Ya ışte o yüzden ıhlamurlar altındaki resmini koydumKıyaslanamaz bile, Tuğba buyuk üstün Başlı basına doğal güzellik, yüz olsun fizik olsun ayrıca ikiz annesi.
Zaten yaş farkı olduğu için ihlamurlar altındaki halini koydumTuba Büyüküstün'ü hiç sevmem ama Hande Erçel ile kıyaslanamayacak kadar guzel bir kadın.
Özellikle ıhlamurlar altında dizisindeki halleri.
Bence Tuğba sacı olsun kası gözü olsun mukemmel, makyajsız hallerini kıyasladım birde. Dünya sitandartlarinda olması imkansız, ikiside dünya standartlarında degil belki ama Tuğba gercekten cok Şahane.Ya ışte o yüzden ıhlamurlar altındaki resmini koydum
Birde tuba gibi çok kız var
Hande dünya standartlarında birisi
Zaten yaş farkı olduğu için ihlamurlar altındaki halini koydum
Ya tabiki güzel kız ama tuba gibisi çok hande daha dünya standartlarındabir kız
Çoğu dünya yıldızından güzelDünya standartlarında derken? Kim karar veriyor ki buna. Ben handeyi tubadan daha sıradan bir tip olarak goruyorum. Kahverengi kaş göz uzun saç. Üstelik çok iri. Ha çok guzel kız ben de cok begeniyorum ama dünya standartlarında oldugunu neden düşündünüz o kısmı anlayamadım. İşte guzellik görecelidir sözünü kanıtlıyoruz suanda:)
Sokakta böyle kızlar göremiyorum ben açıkçasıBana göre Hande'nin diğer genç kızlardan hiçbir farkı yok. Tuba Büyüküstün daha güzel. Fiziğide iyi.
Yooo birsürü şey paylasacagim bak takip et hande değil Bollywood faniyimdirBu konuyu açmak için uye olmandan anladıgım kadarıyla hande ercel fanlarından birisin. O yuzden daha fazla uzatmayacağım:)
Yooo birsürü şey paylasacagim bak takip et hande değil Bollywood faniyimdir
Abartmadinmi?Bıraz zevk sahıbı ınsan kıyaslamaz bıle tugbanın enfes guzellıgını..
Ya tuba buyukustun gibi çok kız varBence Tuğba sacı olsun kası gözü olsun mukemmel, makyajsız hallerini kıyasladım birde. Dünya sitandartlarinda olması imkansız, ikiside dünya standartlarında degil belki ama Tuğba gercekten cok Şahane.
Diğer konularımada gel ☺Peki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?