Tuhaflık bende mi millette mi anlamıyorum artık siz söyleyin..

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.483
2.065
Merhaba herkese iyi bayramlar
Bikaç hafta önce doğum yaptım.Beni anlayan hanımlar olacaktır ki bebeğim yeni doğduğu için çok zorlanıyorum.Malum yaz ayındayız sıcak olduğu için ve emzirdiğim için evde resmen don atlet geziyorum.Eşimin akrabaları ziyaret etmek istedi geçen gün geldiler bebeği gördüler.Bugün tekrardan gelmişler.Zaten bebeğim durmuyordu sabahtan beri üstüne misafir filan kaldıracak halim yokken neden sürekli geliyorlar düşüncesizce anlamiyorum.Herşeyi geçtim sürekli emzirmek zorundayım ve insanların içinde rahat edemiyorum.Bebeğim asla memeden ayrılmıyor ağlıyor.Daha 40 ı çıkmamış kadının evine ısrarla neden gelirler illa ki evden mi kovalım.Ben mi yanlış düşünüyorum acaba.Bir kere geldiler gördüler tamam ikincisi neden.Sinirden ağlayacağım artık.

Valla ağlayın, çınkar çıkartın. Yaptıkları terbiyesizlik. Bak saygısızlıkta değil. Ya bebeğe hastalık getirseler? Daha aşıları tam olmayan brbrk bu. Anne zaten memeye yapışık bebekle durmak zorunda. Gelip eve ev işi çıkartıyorlar.

Dmi bide işin o boyutu var hastalık kapmaması lazım.İnanın odaya kapattım kendimi artık.Eşim ilgileniyor.

Evde rahat hareket edemiyorum bunu da mı düşünmez insan odaya kapattım kendimi bebekle artık

Görgüsüzlük, düşüncesizlik, saçmasapan adetler. Millete ne benim bebeğimi görecekler, kırkı bile çıkmamış, çok haklısınız. Çekirdek aileler dışında kimseye gerek yok o da eve geçene kadar, insanları bir salsalar keşke.

Hadi hiç birşeyi düşünemiyorlar da bu kadın emziriyor yanımızda rahat edemez bunu da mı düşünüp rahatsız olmuyorlar.Kendimi odaya kapattım çıkmıyorum çıkmayacağım da.Bugun kakasını yapamıyor bebeğim sürekli meme de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…