Merhaba. Ben Tuğçe. 18 yaşındayım. 165 boyundayım. Hep kilolu bir yaşam sürdüm hep. Ancak bundan 8 ay önce bir karar verdim zayıflayacağım dedim, ve sözümü de tuttum. Diyete başladım akşamları dans ettim düzenli olarak. Diyetimi kendim yaptım, diyetisyenden falan yardım almadım. İstedim sabrettim ve sonucunu aldım. Diyete başlarken 77 kiloydum ve 44 bedendim. Şimdi 55 kiloyum ve 36 bedenim. Çok mutluyum çok çok. Eki Görüntüle 551873
tebrik ederim..ben kesinlikle bir dr kontrolünden geçmeni tavsiye ederim..çünkü dr kontolü dışında çok kilo verdin vücudunda eksilen vitamin mineral kayıpları olmuş olabilir..kalp kasın zayıflamış olabilir..işi garantiye almak lazım..bir genel kontrol yaptır derim..sakın kilo alma süper oluşsun..bende diyetteyim bu arada 10 kilo verdim..bi 6-7 kilo daha vermek istiyorum..umarım onu da başarrım..herkese sağlıklı zayıf günler diliyorum
hadi o zaman sırlarını da paylaş bizimle. ne yedin ne içtin ne ettin :)
Merhaba tebrik ederim öncelikle
bişe sorcam ben mesela diyet yapıyorum kendimce ama baktım biraz zayıfladım hemen bırakıyorum sonuna kadar gidemiyorum 36 beden olmak istiyorum ama daha 38 e bile gelemden ınsanlar aaa zayıfladın sen diyo ve motivasyonum gidiyo. Sen bu motivasyonu nasıl sağladın 36ya kadar?
Çünkü ben diyete başlamaya karar verdiğim gün oturup kendime bir söz verdim. Şuan 44 bedenim diyete başlıyorum ve 36 beden olana kadar bu diyet devam edicek artık kimse sana şişko diyemiyicek çok güzel olucaksın tuğçe hayal kur her şey çok güzel olucak. falan diye ağlaya ağlaya konuştum kendimle. Ve ertesi gün diyete başladığımda herkes bana bırakırsın bırakırsın diyordu ama hiç vazgeçmedim. 1 ay sonra bile bırakırsın diyorlardı. Ama 8 ay yaptım işte. 38 beden olduğumda bana yeter çok güzel oldun böyle çokta zayıflama diyorlardı ama ben kimseyi dinlemedim hiç kimseyi. Çünkü kendime bir söz vermiştim. 36 beden olana kadar devam etmeliydim ve devam ettim de. İnsan kendine verdiği sözü tutmalı, çünkü insanın her şeyden önce kendisine saygısı olmalı. Böyle düşün lütfen. Kendine söz ver o zaman tutarsın sözünü.
Tebrik ederim.
Darısı benim de başıma, 63 kiloyum. 55 olmak istiyorum. Bir türlü diyetimi alışkanlık haline getirip uzun süreli uygulayamadım, başlıyorum 2 haftada 2 - 3 kilo veriyorum, diyeti bırakıyorum sonra ve bıraktığım gibi aynısını, hatta daha fazla verdiğimi geri alıyorum.
Azimli insanları çok takdir ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?