Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tuğçe534'ün Başarı Hikayesi : 22 Kg Verdi
- Konu Sahibi tugce534
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?diyet yapıorum ama yok değişmiorr öff offSaatli ve düzenli olarak yemeklerimi yedim. 3 ana 3 ara öğün olarak beslendim. Her gün mutlaka 3 kase light yoğurt yedim. Kahvaltılarımda yumurtayı ve sütü eksik etmedim. Günde 3 dilim tam buğday ekmeği yedim. En az 2 ara öğünümde meyve tükettim. Bol su içtim. Akşam yemeklerinde biraz daha hafif yedim. Onun dışında yemeklerimi yağsız yaptım hep kendim. Diyetimi 15 günde 1 bozuyordum kendime izin veriyordum, ya da canım çikolata çekince ağzıma 1 parça atıyordum pişman da olmuyordum. Bu benim için çok iyi oldu, ben 1 aydır diyet yapmıyorum her şeyi yiyorum ama 1 gram bile almadım. Çünkü diyet yaparken hamburger, çikolata gibi şeylerden kendimi mahrum bırakmadım. Eğer diyetim boyunca hiç tatlı abur cubur falan yemeseydim, şimdi anında kilo alırdım arkadaşlar bu çok önemli. Tabi ki hareket en en önemlisi. Her akşam 1 saat son ses müzikle dans ederim ben. Okula giderken 3 durak önce inip yürüyorum. Onun dışında hep dışarı çıkmaya çalışıyorum pek evde zaman geçirmeyi sevmiyorum. Ne kadar hareket o kadar sağlıklı yaşam arkadaşlar çıkın dışarıya gezin hareket edin! Alışveriş merkezlerine gidin iyice dolaşın alt üst edin ama bir şey almak zorunda değilsiniz. Yeter ki hareket edin :)
ilk olarak çooook tebrik ederim aynı benim hikayem giibi sizinde hikayeniz bende hiç diyetisyene gitmemiştim diyet için en önemli şey çünkü istemek ve sonuna kadar gitmek benimde hikayeme bir göz atmak isterseniz İLHAM MELEĞİ • SİZİN İLHAM KAYNAĞINIZ OLABİRİİMM =) tekrar tebrikler çok taktir ettim
Gerçekten tebrik ederim Tuğçe, bende 31 yaşındayım ve şu zamana kadar hiçbir zaman kendi kendime diyet yapamadım. Şuan diyetisyene gidiyorum. 4 sene önce 59,2 kiloydum ancak şuan ise 73,5. Bu durum inanılmaz rahatsız ediyor.Diyetisyene 6 kasımda basladım, her hafta rutin kontrollerim var, bu zamana kadar 3 haftada 3,1 kilo verdim.Diyetisyenime göre haftada 1 kilo gayet normal ama malesef bir yerde tıkanacağımı ve kilo veremeyeceğimi söylüyor.Benim tek sorunum;hareketsizlik.. Yürümekten nefret ediyorum. Oysa ki evimin bulunduğu yerde çok güzel yürüyüş yolumuz var, spor aletlerimiz ama yapacak kişi yok Keşke yürüyüşü, hareketi sevebilsem, en yakın bir yere bile araçla gitmeyi tercih edenlerdenim.Bu da benim kilo vermemi zorlaştıran tek şey.
senin eski halinim ben boyum 1.65 şu anda 77 kiloyum geçen hafta 2 kilo verdim ama devamı gelmiyor keşke ben de senin gibi 50li kilolara düşebilsem de gelip gururla buraya başarımı yazabilsem ama bu gidişle bir yaza daha hayallerim suya düşerek giricem
dayan biraz zayıflayınca ne kadar güzel olucağını düşün. motive et kendini. mankenlere bak. yaz geliyor, istediklerini rahat rahat giyebilmek için zayıflaman gerek. böyle düşün
Merhaba. Ben Tuğçe. 18 yaşındayım. 165 boyundayım. Hep kilolu bir yaşam sürdüm hep. Ancak bundan 8 ay önce bir karar verdim zayıflayacağım dedim, ve sözümü de tuttum. Diyete başladım akşamları dans ettim düzenli olarak. Diyetimi kendim yaptım, diyetisyenden falan yardım almadım. İstedim sabrettim ve sonucunu aldım. Diyete başlarken 77 kiloydum ve 44 bedendim. Şimdi 55 kiloyum ve 36 bedenim. Çok mutluyum çok çok. Eki Görüntüle 551873
tebrik ederim çok ğüzel olmuşsun darısı bana
- 28 Mart 2012
- 433
- 42
- 123
- 12 Şubat 2012
- 885
- 515
- 133
Seni gerçekten tebrik ediyorum.İstedikten sonra başarılmayacak şey yoktur. :) Benim boyum da 1.65 ve 64 kiloyum bugün diyet ve spora başladım.Benim oturduğum yerde bir alan var orada 5 tur yürüyorum hızlı tempoda.5 km'ye tekabül ediyor.
Olması gerektiği gibi besleniyorum aslında burada diyetisyenlerin hazırladığı listeye bakıyorum benimkiyle aynı.O yüzden diyetisyene gitmeye de gerek görmüyorum kendim için.
Yaza kadar hedefim 55 olmak.Tabi ilk hedefim 60. Yaza 3.5 ay var.Bu süre zarfında böyle devam edersem istediğim kiloya ulaşır mıyım?
Olması gerektiği gibi besleniyorum aslında burada diyetisyenlerin hazırladığı listeye bakıyorum benimkiyle aynı.O yüzden diyetisyene gitmeye de gerek görmüyorum kendim için.
Yaza kadar hedefim 55 olmak.Tabi ilk hedefim 60. Yaza 3.5 ay var.Bu süre zarfında böyle devam edersem istediğim kiloya ulaşır mıyım?
Seni gerçekten tebrik ediyorum.İstedikten sonra başarılmayacak şey yoktur. :) Benim boyum da 1.65 ve 64 kiloyum bugün diyet ve spora başladım.Benim oturduğum yerde bir alan var orada 5 tur yürüyorum hızlı tempoda.5 km'ye tekabül ediyor.
tabi ki ulaşırsın. yeter ki motivasyonunu bozma ve kendine güven! inan kendine