• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tubbebek öncesi yapılması gerekenler

Menesee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
318
142
103
39
Arkadaşlar biz yakın zamanda inşaallah tubbebek tedavisine baslicaz elhamdülillah 👏peki tubbebek öncesi nasıl hazirlanmamaz lazım ? Vitaminler kan tahlilleri öncesinde anne adayları nasıl hazırlanıyor ? Yaptıran tubbebek deneyenler yardımcı olurlar mı?🤗

Ben govatir dan ameliyat oldum. Demir kan B12 vs vitamin kanim düşük tubbebebek öncesi tedavi gerekiyor mu acaba hazir olmak için.
Saģlikli beslenme kategorisind giriyor bu durumda. Arastirin eksikliklerinze ne iyi geliyor ons gore beslenin

Soğuk sikim keçi boynuzu na başladım kan hapı alacam🥰 hepi tubbebek de kilo sorun olurmu ?🙄

devlette tüp bebek yaptıracaksan kesinlikle kıloyu sorun edıp yapmıyorlar
Benim eşi azo sperm hastasiydi tedavi ile çok şükür sperm çıkışı basladi onun için ben hazır olmak istiyorum.ankara da centrum tubbebebek merkezi ne yonlerdi doktorumuz ama ben kararsızım Ankara Başkent üniversitesi hastanesi ni dusunuyorum🥰

Benim eşi azo sperm hastasiydi tedavi ile çok şükür sperm çıkışı basladi onun için ben hazır olmak istiyorum.ankara da centrum tubbebebek merkezi ne yonlerdi doktorumuz ama ben kararsızım Ankara Başkent üniversitesi hastanesi ni dusunuyorum🥰
hayırlısı olsun inşallah.. erkek değilde kadın da kilo varsa kesinlikle yapmıyor devlet

Back