Tuba Büyüküstün

Ben gözlerine bitiyorum bu kadının.
En sevdiğim renk elaa

boy var pos var . endam var . yüz on numara . daha ne olsun . bazı kişilerin fiziği iyidir yüzü idare ederdir bazıları yüzü çok güzeldir fiziği idare ederdir . bu kadında ikiside var . çok güzel .

Konuya tekrar baktım baştan sona,ilk sayfalardaki yorumları hayretle okudum
Biz Türk ırkı olarak genelde hokka burunlu değiliz mesela ,bu kadına bakıyorum fizik zaten on numara boy var pos var
Yüzüne bakıyorum çok düzgün burun,güzel dudaklar,iri ela gözler..Kusursuz kesinliklee..Çok beğeniyorum.
Keşke sokakta bunun gibi çirkinler(!) görsek değil mi ?
Neyse sonuç olarak süper bir kadın,yabancılarda Adriana Lima Türkiye'de Tuba Büyüküstün..
Allah verdimi veriyo işte hem boy pos vermiş bunlara hem de güzellik
Tuba bu kadar soğuk olmasaydı Adriana kadar güzel bile diyebilirdim..

Son düzenleme:
çok kötü bir fiziği var dizide bunu daha iyi gördüm 20 dakikada

böyle olduğunu bilmiyordum

sıfır göğüs üstü altına göre ufak çok garip duruyor ama tabii normak giyinik haliyle belli olmuyor.

tubaya gelene kadar ne güzeller görüyor bu gözler...........

gerçekten yüz güzelliği herşeyiyle fazlasıyla yerinde kusursuz. Vucud olarak ustu ince altı kalın ama önemsiz bir detay. Bana fahriye evcen birce akalay tuba büyüküstün birbirlerini anımsatıyorlar. Kıyas yaparsam Birce favorim çok tatlı sıcak sexy hepsi bir arada bulunuyor hatunda( estetik var deselerde olsun olmuş mu gayet güzel olmuş o zaman) .

eski sevgilime cok benzeyen biri :) bu yüzden seviyorum 20 dakika dizisindede oyunculugunu cok begeniyordum

Oyunculuk sifir. Hic oyunculukla alakam yok ama beni kamera onuna koysalar on kat iyi oynarim. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bu kadın bir de gerçekten fotolarda fazla güzel çıkmıyor.Niye acaba?Acayip güzel bir kadın.

çok güzel çok türkiyenin en güzeli denebilir.

Çok güzel bir kadın ...karekteristik bir yüzü var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…