- 3 Mayıs 2019
- 318
- 142
- 103
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben govatir dan ameliyat oldum. Demir kan B12 vs vitamin kanim düşük tubbebebek öncesi tedavi gerekiyor mu acaba hazir olmak için.Stres çok çok önemli en büyük etken..
Saģlikli beslenme kategorisind giriyor bu durumda. Arastirin eksikliklerinze ne iyi geliyor ons gore besleninBen govatir dan ameliyat oldum. Demir kan B12 vs vitamin kanim düşük tubbebebek öncesi tedavi gerekiyor mu acaba hazir olmak için.
devlette tüp bebek yaptıracaksan kesinlikle kıloyu sorun edıp yapmıyorlarSoğuk sikim keçi boynuzu na başladım kan hapı alacam hepi tubbebek de kilo sorun olurmu ?
Benim eşi azo sperm hastasiydi tedavi ile çok şükür sperm çıkışı basladi onun için ben hazır olmak istiyorum.ankara da centrum tubbebebek merkezi ne yonlerdi doktorumuz ama ben kararsızım Ankara Başkent üniversitesi hastanesi ni dusunuyorumdevlette tüp bebek yaptıracaksan kesinlikle kıloyu sorun edıp yapmıyorlar
hayırlısı olsun inşallah.. erkek değilde kadın da kilo varsa kesinlikle yapmıyor devletBenim eşi azo sperm hastasiydi tedavi ile çok şükür sperm çıkışı basladi onun için ben hazır olmak istiyorum.ankara da centrum tubbebebek merkezi ne yonlerdi doktorumuz ama ben kararsızım Ankara Başkent üniversitesi hastanesi ni dusunuyorum
75 kiloyum valla diyete girdimhayırlısı olsun inşallah.. erkek değilde kadın da kilo varsa kesinlikle yapmıyor devlet
Sizin yine çok değilmiş75 kiloyum valla diyete girdim
Pazartesi başladım bugün baktım 1.5 kilom gitmişSizin yine çok değilmiş
Aa ilk defa duydum kilo nedeniyle yapilmadiğini.Pazartesi başladım bugün baktım 1.5 kilom gitmiş
Ben duydum ama yaptıran arkadaşlar varsa emin olmak istedimAa ilk defa duydum kilo nedeniyle yapilmadiğini.
Tebrik ederm daha da verirsnz insallah
Acaba kac kiloya kadar yapilmiyormus.Ben duydum ama yaptıran arkadaşlar varsa emin olmak istedim
vallahi büyük tebriklerPazartesi başladım bugün baktım 1.5 kilom gitmiş
Kac kiloya kadar yapilmiyor acaba biliyormusunuz bana da bi arkadasim sordu da.vallahi büyük tebrikler
Bilmiyorum ki bende merak ediyorum yorumlarda kilo verin yazmışlar bir çok yerde bende yaptıranlar varsa ne yapmamız lazım diyeAcaba kac kiloya kadar yapilmiyormus.
Acim ama hindistan yağı da mide bulandiriyo faciavallahi büyük tebrikler