• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf gelen komşu durumları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedikodularını yapacak komşu olmayınca buraya mı yazmaya karar verdiniz:KK48:

Konunun sonuna kadar bekledim hani işte bana sunu dediler yaptılar veya eşime yaklaştı evime cok geliyor cocuguma sunu dedi falan diye ama cıks:KK53:

Bize ne ayol, size ne ayol :olamaz:

Dert mi bilmiyorum sanmıyorum da nasıl iletişim kurup arkadaşlık yasadıklarını gördünüz size uygun değil ise uzak durun madem ne denebilir:skandal:

Bdv: bir dedikodum var :confused:

Dedikodularını yapacak komşu olmayınca buraya mı yazmaya karar verdiniz:KK48:

Konunun sonuna kadar bekledim hani işte bana sunu dediler yaptılar veya eşime yaklaştı evime cok geliyor cocuguma sunu dedi falan diye ama cıks:KK53:

Bize ne ayol, size ne ayol :olamaz:

Dert mi bilmiyorum sanmıyorum da nasıl iletişim kurup arkadaşlık yasadıklarını gördünüz size uygun değil ise uzak durun madem ne denebilir:skandal:

Bdv: bir dedikodum var :confused:
Yooo bana asla uygun değil o net.
Normal gelmediği için fikrinizi merak ettim.
Teşekkürler

Herkes halinden memnunsa sizi ilgilendiren nedir? Herkesin arkadaşlık anlayışı farklı.
Komşuculuk sevmem, komşularımla arkadaş değilim ama bir arkadaşım eşime temas edince aklımı kaçırmam. Buluştuğumuzda öpüşürüz, uzun süredir görüşmediysek sarılırız, bana göre normal şeyler bunlar.
Sizin için değilse görüşmeyin.
Arkadaşlarınızın(!) dedikodusunu yapmak için konu açmışsınız resmen.

Ya şimdi ben grup seks, aldatılma vs. olarak yorumlamadım olayı. Çünkü bunu destekleyecek veriler yok.
Ben sadece insan eşiyle baş başa kalmak ister, hiç sevişmiyorlar mı diye düşündüm açıkçası. Dümdüz yazıyorum valla. Aklımdan geçen buydu. O garip geldi yani. Her gece her gece 3-4'e kadar komşuyla oturunca bir şeylere vakit kalmaz ki. :KK14:

Herkes halinden memnunsa sizi ilgilendiren nedir? Herkesin arkadaşlık anlayışı farklı.
Komşuculuk sevmem, komşularımla arkadaş değilim ama bir arkadaşım eşime temas edince aklımı kaçırmam. Buluştuğumuzda öpüşürüz, uzun süredir görüşmediysek sarılırız, bana göre normal şeyler bunlar.
Sizin için değilse görüşmeyin.
Arkadaşlarınızın(!) dedikodusunu yapmak için konu açmışsınız resmen.
Hayır gerçekten değil.
Bana uygun değil evet ona göre davranıcam zaten.
Fikrinizi sormak istedim sadece.
Dedikodu yapmak istesem kendilerini tanıyan insanlarla yapardım heralde.

Yani Ayşe ya da Fatma aman bacım beni bundan kurtar demediyse size; bu durum sizi hiiiç ilgilendirmez.
Başkalarının evini yaşantılarını gözetlemek hoş değil.
Fikirimizi merak etmişsiniz, ben hoşlanmam böyle bir komşuluk ilişkisinden, bu bilgi ne işinize yarayacak ki?
Bence sizin dedikodu yapasınız gelmiş.
Teşekkürler

Yooo bana asla uygun değil o net.
Normal gelmediği için fikrinizi merak ettim.
Teşekkürler

Kalbinizi neden bozuyorsunuz ? Kendi aklınızdan geçirdiklerinizi , bugün yazıya döktünüz ; buradan cesaret alıp ya yarın söze dökmeye kalkarsanız ? Ya bir aile faciasının fitilini ateşlerseniz ?

Ya aralarındaki bağ salt arkadaşlık değil de sandığınızdan daha yakınsa ? Kimse bizimle soy kütüğünü paylaşmak zorunda değil.

Memleketin bazı bölgelerinde "süt kardeşliği" halen çok yaygın. Süt dayım , amcam vs gibi anlatımlar duymak dahi mümkün.

Belki aralarında sandığınızdan daha yakın bir bağ vardır , belki de yoktur.

Kimseyle samimi olmak , ev oturmalarına gitmek zorunda değilsiniz. Samimiyet kurmazsınız , olur biter.

Hayır gerçekten değil.
Bana uygun değil evet ona göre davranıcam zaten.
Fikrinizi sormak istedim sadece.
Dedikodu yapmak istesem kendilerini tanıyan insanlarla yapardım heralde.

O zaman mesafe koyun. Çağırdıklarında reddetmişsiniz zaten, aynen devam edin.
Herkesin hayat görüşü, arkadaşlık anlayışı birbirine uyacak diye bir kural yok. Siz de birbirinize çok uygun değilsiniz demek ki.
Size yettiği kadar muhabbet edin geçin.

Kalbinizi neden bozuyorsunuz ? Kendi aklınızdan geçirdiklerinizi , bugün yazıya döktünüz ; buradan cesaret alıp ya yarın söze dökmeye kalkarsanız ? Ya bir aile faciasının fitilini ateşlerseniz ?

Ya aralarındaki bağ salt arkadaşlık değil de sandığınızdan daha yakınsa ? Kimse bizimle soy kütüğünü paylaşmak zorunda değil.

Memleketin bazı bölgelerinde "süt kardeşliği" halen çok yaygın. Süt dayım , amcam vs gibi anlatımlar duymak dahi mümkün.

Belki aralarında sandığınızdan daha yakın bir bağ vardır , belki de yoktur.

Kimseyle samimi olmak , ev oturmalarına gitmek zorunda değilsiniz. Samimiyet kurmazsınız , olur biter.
Yok yok burda tanıştılar.
Bir kaç defa aynı ortamda bulunduk kendiler ile.
Beni hiç ilgilendiren bir durum yok.
En baştada dediğim gibi.
Tek bir yorumum dahii olmaz kendilerine.
Bana abartı geldi, fikrinizi merak ettim.
Anlayacağımız anladım.
Teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X