- Konu Sahibi KelebekAfyon
-
sağol canımmmm
bugün transferin 11. kaldımı bir günn.:18::18::18::18:yarın bana ne getireceksin bilmiyorum ama dilerim güzel şeyler getirirsin..getirmessende sen bilirsin bende önümüzdeki günlere bakarım çok ta tınnn
Bugün test günündü öyle hatırlıyorum baktım bi haber yok inşallah pozitif haberle gelirsin
Kelebek forumda konuştuğum ilk kişi sensin, senin msj. ını arıyorum bugün, göremedim, merak ediyorum canım, bugün ne yaptın...
Canım gelmemissin hala merakla senden gelecek haberi bekliyorum insallah guzel haberle doneceksin:)
yemin ederim ağladım sonucunu okuyuncaaakaderdaşlarım kardeşlerim benim hepinize bu güzel msjlarınız için teşekkür ederim.elimden geldiğince dirayetli olmaya çalışıyorum.dün biraz ağladım ama bir yandan ağlarken bir yandada rabbime dua etttim Allahım beni yanlış anlama sana isyan etmiyorum sadece üzüntümden ağlıyorum diye yalvardım rabbimin gücüne gitmesin diye.bir yandan da hepimiz için dua ettim . içimizdeki hasret yangınını söndür bizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştuır diye.eşime çok üzüldüm testi eline aldığımızda yok hadi gidelim dedim o değerleri bilmediği için bir umut dur bi doktora gösterelim dedi onun oradaki çabası beni çok üzdü.benim eşim baba olmayı sonuna kadar hak ediyor.hiç bir şey olmamış gibi davranmaya beni teselli etmeye çalışıyor ama onun gözlerine baktığımda görüyorum ben onun üzüntüsü.ALLAHIM BİZ birbirimizi çok seviyoruz bu mutlu yuvamızın eksiği evlatlarım bizimde evlatlarımızı gönder mutluluğumuz kat kat artsın.kızlar bunları sizi üzmek için yazmadım beni bir eşim birde siz anlıyosunuz hakkınızı helal edin.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sizden gelecek güzel haberler bana umut olacak.kendi haberimi almış gibi sevineceğim.rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.bir kaç gün bu modda takılırım sonra normale dönerim rabbimin izniyle.hayatta ölümden başla herşeyin bir çaresi varmış.benim derdim var demiyecekmişiz benim derdimden büyük ALLAHIM VAR DİYECEKMİŞİZ BEN ÖYLE YAPIYORUM.bu zorlu süreci RABBİME SIĞINIP ONA DUA EDEREK ATLATACAĞIMA İNANIYORUM.ANK ARKADAŞIM DEDİĞİN GİBİ KÜRLERE BAŞLAYACAĞIM YİNE.. SİGARAYI TAMAMEN BIRAKTIM .TEDAVİ SIRASINDA 4.5 KİLO ALDIM ONLARI VERMEYE ÇALIŞACAĞIM.HAYATI BİRAZ ALIŞINA BIRAKACAĞIM.DİLERİM GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER.
