• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Tuğçe'nin Söz Hediyesi Ağacında Bereket Narı :)

Eki Görüntüle 998676

sözümde dağıttığım hediyeler. Ağaçta sunumuyla herkesin hoşuna gitti günün anlamınada yakışır bişey olsun istedim her şey bereketiyle başlasın diye bereket narını seçtim. Yaptırdığım yerde uygun fiyata yaptı farklı bişey olsun istiyordum çok içime sindi :)

çok güzelmişşşşş:46: kıyafetini de koyabilir misin çok merak ettim güzel duruyor:17:

:9: $eeelbse.webp
çok güzelmişşşşş:46: kıyafetini de koyabilir misin çok merak ettim güzel duruyor:17:

oldu sanırım bu sefer

çok tsk ederim:))) bana da fikir oldu, güzelmiş nişan elbisen de. bu arada ben de nişanda kurabiye dağıtmak istiyordum ama kafam karıştı şimdi senin hediyen de çok güzel duruyor =)

gerçekten çok yaratıcı ve güzel olmuş:) ağacı epey araştırdım ama bulamadım nette. nerden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

Tuğçecim öncelikle hayırlı olsun der sonra da çok teşekkür ederim verdiğin fikir için :) Ben de bayıldım ve dediğin siteye baktım aradım ve kadıkoy şubesine gidip ağacını narını begenıp siparişimi verdim bu hafta alacağım inşallah. arkadaşlarım da çok beğendi :)

Back