Tuhaflık bende mi millette mi anlamıyorum artık siz söyleyin..

Ben bebekle kendimi odaya kapatiyordum göremeden giden çok oldu... minicik bebek insanların pis elleriyle hasta mı olsun...

Kapıyı ve telefonu açmayın çekip gitsinler
En iyisini yapmışsınız.İlk bebegim olunca ben cahil davrandım biraz.Sürekli geziyorlar sağda solda ve bebegi kucağına bile almışlardı ilk gelişlerinde.artık kimseyi kabul etmiyorum.

Lohusa kadının misafiri olamaz. Olmamalı. Bu heriflerin karısı anası yok mu gidilmez dememişler mi bi tanesi de? Eşin niye dememiş eşim rahatsız gibi kusura bakmayın diye? Üstü başı müsait olmaz meme yarası olur doğumdan sonra insan kendine katlanmaktır tuvaleti. Başka biri kullansın istemiyor. Cahil cahil işler

Ay bunu eltime yapmislardi. Ustelik kocasinin ailesi. Şaka gibilerdi. İnşallah bana yapmaya kalkmazlar tepkim cok ağır olur cunku. Ayni boyle hergun tatli kahve cay. Ev zaten soguk. Emzireceği zaman odadan insanlari ciksriyolardi. 2 kez denk geldim ben bile catladim sinirden. Musait degilsen kapiyi acma. dustaydim de. Elim bulasıktı de. Psikolojim cok bozuk de. Uydur gitsin.

Normalde annem kalıyor o gün yalnızdım eşimde onlarla ilgilendi.Gelen kişilerde erkek hep.Bebek zaten durmuyor hiç gazı vardı.meme istiyor sürekli yatak odasından çıkamadım atletle duruyordum
Ay napio kalas kalas herifler lohusa kadinin evinde ya. Ne görmeyi bekliolar. Meme işte her yer gitsenize of bana sinir basti su an. Dusuncesiz ise yaramaz tipler.

İlk geldiklerinde ailece komple gelmişlerdi zaten.Biraz da benim hatam oldu bu sefer.Eşim sorunca gelsinler dedim şehir dışından gelmişler sonuçta diye ama bu kadar fazla oturacaklarını tahmin edemedim

Yüzsüzlüğü ele alıp 3.kez gelmek isteyince artık bebekle ilgileniyoruz işlerimiz var gelmeyin dedik açık açık

Ben pandemide dogum yapmama ragmen esimin sülalesi sobali evde dibimdeydi tam 12 kişi tepemde kayınpeder lönk diye odaya girer biri der süt var mı diğeri der kaymakli püsküüüt ye süt olsun öbürü der o cocuk ac digeri der daha iyilesmedin mi eşim desen ben mi lohusaydım o mu belli değil bir saflik salaklik vardi üzerinde ailesi tepemde olunca ağzı kulaklarına varırdı nasıl boşamamısım o zaman onu ben hayret ediyorum düzelmese basardım tekmeyi.Bir katlandim iki katlandım sonra bana bir delirme geldi oh kafam 3 seneye yakın zamandır tertemiz.Bir delirmeni tavsiye ederim deli deliyi görünce comağını saklar.Meraklılar ordusu kendi evlatları dogum yapınca kızının eş ailesinden bir bacak istemez bir de ne hikmetse. O zaman düsünceli oluverirler ya var ya lohusalik diyince dahi ağlayasım geliyor insan en güzel günlerinin içine edip bırakıyorlar Allah görüyor ya hic bir lohusa mağdur edilmese keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…