yemin ederim ağladım sonucunu okuyuncaaayazdıklarında negatifi aldığım anı hatırladım, şuan ne durumda olduğunu yaşayandan başkası bilemez. insallah Rabbim tez zamanda sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder arkadaşım. pes etmek yok, Rabbim bu kadar emeği boşa çıkarmayacak, ben sonki tedavimde "Allahım bana evlat nasip et " diye hiç dua etmedim. sadece "Allahım kendimi sana teslim ediyorum, herşeyin iyisini hayırlısını sen bilirsin, hakkımda hayırlısını nasip et" diye dua ettim. sigarayı bırakman çok iyi olmuş, insallah tez zamanda toparlanırsın ve güzel sonucu alacağın yeni tedavine başlarsın meleğim. Birde hocayla görüştüğünde neden olmadığı konusundaki yorumunu yazarsan sevinirm. İNSALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLUR, BEBİŞİN BEKLETMEDEN GELİR
kaderdaşlarım kardeşlerim benim hepinize bu güzel msjlarınız için teşekkür ederim.elimden geldiğince dirayetli olmaya çalışıyorum.dün biraz ağladım ama bir yandan ağlarken bir yandada rabbime dua etttim Allahım beni yanlış anlama sana isyan etmiyorum sadece üzüntümden ağlıyorum diye yalvardım rabbimin gücüne gitmesin diye.bir yandan da hepimiz için dua ettim . içimizdeki hasret yangınını söndür bizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştuır diye.eşime çok üzüldüm testi eline aldığımızda yok hadi gidelim dedim o değerleri bilmediği için bir umut dur bi doktora gösterelim dedi onun oradaki çabası beni çok üzdü.benim eşim baba olmayı sonuna kadar hak ediyor.hiç bir şey olmamış gibi davranmaya beni teselli etmeye çalışıyor ama onun gözlerine baktığımda görüyorum ben onun üzüntüsü.ALLAHIM BİZ birbirimizi çok seviyoruz bu mutlu yuvamızın eksiği evlatlarım bizimde evlatlarımızı gönder mutluluğumuz kat kat artsın.kızlar bunları sizi üzmek için yazmadım beni bir eşim birde siz anlıyosunuz hakkınızı helal edin.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sizden gelecek güzel haberler bana umut olacak.kendi haberimi almış gibi sevineceğim.rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.bir kaç gün bu modda takılırım sonra normale dönerim rabbimin izniyle.hayatta ölümden başla herşeyin bir çaresi varmış.benim derdim var demiyecekmişiz benim derdimden büyük ALLAHIM VAR DİYECEKMİŞİZ BEN ÖYLE YAPIYORUM.bu zorlu süreci RABBİME SIĞINIP ONA DUA EDEREK ATLATACAĞIMA İNANIYORUM.ANK ARKADAŞIM DEDİĞİN GİBİ KÜRLERE BAŞLAYACAĞIM YİNE.. SİGARAYI TAMAMEN BIRAKTIM .TEDAVİ SIRASINDA 4.5 KİLO ALDIM ONLARI VERMEYE ÇALIŞACAĞIM.HAYATI BİRAZ ALIŞINA BIRAKACAĞIM.DİLERİM GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER.
malesef arkadaşlar olumsuz sonuç aldım.demekki daha vakti gelmemiş.rabbim bir gün banda anne olmayı nasip eder insallah.kendimi biraz hayatın akışına bırakacağım.insallah sizlerden güzel haberler alırım buda bana umut olur
kaderdaşlarım kardeşlerim benim hepinize bu güzel msjlarınız için teşekkür ederim.elimden geldiğince dirayetli olmaya çalışıyorum.dün biraz ağladım ama bir yandan ağlarken bir yandada rabbime dua etttim Allahım beni yanlış anlama sana isyan etmiyorum sadece üzüntümden ağlıyorum diye yalvardım rabbimin gücüne gitmesin diye.bir yandan da hepimiz için dua ettim . içimizdeki hasret yangınını söndür bizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştuır diye.eşime çok üzüldüm testi eline aldığımızda yok hadi gidelim dedim o değerleri bilmediği için bir umut dur bi doktora gösterelim dedi onun oradaki çabası beni çok üzdü.benim eşim baba olmayı sonuna kadar hak ediyor.hiç bir şey olmamış gibi davranmaya beni teselli etmeye çalışıyor ama onun gözlerine baktığımda görüyorum ben onun üzüntüsü.ALLAHIM BİZ birbirimizi çok seviyoruz bu mutlu yuvamızın eksiği evlatlarım bizimde evlatlarımızı gönder mutluluğumuz kat kat artsın.kızlar bunları sizi üzmek için yazmadım beni bir eşim birde siz anlıyosunuz hakkınızı helal edin.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sizden gelecek güzel haberler bana umut olacak.kendi haberimi almış gibi sevineceğim.rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.bir kaç gün bu modda takılırım sonra normale dönerim rabbimin izniyle.hayatta ölümden başla herşeyin bir çaresi varmış.benim derdim var demiyecekmişiz benim derdimden büyük ALLAHIM VAR DİYECEKMİŞİZ BEN ÖYLE YAPIYORUM.bu zorlu süreci RABBİME SIĞINIP ONA DUA EDEREK ATLATACAĞIMA İNANIYORUM.ANK ARKADAŞIM DEDİĞİN GİBİ KÜRLERE BAŞLAYACAĞIM YİNE.. SİGARAYI TAMAMEN BIRAKTIM .TEDAVİ SIRASINDA 4.5 KİLO ALDIM ONLARI VERMEYE ÇALIŞACAĞIM.HAYATI BİRAZ ALIŞINA BIRAKACAĞIM.DİLERİM GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER.
