Tüb bebek transverimin 9. Günü geri sayım başladı .........

CNm DHEA eBay da varmis diger topicde yazmis baysn 16 dolar dıyor

Cnm ilaçların markalarını sormustun, dong quai (solgar), colastrum (gnc), omega3(marıncap)yetişkin için olanı, evenıng primose(solgar),dhea biosteron olsun bence ben ozaman araştırdığımda eczacı bundan başkasını alma demiştı...eşim ace selenyum,argınmax(gnc), ayrıca caksır suyu ve çayını aldık ama arada içti, çakşır bayanlara da çok faydalıymış, cakşır otunu yiyen keçiler ikiz doguruyormuş, çayı satılıyor sallama arada iç istersen... Ayrıca esime keçi boynuzu tozu aldık sabah aksam yedi tadı çok güzel, bende uzum çekirdeği öğütülmüş onu yedım tadı çok kotu.. Bunlar yaptıklarım nerdeyse 4 ay kullandım sadece dheayı 1 kutu 60 lık kullNdım

CNm DHEA eBay da varmis diger topicde yazmis baysn 16 dolar dıyor

Cnm ilaçların markalarını sormustun, dong quai (solgar), colastrum (gnc), omega3(marıncap)yetişkin için olanı, evenıng primose(solgar),dhea biosteron olsun bence ben ozaman araştırdığımda eczacı bundan başkasını alma demiştı...eşim ace selenyum,argınmax(gnc), ayrıca caksır suyu ve çayını aldık ama arada içti, çakşır bayanlara da çok faydalıymış, cakşır otunu yiyen keçiler ikiz doguruyormuş, çayı satılıyor sallama arada iç istersen... Ayrıca esime keçi boynuzu tozu aldık sabah aksam yedi tadı çok güzel, bende uzum çekirdeği öğütülmüş onu yedım tadı çok kotu.. Bunlar yaptıklarım nerdeyse 4 ay kullandım sadece dheayı 1 kutu 60 lık kullNdım

tamam kuzum çok sağol.bunları hemen alayım.insallah faydasını görürüm.benim yumişlerin kalitesi artar.

Cnm eveningle colastrumu alma bence ama dıng quai ve marincapı al

Dheayıda ebaydan almayı çalış 300 lük 16 dolar dıyor

Cnm eveningle colastrumu alma bence ama dıng quai ve marincapı al
tamam tatlım.sınavım bitsin kürlere ve ilaçlara başlıyacağım.
böğürtlen kökü kürü
hayıt otu kürü
bal tarçın çörekotu(birdahaki adetime başlıyacağım)
günde 4 adet incir badem ceviz yiyeceğim.
grape speed diye hap vermişti timur bey onu kullanıyorum.senin yazdığın hapları alıcam .
birde arginmax ın bayanı varmış onuda kullanayımmı ki.
fazla olmaz herhalde.
eşimede keçiboynuzu pekmezi içiriyorum.
arginmax aceplus vermişti timur hoca onları kullanıyor.
keçiboynuzu kürünüde tedaviye başlamadan 3 ay önceden yapacağım.
ha birde çakşır suyunu aldıracağım onu içeceğiz bearaber.şifanın nerden geleceği belli olmaz ben elimden geleni yapayım gerisi rabbimin taktirine kalmış.rabbim ol desin ve olsun insallah.bebeğim hayırlısıyla gelsin insallah

tamam tatlım.sınavım bitsin kürlere ve ilaçlara başlıyacağım.
böğürtlen kökü kürü
hayıt otu kürü
bal tarçın çörekotu(birdahaki adetime başlıyacağım)
günde 4 adet incir badem ceviz yiyeceğim.
grape speed diye hap vermişti timur bey onu kullanıyorum.senin yazdığın hapları alıcam .
birde arginmax ın bayanı varmış onuda kullanayımmı ki.
fazla olmaz herhalde.
eşimede keçiboynuzu pekmezi içiriyorum.
arginmax aceplus vermişti timur hoca onları kullanıyor.
keçiboynuzu kürünüde tedaviye başlamadan 3 ay önceden yapacağım.
ha birde çakşır suyunu aldıracağım onu içeceğiz bearaber.şifanın nerden geleceği belli olmaz ben elimden geleni yapayım gerisi rabbimin taktirine kalmış.rabbim ol desin ve olsun insallah.bebeğim hayırlısıyla gelsin insallah
Cnm eşine hiç bişey yapma sen yatırımı kendine yap sende bitiyor çünkü eşinin 1000.000 bile olsa spermi çok bile içinden 3-5tane alınacak zaten merak etme en iyileri seçiliyor morf. %1 bile olsa 1.000.000 da 10 tane kaliteli sperm var demek oluyor. Dhea25i unutma morga b12ve folik asit de var çok olmaz ben hepsini kullandım ve her geçen ay güzel oldu

Back
X