- 11 Haziran 2010
- 7.690
- 13.896
- Konu Sahibi Quennhazel
Gece kaldılar mı gittiler mi? En başında kabul etmeyin. Her durumda kötü siz olursunuz ama en azından sıkıntı yaşamazsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok asla etmeyeceğim şaka gibi ama gece de msj atmışlar sabahtan gelmek için olmaz dedikOff kendi evinde hapis gibi o kadar iyi anlıyorum ki , yenidoğan bıraksan 24 saat memede kalır . Konfor alanı oluşturmak lazım , rahat bir koltukta sırta , dirsek altına yastık gibi , yatağin üzerinde emzirmek işkence gibi olur.
Eve kabul ettikten sonra kovmak ayıp olur. En iyisi hiç kabul etmeyin. Çat kapı gelene de kapıyı açmayın . Varsın evdeyken açmadı diye lafını yapsınlar , bebekli lohusalı eve çat kapı gelmek daha büyük ayıp.
Gittiler ama epey geç gittiler yine.Msj attılar gittikten sonrada yarın sabahtan gelmek için olmaz dedik bu sefer tövbeGece kaldılar mı gittiler mi? En başında kabul etmeyin. Her durumda kötü siz olursunuz ama en azından sıkıntı yaşamazsınız.
Bide sıcaktan don atlet geziyorum resmen nasıl rahat edeyim onlar için mi giyinip oturayım yatak odasından çıkmadımOff kendi evinde hapis gibi o kadar iyi anlıyorum ki , yenidoğan bıraksan 24 saat memede kalır . Konfor alanı oluşturmak lazım , rahat bir koltukta sırta , dirsek altına yastık gibi , yatağin üzerinde emzirmek işkence gibi olur.
Eve kabul ettikten sonra kovmak ayıp olur. En iyisi hiç kabul etmeyin. Çat kapı gelene de kapıyı açmayın . Varsın evdeyken açmadı diye lafını yapsınlar , bebekli lohusalı eve çat kapı gelmek daha büyük ayıp.
Aynen ben eşimin akrabası şehir dışından gelmiş diye kabul edelim dedim ama pişman oldum eşime de söyledim bidaha asla misafir filan yokBen sevmem böyle şeyleri, tabii ki çok haklısınız, emziren kadın yakası paçası yamulmuş memesi dışarıda da geziyor yeri geliyor, evde bebeğinin sırtını okşaya okşaya gazını da çıkartıyor. Biraz insanlara alan bıraksalar keşke, tuhaf olan siz değilsiniz onlar; ama bu rahatsızlığınızı açıkça ifade edin müsait değilim, zor bir süreçteyim bebeğim yeni doğdu hassas, mikroplara açık daha sonra görüşürüz deyip gerekirse eve kabul etmeyin. Yoksa burada dertleşmekten öteye geçemezsiniz. İnsanların cazını suratını boşverin. Ne düşünürlerse düşünsünler.
Öyle yaptım hoşgeldin bile demedim bebekle yatak odasında durdumOdadan çıkmayın, hizmet etmeyin, surat asarlarsa da umursamayın.
Ay dertleri neymiş? Niye bu kadar gelmek istiyorlar?Gittiler ama epey geç gittiler yine.Msj attılar gittikten sonrada yarın sabahtan gelmek için olmaz dedik bu sefer tövbe
Bilmiyorum ki vakit geçirecek yer arıyorlar herhalde kendilerineAy dertleri neymiş? Niye bu kadar gelmek istiyorlar?
Biz de eşimin memleketine gittik bayramda, oğlumun oyuncağı kalmış dönerken kapıdan aldık gittik içeri bile girmedik.
Şaka gibi gelecek ama gece msj atmışlar yarın sabahtan gelmek için tabiki kabul etmedik
Eşimin çok yakın akrabası o yüzden ikinci defaya da tamam demiş bulunmuştum.Ondan yüz buldular sanırım sabahtan yine gelmek istediler.Gelince kalkmakta bilmiyorlar bidaha asla dedimAy kim bu insanlar, neden surekli size gelmek istiyorlar? Sehir disindan sizin evi gormeye gelmisler herhalde sadece Inanilmaz sinir oldum, gidene kadar her seferinde reddedin. Insan utanir lohusa kadinin evine surekli gidip gidip yuk olmaya.
