• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf gelen komşu durumları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
burası bdv, sizce normal mi diye sordugu olayda özne bile değil konu sahibi. dolayısıyla derdi bile yok.
burda oturup ona hayır nrmal değiller, nerde görülmüş böyle şey! aaa filan dememizi bekliyor, çekiştirmek istiyor
bunlar da rahatsız edici yani.
Pardon da o sizin yorumunuz.
Bana normal gelmedi sizin fikrinizi sormak istedim diye kaç kere yazmışım bir bakın isterseniz.

iyide burda kimse kimseyi idam sehpasina cikarmadi siz niye bu kadar gerildiniz konu sahibin tuhafina gitmis burda paylasmis normal mi yoksa benmi yanlis dusunuyorum diye sormus sanki siz niye bu konuya bu kadar hiddetlendiniz ki
Ben niye gerileyim, oturdum çayımı içiyorum gayet sakinim :KK14: Hani insanlar derdini anlatıyor ya burada, ben de ortada dert göremediğimi, kimseyi ilgilendirecek bir durum olmadığını söylüyorum sadece. Çözüm üreteceğimiz bir olay yok yani.

konu sahibinin canı sıklımıs anket dedikodu takılıoz

iki komsu var ayse ile fatma
edepsiz şeyler yapıolarmıs
çünkü kocalarla sohbet fiilan balkonda otrmalar
grup seks diyen oldu
tabi işinn esprisi bu, çarpıtmak istemem. sadexe birbirleriye 7/24 vakit gecirilar gece 3lere kadar balkonda oturuyorlar vs

konu sahibinin canı sıklımıs anket dedikodu takılıoz

iki komsu var ayse ile fatma
edepsiz şeyler yapıolarmıs
çünkü kocalarla sohbet fiilan balkonda otrmalar
grup seks diyen oldu
ayy ben konuyu nasıl özetledim siz nasıl anlattınız :D seviyorum bu forumu ya

bencede değil ama konu sahibine kızmışlar dedikodu yapmaya mı geldin diye kim kızmış bakmadım bilmiyorum kimin dediğini konu sahibide bundan konuyu sildi heralde
e komşusu arkadaşı ya da çevrede gördüğü kişi hakkında konu açanlar çok sitede.ilk kez mi oluyor yooo.ona göre yorumlardık .illa kendi hayatımızı yazacağız diye site kuralı yok

e komşusu arkadaşı ya da çevrede gördüğü kişi hakkında konu açanlar çok sitede.ilk kez mi oluyor yooo.ona göre yorumlardık .illa kendi hayatımızı yazacağız diye site kuralı yok
ben sana hep katılıyorum ya :D yine katıldım

Ben niye gerileyim, oturdum çayımı içiyorum gayet sakinim :KK14: Hani insanlar derdini anlatıyor ya burada, ben de ortada dert göremediğimi, kimseyi ilgilendirecek bir durum olmadığını söylüyorum sadece. Çözüm üreteceğimiz bir olay yok yani.

afiyet olsun

Dertleşmek amacıyla açılan konular var zaten. Burda neyi dertleşiyoruz tam olarak :işsiz: Dedikodu bölümü varsa oraya açılsın konu sabaha kadar dedikodu yapalım
bilmiyorum valla var mı ...kaç senelik üyeyim aklıma hiç gelmedi yoksa da açılsın lazım oluyor demek ki :)

Konuyu baska yere acsaydin bu kadar linc yemezdin bence 😐 ama garip bencede
Linç yenecek bir durum yok aslında.
Bana normal gelmeyen bir durumu sordum.
Kiii hala söylüyorum gerçekten normal gelmiyor.
Bir insanın 7/24 birini evinde istemesi en yakın arkadaş olsa dahii istenmez.
Herkesin bir hayatı var.
Bazen kendi kendini çekemiyor insan.

bilmiyorum valla var mı ...kaç senelik üyeyim aklıma hiç gelmedi yoksa da açılsın lazım oluyor demek ki :)
bunca yıldır dün ilk defa özelden bir erkek bana yazdı.başlığa ablaa yazmış ama.bir şey soracakmış erkek üye yasak mı diye sordu.tek cevap vermeyip şikayet ettim .gitmiş .abla yaşında olduğumu nereden bildi acep? :KK45: :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X