• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün mü Hande Erçel mi

Hangisi daha güzel ve çekici

• Tuba Büyüküstün

OY: 11 73,3%
  • Hande Erçel

OY: 4 26,7%

• Ankete Katılan
    15

Dizikoliq

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
60
12
1
30
Yıllardır en güzel tuba tuba diyoruz ama ama yok bu kızı görünce vazgeçtim
Hande dünya standartlarında birisi bence tabi bu benim fikrim size de soruyorum
Hint hayranı olarak Aishwarya rai den bile güzel buluyorum.
Tabi aralarında yaş farkı olduğu için tuba buyukustünün ıhlamurlar altında daki halini koydum ona göre artık
559d04ca86857619c046f034.webp
Selin-desenli-tshirt.webp
557187616ce4392a7c058772.webp
ylmz.webp
84dad447ac1f38.webp
images.webp

Kıyaslanamaz bile, Tuğba buyuk üstün Başlı basına doğal güzellik, yüz olsun fizik olsun ayrıca ikiz annesi.
Ya ışte o yüzden ıhlamurlar altındaki resmini koydum
Birde tuba gibi çok kız var
Hande dünya standartlarında birisi

Tuba Büyüküstün'ü hiç sevmem ama Hande Erçel ile kıyaslanamayacak kadar guzel bir kadın.
Özellikle ıhlamurlar altında dizisindeki halleri.
Zaten yaş farkı olduğu için ihlamurlar altındaki halini koydum
Ya tabiki güzel kız ama tuba gibisi çok hande daha dünya standartlarındabir kız

Ya ışte o yüzden ıhlamurlar altındaki resmini koydum
Birde tuba gibi çok kız var
Hande dünya standartlarında birisi
Bence Tuğba sacı olsun kası gözü olsun mukemmel, makyajsız hallerini kıyasladım birde. Dünya sitandartlarinda olması imkansız, ikiside dünya standartlarında degil belki ama Tuğba gercekten cok Şahane.

Zaten yaş farkı olduğu için ihlamurlar altındaki halini koydum
Ya tabiki güzel kız ama tuba gibisi çok hande daha dünya standartlarındabir kız

Dünya standartlarında derken? Kim karar veriyor ki buna. Ben handeyi tubadan daha sıradan bir tip olarak goruyorum. Kahverengi kaş göz uzun saç. Üstelik çok iri. Ha çok guzel kız ben de cok begeniyorum ama dünya standartlarında oldugunu neden düşündünüz o kısmı anlayamadım. İşte guzellik görecelidir sözünü kanıtlıyoruz suanda:)

Dünya standartlarında derken? Kim karar veriyor ki buna. Ben handeyi tubadan daha sıradan bir tip olarak goruyorum. Kahverengi kaş göz uzun saç. Üstelik çok iri. Ha çok guzel kız ben de cok begeniyorum ama dünya standartlarında oldugunu neden düşündünüz o kısmı anlayamadım. İşte guzellik görecelidir sözünü kanıtlıyoruz suanda:)
Çoğu dünya yıldızından güzel
A driana lima gibi bisiy yada gerçekten göreceli ya

Bence Tuğba sacı olsun kası gözü olsun mukemmel, makyajsız hallerini kıyasladım birde. Dünya sitandartlarinda olması imkansız, ikiside dünya standartlarında degil belki ama Tuğba gercekten cok Şahane.
Ya tuba buyukustun gibi çok kız var
Ama hande gibisini göremiyorum brezilyalı gibi kız ya

Back