Tuhaf nişanlılık serüvenim

İnşallah tamamen ayrılmışsinizdir.

Nişanlınizin dini hassasiyetleri bana abartı gelmedi çünkü ben de bu konuda hassas bir insanım ama bu yaptıklarını haklı çıkarır mı? Asla
Mesela eşinin çarşaf giymesini istiyorsa öyle birini tercih edebilirdi ama seni değiştirmeye hakkı yok, müzik dinlemiyorsa da keza öyle birini tercih etmeliydi , seni bu konularda kisitlayamaz.
Ben de 8 ay önce nişan atmış biri olarak söylüyorum görüş farklılıklarınız varsa çok zorlanırsınız , ben de bunu bir süre göz ardı etmeye çalıştım ama başka sorunlar da eklenince hepsi birikti ve bırakmak zorunda kaldım. Hakkınızda hayırlısı olsun

Hayatiniz kararacak ,bu adamla omur gecmez.Tripli,elalem ne derci,dini hassasiyeti bile cevresine gore sekilleniyor.Bir tarikata uyeyse ordakiler ne derse oyle davranacak.Mutlu olamazsiniz,anlattiklariniz maalesef Cok uyumsuzsunuz.

Off eski konuymus. Vurmayin.

Nisan atmak daha iyi sanki. Ilerde sorun olacak cok davranisi var.

Çok çok benzer bir olayı arkadaşım yaşadı. Evlendi çok mutsuz. Neredeyse sebepler aynı. Muhafazalar , müziksiz , sadece kendi doğruları olan saçma sapan sebepler ile kavga üreten bir tip. Allah yardımcınız olsun. Kesinlikle erkenden evlenmeyin. Cimrinin teki olabilir. Düğün bile yapmayabilir. Siz kendinizi çok geri çekin. O zaman bakın ne yapacak. Emin olun bu sizin için daha hayırlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…