• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf gelen komşu durumları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ama sadece gündüzleri olsa bile abartı.Hergün birini evinizde ister misiniz.
Kadının misafiri geldiğinde bile orda yani çok şaşkınım.
Ya eskiden öyle komşuluk ilişkileri olurdu. Babaannemin de öyle bir komşusu vardı. Kadın her gün oradaydı. Ama o bile dedemden, amcalarımdan çekinirdi. En azından 11 oldu mu kalkar giderdi. :KK53: Üçe kadar oturup yatak sermeyi beklemezdi.

Burnunuz yüzünüzde güzel, milleti takip etmeyi bırakın.
Ne kadar saçma sapan bir yorum.
Beni ilgilendirmediğini yazdım en başta !!!
Bana normal gelmediği için yanlış mı düşünüyorum diye fikir sormak istedim.
Kimsenin işine karıştığım yok.
Soru da mı sormayalım.

Ya eskiden öyle komşuluk ilişkileri olurdu. Babaannemin de öyle bir komşusu vardı. Kadın her gün oradaydı. Ama o bile dedemden, amcalarımdan çekinirdi. En azından 11 oldu mu kalkar giderdi. :KK53: Üçe kadar oturup yatak sermeyi beklemezdi.
Ben bir gün gitsem ertesi gün gündüz dahi gidemem, utanırım.

Kızlar Selamlar;

Ben yeni bir yere taşındım. Yeni yeni arkadaşlıklar komşuluklar ediniyorum. Daha önce çalıştığım içinde pek vaktim olmadı bu tarz şeylere.

Bana tuhaf gelen bazı durumlar var.
İki komşum var. Biri Ayşe Biri Fatma olsun.
Ayşe sürekli fatmanın evinde. 7/24 Kafamı ne zaman fatmanın evine çevirsem (balkonlar yakın) orda. Sabah yüzünü yıkar yıkamaz Fatma ya geçiyor. Gece saat 3e 4e kadar.O saatte ben uyuyorum elbette. Yaptıkları paylaşımlardan görüyorum. Bir kere iki kere olsa anlarım da hergün bu şekilde. Kadının kocası geliyor, kadın içeri giriyor yemek yapıyor çocukları ile ilgileniyor Ayşe hiç bişey olmamış gibi Fatmanın eşiyle balkonda oturuyor. Kahve keyfine devam ediyor.

Fatma da by durumdan rahatsız değil anladığım kadarıyla olsa bişey söylerdi.
Bir kaç defa beni de geç saatte arayıp davet etti. Nazikçe o saatin bana uygun olmadığını dile getirdim.

Fatma da Mesela Ayşenin eşinin koluna vurup Ay alemsiniz Murat bey diyebiliyor.

Beni tabiki ilgilendirmez !!!!
Ama merak ettim; Bana normal gelmedi açıkcası siz ne düşünürsünüz merak ettim.
Bu durum Normal mi?

Komşularınızı sosyal medyada takip etmeyi bırakın ; böylece paylaşımlarını da görmemiş olursunuz.

Fatma'nın balkonunu izlemeyi de bırakmalısınız.

Ayşe ile Fatma hallerinden memnunlar. Ancak balkonları görüş açısında olsa dahi iki kişinin konuşmasına kadar duyuyorsanız ; sizin balkonlarına bakmanızdan rahatsız olabilirler.

Kişileri tanımıyoruz. Sizin için normal değilse , sosyal ilişkilerinizi "selamlaşma" ile kısıtlayabilirsiniz.

Komşularınızı sosyal medyada takip etmeyi bırakın ; böylece paylaşımlarını da görmemiş olursunuz.

Fatma'nın balkonunu izlemeyi de bırakmalısınız.

Ayşe ile Fatma hallerinden memnunlar. Ancak balkonları görüş açısında olsa dahi iki kişinin konuşmasına kadar duyuyorsanız ; sizin balkonlarına bakmanızdan rahatsız olabilirler.

Kişileri tanımıyoruz. Sizin için normal değilse , sosyal ilişkilerinizi "selamlaşma" ile kısıtlayabilirsiniz.
Konuşmalarını duyacak kadar yakın değil.
Bir kaç defa aynı ortamda bulunduğumuz oldu.
Belliki onlar için normal,
Bana normal gelmedi yanlış mı düşünüyorum diye merak ettim.
Teşekkürler

Ne kadar saçma sapan bir yorum.
Beni ilgilendirmediğini yazdım en başta !!!
Bana normal gelmediği için yanlış mı düşünüyorum diye fikir sormak istedim.
Kimsenin işine karıştığım yok.
Soru da mı sormayalım.
Ilgilendiriyor ki dert etmissiniz.
Ilgilendirmesin.
Sizlik bir sey yok çünkü.
Isteyen istediğini yapar, istediğiyle istediği saatte görüşür, buluşur.
Sabah uyandiktan sonra ilk isiniz, ve gece yatmadan once son isiniz onlari gozetlemek anliyorum ama, gereksiz:)

Ilgilendiriyor ki dert etmissiniz.
Ilgilendirmesin.
Sizlik bir sey yok çünkü.
Isteyen istediğini yapar, istediğiyle istediği saatte görüşür, buluşur.
Sabah uyandiktan sonra ilk isiniz, ve gece yatmadan once son isiniz onlari gozetlemek anliyorum ama, gereksiz:)
Peki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X