canım çok sağolasın allah senden razı olsun.. bu kulupte bizi bize bağlayan bu yaşadıklarımız .ve herkes bir birine bu süreçte destek olmaya çalışıyor sende o güzel yürekli insanlardan birisin.dediğin gibi rabbim hakkımızda herşeyin en güzelini en iyisini nasip eylesin.bu bir sınav bize düşende dua edip rabbe sağınmak.insallah bende senin gibi hayırlısıyla bu sınavı atlatırım.benim gibi olan herkes atlatır insallah rabbin izniyle.
malesef arkadaşlar olumsuz sonuç aldım.demekki daha vakti gelmemiş.rabbim bir gün banda anne olmayı nasip eder insallah.kendimi biraz hayatın akışına bırakacağım.insallah sizlerden güzel haberler alırım buda bana umut olur
Canım öncelikle gecmis olsun üzülme sakın demesi kolay biliyorum ama yapacak Bisey yok hayırlısını versin Rabbim bende olumsuz sonuc aldım dun, sana sormak istediğim tutmamasinin sebebini açıkladıklarımı acaba?
mrh bu güzel yazın için sana çok teşekkür ederim.bu güzel dileğine insallah diyorum.rabbim gönlünüze göre versin.dediğiniz gibi herşeyin bir zamanı var biize düşen beklemek.canınız sağolsun hayırlısı buymuş demekki.Gençsiniz daha, mutlu bir aileniz var,ne güzel.Çocuk da olur, herşeyin bir zamanı var derler ya.
Kod:
Nasılsıngül biraZ
Canım öncelikle gecmis olsun üzülme sakın demesi kolay biliyorum ama yapacak Bisey yok hayırlısını versin Rabbim bende olumsuz sonuc aldım dun, sana sormak istediğim tutmamasinin sebebini açıkladıklarımı acaba?
poyder canım sende sorun neydi.tutunmamasıyla ilgili sana bilgi verdilermi.kaçıncı denemen.bir de nerede yaptırdın.
Benim tuplerim alındı yapisiklik vardı ilk denememi ameliyat olmadan once memorial atasehirde yaptırdım tabiki negatif şimdiki Dr um Prof Dr umit ozekici Maltepe ünv hastanesinde kendisi,simdi tutmamasının sebebine rahimde darlık tanısı kondu bununla ilgili tedaviler uygulayacak Dr um
dün ve bugun çokta daha iyiyim.regl olmayı bekliyorum canım sana ben şu kullandığın ek vitamin ve desteklerin adlarını soracaktım. hangi markaları tercik edeyim birde ben dha ve grape speed kullanıyordum timur hoca kullanmamı istemişti dhayı bulamıyorum başka bir marka kullanayımmı regl olunca başlayacağım insallah.kür ve ilaç destekleriyle önce vucudumu hazırlayıp rabbin izniyle 3. cüye öyle başlıyacağım.erkin beyle dün konuştum.embriyonuz çok kaliteliydi çok şaşırdım tutunmadığına dedi.bir dahaki sefere embriyo sayısını artırmay çalışalım dedi 2 ay sonra kontrole gideceğim.bunun içinde önce benim yumurtaların kalitesini arttırmam lazım.
Cnm biostrendi galiba dhea25mg diye yaz netten çıkıyor. Marka önemli değil diğerlerinde dhea ya devam et benim iki tane yumoş 3.güne zooorrr ulaşırken son denemede 2tanede dondurulmuşum oldu düşün toplam 9yumoş toplandı:)) çörekotu bal tarçın da çok önemli ayrıca böğürtlen kökünü de araştır onu da kullandım diyorum ya 3.de aylarca bitkilerle yaşadım gezmeye giderken de yanımda götürüyordum saatine dahi dikkat ettim. Sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?