dogum yapalı birkac hafta olmuş ama. evet onlar düşüncesiz olabilirler eşinin hatrına katlanmalisin yatılı degildiiler gitmislerdir. baska odan yokmu yatak odana gitseydin rahatca emişirdiniz. benimde kış günü aynı odada geçmişti misafirli akşamlarım ,öteki odaya giderdim bebegimle onlar sohbet çay keyfi öyleeeMerhaba herkese iyi bayramlar
Bikaç hafta önce doğum yaptım.Beni anlayan hanımlar olacaktır ki bebeğim yeni doğduğu için çok zorlanıyorum.Malum yaz ayındayız sıcak olduğu için ve emzirdiğim için evde resmen don atlet geziyorum.Eşimin akrabaları ziyaret etmek istedi geçen gün geldiler bebeği gördüler.Bugün tekrardan gelmişler.Zaten bebeğim durmuyordu sabahtan beri üstüne misafir filan kaldıracak halim yokken neden sürekli geliyorlar düşüncesizce anlamiyorum.Herşeyi geçtim sürekli emzirmek zorundayım ve insanların içinde rahat edemiyorum.Bebeğim asla memeden ayrılmıyor ağlıyor.Daha 40 ı çıkmamış kadının evine ısrarla neden gelirler illa ki evden mi kovalım.Ben mi yanlış düşünüyorum acaba.Bir kere geldiler gördüler tamam ikincisi neden.Sinirden ağlayacağım artık.
Eş tarafından denge beklenir mi ?Merhaba herkese iyi bayramlar
Bikaç hafta önce doğum yaptım.Beni anlayan hanımlar olacaktır ki bebeğim yeni doğduğu için çok zorlanıyorum.Malum yaz ayındayız sıcak olduğu için ve emzirdiğim için evde resmen don atlet geziyorum.Eşimin akrabaları ziyaret etmek istedi geçen gün geldiler bebeği gördüler.Bugün tekrardan gelmişler.Zaten bebeğim durmuyordu sabahtan beri üstüne misafir filan kaldıracak halim yokken neden sürekli geliyorlar düşüncesizce anlamiyorum.Herşeyi geçtim sürekli emzirmek zorundayım ve insanların içinde rahat edemiyorum.Bebeğim asla memeden ayrılmıyor ağlıyor.Daha 40 ı çıkmamış kadının evine ısrarla neden gelirler illa ki evden mi kovalım.Ben mi yanlış düşünüyorum acaba.Bir kere geldiler gördüler tamam ikincisi neden.Sinirden ağlayacağım artık.
Ben bebekle kendimi odaya kapatiyordum göremeden giden çok oldu... minicik bebek insanların pis elleriyle hasta mı olsun...Hiç de beceremem valla odaya kapattim kendimi bebekle eşim ilgileniyor gelenle de artık
Eşinizin kardeşleri mi gelenler çok yakın akraba onlar olurEşimin çok yakın akrabası o yüzden ikinci defaya da tamam demiş bulunmuştum.Ondan yüz buldular sanırım sabahtan yine gelmek istediler.Gelince kalkmakta bilmiyorlar bidaha asla dedim
Yakın akraba derken eşinizin neyi oluyorMerhaba herkese iyi bayramlar
Eşimin hatrına dedim ama geldi mi gitmek bilmiyorlar bi türlü.Yatak odasından çıkmadım bebeğimin gaz sorunu var sürekli meme de kalmak istiyor ağlıyor ve o gün hiç uyumadı.Bu insanlar bir kere geldiler zaten ertesi gün yine gelmek istediler yine kabul ettim bu sefer de gece msj atıyorlar sabahtan gelmek içindogum yapalı birkac hafta olmuş ama. evet onlar düşüncesiz olabilirler eşinin hatrına katlanmalisin yatılı degildiiler gitmislerdir. baska odan yokmu yatak odana gitseydin rahatca emişirdiniz. benimde kış günü aynı odada geçmişti misafirli akşamlarım ,öteki odaya giderdim bebegimle onlar sohbet çay keyfi öyleee
Gittikleri gece ertesi gün sabahtan tekrar gelmek için msj atıyorlar bi de.Tabiki kabul etmedik bu sefer ve bir daha asla evdeyim gelin filan demicem doldum artık yüz vermeye gelmiyorMillet bayilio birilerinin kıçında durmaya. Bi gidin allahin cezalari bi öte gidin. Acmayin telefonlari da küssünler daha iyi.
Normalde annem kalıyor o gün yalnızdım eşimde onlarla ilgilendi.Gelen kişilerde erkek hep.Bebek zaten durmuyor hiç gazı vardı.meme istiyor sürekli yatak odasından çıkamadım atletle duruyordumOffff bu ne laubalilik. Lohusanin yanında bir kişi kalır yakını. İşsizlikten kendilerine iş arıyorlar. Benim de hep memedeydi. Kabul etmeyin.