Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
boy var pos var . endam var . yüz on numara . daha ne olsun . bazı kişilerin fiziği iyidir yüzü idare ederdir bazıları yüzü çok güzeldir fiziği idare ederdir . bu kadında ikiside var . çok güzel .
Konuya tekrar baktım baştan sona,ilk sayfalardaki yorumları hayretle okudum
Biz Türk ırkı olarak genelde hokka burunlu değiliz mesela ,bu kadına bakıyorum fizik zaten on numara boy var pos var
Yüzüne bakıyorum çok düzgün burun,güzel dudaklar,iri ela gözler..Kusursuz kesinliklee..Çok beğeniyorum.
Keşke sokakta bunun gibi çirkinler(!) görsek değil mi ?
Neyse sonuç olarak süper bir kadın,yabancılarda Adriana Lima Türkiye'de Tuba Büyüküstün..
Allah verdimi veriyo işte hem boy pos vermiş bunlara hem de güzellik
Tuba bu kadar soğuk olmasaydı Adriana kadar güzel bile diyebilirdim..
gerçekten yüz güzelliği herşeyiyle fazlasıyla yerinde kusursuz. Vucud olarak ustu ince altı kalın ama önemsiz bir detay. Bana fahriye evcen birce akalay tuba büyüküstün birbirlerini anımsatıyorlar. Kıyas yaparsam Birce favorim çok tatlı sıcak sexy hepsi bir arada bulunuyor hatunda( estetik var deselerde olsun olmuş mu gayet güzel olmuş o zaman) .