- 24 Mart 2008
- 1.483
- 2.065
-
- Konu Sahibi Quennhazel
Merhaba herkese iyi bayramlar
Bikaç hafta önce doğum yaptım.Beni anlayan hanımlar olacaktır ki bebeğim yeni doğduğu için çok zorlanıyorum.Malum yaz ayındayız sıcak olduğu için ve emzirdiğim için evde resmen don atlet geziyorum.Eşimin akrabaları ziyaret etmek istedi geçen gün geldiler bebeği gördüler.Bugün tekrardan gelmişler.Zaten bebeğim durmuyordu sabahtan beri üstüne misafir filan kaldıracak halim yokken neden sürekli geliyorlar düşüncesizce anlamiyorum.Herşeyi geçtim sürekli emzirmek zorundayım ve insanların içinde rahat edemiyorum.Bebeğim asla memeden ayrılmıyor ağlıyor.Daha 40 ı çıkmamış kadının evine ısrarla neden gelirler illa ki evden mi kovalım.Ben mi yanlış düşünüyorum acaba.Bir kere geldiler gördüler tamam ikincisi neden.Sinirden ağlayacağım artık.
Dmi bide işin o boyutu var hastalık kapmaması lazım.İnanın odaya kapattım kendimi artık.Eşim ilgileniyor.Valla ağlayın, çınkar çıkartın. Yaptıkları terbiyesizlik. Bak saygısızlıkta değil. Ya bebeğe hastalık getirseler? Daha aşıları tam olmayan brbrk bu. Anne zaten memeye yapışık bebekle durmak zorunda. Gelip eve ev işi çıkartıyorlar.
Şehir dışından geldiler ve eşimin yakın akrabası diye hadi gelsinler dedik demez olsaydıkHaklisiniz ama onlar dusuncesiz diye siz kabul etmek zorunda degilsiniz. Keske musait degiliz bugun vs deseydiniz. Ben de yazin dogum yapmistim gercekten anliyorum.
Dmi bide işin o boyutu var hastalık kapmaması lazım.İnanın odaya kapattım kendimi artık.Eşim ilgileniyor.
Tövbe yok bidaha zatenBir daha kabul etmeyin bebek hasta vs diye bahane sunun. Gece uyumadı vs.
Evde rahat hareket edemiyorum bunu da mı düşünmez insan odaya kapattım kendimi bebekle artıkne kadar terbiyesiz insanlarmış. milletin kahrını çekmek zorunda değilsiniz, sadece kovulmaktan anlar böyle tipler mecbur kovacaksınız. bu kadar işin arasında bir de ilgi beklemeleri misafircilik oynamaya çalışmaları gerçekten korkunç. korkunç insanlar bunlar.
İlk bebeğim tecrubesizim.gelmek isteyeni ayıp olmasın diye kabul ettik ama ikinciye gelenlere sabrım kalmadı artık odaya kapattım bebekle kendimi cıkmıyorumBari kirkiniz çıksaydı sonra kabul etseydi iz.ilk 40 gün anneninde bebeğinde bağışıklığı düşük oluyor bı öğrenemedi bizim millet!!
İlk geldiklerinde 3 saat oturdular.Bugun inşallah yatılı kalmaya kalkmazlarDüşünememişler demek ki. Çok mu uzun kalıyorlar
Hadi hiç birşeyi düşünemiyorlar da bu kadın emziriyor yanımızda rahat edemez bunu da mı düşünüp rahatsız olmuyorlar.Kendimi odaya kapattım çıkmıyorum çıkmayacağım da.Bugun kakasını yapamıyor bebeğim sürekli meme deGörgüsüzlük, düşüncesizlik, saçmasapan adetler. Millete ne benim bebeğimi görecekler, kırkı bile çıkmamış, çok haklısınız. Çekirdek aileler dışında kimseye gerek yok o da eve geçene kadar, insanları bir salsalar keşke.
Öyle yapacağım artık keşke bugun de öyle yapsaydım.Kabul etmeyin, kuzenim habersiz onay almadan şehir dışından bile gelenleri sokmadı. Müsait değilim dedi almadı kapıdan. En iyisini yaptı. Siz de öyle yapın
Aynen öyle herkes kendini eğlendirme vakit geçirme derdindemillet totosunu gezdirecek yer ariyor valla kov gitsin