washingtonxy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
16
2
6
Meraba kayseride tüp bebek raporu çıkartmak için bugün fakülteye gittim ve raporu dişarıya vermiyoruz dediler yani özelde tedavi olucaksanız biz rapor veremeyiz 1 senedir kaldırdık dediler bilginiz var mı devletten yada üniversiteden rapor alıp özelde tüp bebek yaptıran var mı

Yapılabiliyor. Ben devleti tercih ettim ama öncesinde özele gidecektim bilgi almıştım. Oluyordu yani raporla orada da. Rapor da veriyor hastane. Ben fiyatlardan ötürü özelden vazgeçtim

Canım sen niye şehir hastanesinden vaz geçtin ki dün konuştuk gayet ılımlıydın

Yapılabiliyor. Ben devleti tercih ettim ama öncesinde özele gidecektim bilgi almıştım. Oluyordu yani raporla orada da. Rapor da veriyor hastane. Ben fiyatlardan ötürü özelden vazgeçtim
Merhaba bende tüp bebek sürecine girmek üzereyim tüp bebek raporu çıkarmak için şartlar neler acaba

Tup bebek raporu alirsiniz ki neden olmasin. Asilama adimini gecerler direkt tup bebek raporu verirler

Merhabalar
doktor aşılamaya gerek yok tüp bebeğe başlayın derse ona göre rapor alınabiliyor değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…