- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
sana göre öyle olabilir cnm senin kendi tanımına göre
ama bi insan illa güler yüzlüyse insanlara şirin,tatlı gelir diğer türlüyse gelmez gibi bişey yoktur bana göre
çok soğuk geliyor bana da ve suratsız. gck... vs..
bır ınsanın soguk veya samımı olması gorecelı degıldır.Soguksa soguk degılse değil.Ama bu kadın değil.Oyunculugunda mımıkler hos degıl kullanamıyor dersenız anlarım.Ama kişisel anlamda soguk donuk deyınce tuhaf.
bana göre öyle!
hem de fazlasıyla
hem normalde hem de beceremediği oyunculuğunda...
nokta.......
Benim hiç sevmediğim kuzenime o kadar çok benziyor ki.
Bunu da sevmiyorum bu yüzden.
Çünkü kuzenimi hatırlatıyor bana.
Ama buna benzeyen kuzenime insanlar oha şeklinde tepkiler vererek bakıyor.
Aşırı beğenilen bir insan. Ben birkaç yıldır görmüyorum kendisini ama annem büyüleniyorsun ona baktığında, çok değişik, çekiyor insanı diyor.
Yani demek ki Tuğba B. de aslında genele hitap eden etkileyici bir güzelliğe sahip.
Fotoğraflarla olmuyor. Gerçekte görmek lazım belki de.
ya da kuzeninin farklı bir aurası vardır belki sadece fiziksel görüntü değil kimi insanda farklı şeyler oluyor insanı çeken , konuşması hareketi her şeyi büyülüyo insanı
ama bu kız bence bariz itici ya, soğukluktan değil aselet falan deniyo ama o da yok normalde soğuk insanları severim bende sürekli 32 diş sırıtan herkesle çok samimi olan abartılı şekilde davranan insanlardan hiç hoşlanmam soğuk kadınlar çekici gelir bana ama tuğba kabız olmuş gibi ya surat hep aynı mimik yok ifade yok bi zorlanma var o kadar =)
ben tubanın hiçte abartıldığını düşünmüyorum bence tersine hakkını alamıyor hollywood ünlülerinin bir çoğundan daha güzel ve asil bir havası var.soğuk ve ulaşılmaz gözüküyor çok güzel prensesler gibi
Agzna saglık.. Abartılmayı en fazla hakeden kadın kım sıfır makyajla kendıne donup donup baktırtır bu kadın kadar ? ıfadesız olabılır bu oyunculuguyla alakalı.Gercek hayatta guler yuzlu ve dunya guzelı bır kadın.Asil seksi duru hepsi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?