• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün

sen nasıl bişeysin :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünyanın en güzel kadını ...

Tuba Büyüküstün!
Çok hoş,çok asil ve çok zarif bir kadın.
Fiziğide gayet hoş.
Oyunculuğunuda seviyorum, kısaca kendisini seviyorum.
Ve tam yaşında evlendi, çocuk sahibi oldu.
Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.
Hiç bir zaman magazinlerde görmedim, işini hakkıyla yapıyor.
Hatta Dila Hanım dizisi için teklif almış ama çocuklarım işten daha önemli diyerek teklifi reddetmiş.
Takdir ettim, reyting ve para peşinde değil.
Ama onu ekranlarda görmeyi özledim.:31:

ne kadar makyajsızsa o kadar güzel, ilginç geliyor bu bana.:ssz:
fondoten ve rimelden başka makyaj yapmamalı.
oyunculuğunu ise beğenmiyorum.

tuba-nin-annelik-turlari-3049367_1497_300.jpg

türkiyede bu kadından daha güzel yüzlü olan bir kadın tanımıyorum.

saçlarına bayılıyorum

Allahım benmı abartıyorum bu kız çok çok çok guzel ya yanı dunyadakı sayılı dogal guzl kadınların arasında nasıl bırsey bu boyle ya hıcbır kusur bulamıyorum yok yok

İtici dediğin kendını ustun goren kasıntı tıpler olur.Ben tugba buyukustunde oyle bırsey goremıyorum.İticilik dedıgınız bu kadının asil olmasıdır cok fazla gulmez şıkır şıkır değildir. Herkes boyle olmak zorundada degıldır.kendını bılen mutevazı bır ınsandır buda yeterlıdır.

İtici dediğin kendını ustun goren kasıntı tıpler olur.Ben tugba buyukustunde oyle bırsey goremıyorum.İticilik dedıgınız bu kadının asil olmasıdır cok fazla gulmez şıkır şıkır değildir. Herkes boyle olmak zorundada degıldır.kendını bılen mutevazı bır ınsandır buda yeterlıdır.

sana göre öyle olabilir cnm senin kendi tanımına göre:34::34:

ama bi insan illa güler yüzlüyse insanlara şirin,tatlı gelir diğer türlüyse gelmez gibi bişey yoktur bana göre

çok soğuk geliyor bana da ve suratsız. gck... vs..:27::27:

Back
X