari cok mu seviyolar ? Politik davransaydiniz evde yokuz, bugun misafirimiz gelecek felan vs
Olsun iyi yaptin. Kimse icin sinirlerini bozmaya degmez.Yok ya sevdıklerınden degıl kendılerıme gezecek yer arıyorlar herhalde.Bu olay olduğu gece ertesi gün yine gelmek istediklerini söylediler kabul etmedim