- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 998
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
Kızlar Selamlar;
Ben yeni bir yere taşındım. Yeni yeni arkadaşlıklar komşuluklar ediniyorum. Daha önce çalıştığım içinde pek vaktim olmadı bu tarz şeylere.
Bana tuhaf gelen bazı durumlar var.
İki komşum var. Biri Ayşe Biri Fatma olsun.
Ayşe sürekli fatmanın evinde. 7/24 Kafamı ne zaman fatmanın evine çevirsem (balkonlar yakın) orda. Sabah yüzünü yıkar yıkamaz Fatma ya geçiyor. Gece saat 3e 4e kadar.O saatte ben uyuyorum elbette. Yaptıkları paylaşımlardan görüyorum. Bir kere iki kere olsa anlarım da hergün bu şekilde. Kadının kocası geliyor, kadın içeri giriyor yemek yapıyor çocukları ile ilgileniyor Ayşe hiç bişey olmamış gibi Fatmanın eşiyle balkonda oturuyor. Kahve keyfine devam ediyor.
Fatma da by durumdan rahatsız değil anladığım kadarıyla olsa bişey söylerdi.
Bir kaç defa beni de geç saatte arayıp davet etti. Nazikçe o saatin bana uygun olmadığını dile getirdim.
Fatma da Mesela Ayşenin eşinin koluna vurup Ay alemsiniz Murat bey diyebiliyor.
Beni tabiki ilgilendirmez !!!!
Ama merak ettim; Bana normal gelmedi açıkcası siz ne düşünürsünüz merak ettim.
Bu durum Normal mi?
Ben yeni bir yere taşındım. Yeni yeni arkadaşlıklar komşuluklar ediniyorum. Daha önce çalıştığım içinde pek vaktim olmadı bu tarz şeylere.
Bana tuhaf gelen bazı durumlar var.
İki komşum var. Biri Ayşe Biri Fatma olsun.
Ayşe sürekli fatmanın evinde. 7/24 Kafamı ne zaman fatmanın evine çevirsem (balkonlar yakın) orda. Sabah yüzünü yıkar yıkamaz Fatma ya geçiyor. Gece saat 3e 4e kadar.O saatte ben uyuyorum elbette. Yaptıkları paylaşımlardan görüyorum. Bir kere iki kere olsa anlarım da hergün bu şekilde. Kadının kocası geliyor, kadın içeri giriyor yemek yapıyor çocukları ile ilgileniyor Ayşe hiç bişey olmamış gibi Fatmanın eşiyle balkonda oturuyor. Kahve keyfine devam ediyor.
Fatma da by durumdan rahatsız değil anladığım kadarıyla olsa bişey söylerdi.
Bir kaç defa beni de geç saatte arayıp davet etti. Nazikçe o saatin bana uygun olmadığını dile getirdim.
Fatma da Mesela Ayşenin eşinin koluna vurup Ay alemsiniz Murat bey diyebiliyor.
Beni tabiki ilgilendirmez !!!!
Ama merak ettim; Bana normal gelmedi açıkcası siz ne düşünürsünüz merak ettim.
Bu durum Normal mi?