ttwity nin sevimli çeyizlerine başlangıç

ttwity

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
43
0
16
İstanbul
arkadaşlar sizi uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum , inşallah ekimde evleniyorum çeyiz dizmeye de daha yeni başladım :) sizin yorumlarınıza bakarak alıyorum ve alacağım ,bu nedenle şimdiden hepinize teşekkür ederim :) ben de hem size fikir olsun diye hem de bildiklerimi paylaşmak adına aktif olarak katılacağım aranıza :) Çeyiz için aldıklarımın şimdilik bi kısmını paylaşıyorum ,inşallah beğenirsiniz, bu arada bohça takımını ve havlularımı kurdele nakışı yapıyorum fotolarını ilerde ekleyeceğim :)

philips ütüm :)

sarev pamuk saten nevresim takımım
Eki Görüntüle 707033

linens yün yorganım

aeron kaz tüyü yorgan

english home yatak örtüm

english home mutfak takımım
Eki Görüntüle 707088 Eki Görüntüle 707086 Eki Görüntüle 707085

yatak odam büyük ihtimalle bu olacak :)

Son düzenleme:
hoş geldin canım aldıkların çok güzel , Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

topiğin de aldıkların da evlilik kararın da toptan hayırlı olsun
güzel günler de kullan aldıklarını canm, hoşgeldin aramıza

hayırlı olsun canım ya mutfak seti çok güzel görünüyo nerde satılır ki internet dışında :26:

Hayırlısı olsun tatlım sen de benim gibi inşallah ekimde evleneceklerdensin :) Tercihlerini çok beğendim :)

Ben de english homedan aldım o cicileri. :) masa örtüsü alamadım stok sorunuz diyip duruyo :)

hg aramıza canım :) aldıkların çok güzel yatak örtümüz aynı olmuş :)) aşkla kullan hepsini inşallah

Öncelikle hayırlı olsun canım, aramıza hoşgeldin
Hepsi birbirinden güzeller, sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin Rabbim

canım hayırlı olsun topiğin aldıklarının hepsi çok güzel english home mutfak takımından bende dahil bütün kızlarda var sanırım:)

Hayırlı olsun canımm aldıkların çok güzelmiş güzel günlerde kullan inşallah

Amaa yatak odanıın modelini çook beğendim bende onu Balhome.com da gördüm çook hoşuma gitti ama onun için biraz büyük bir yatak odası olması lazımm :97:

topiğin hayırlı olsun canım devamını bekleriz güle güle kullan çeyizlerini ama yatak odana bayıldım benim tarzım tam

hayırlı olsun canım ya mutfak seti çok güzel görünüyo nerde satılır ki internet dışında :26:

teşekkür ederim :) english home de % 50 indirim vardı öyle denk geldi aldım ,mağazalarda artık pek kalmadı ama internet sitesinde de hala indirim devam ediyor

çok teşekkür ederim :) valla ne evim ne de yaşayacağım şehir tam belli daha ama ben yatak odasını alacağım yine de

çok teşekkür ederim :) valla ne evim ne de yaşayacağım şehir tam belli daha ama ben yatak odasını alacağım yine de

Rica ederimm hayırlısı olsun o zaman ben o yatak odasını sevdiceğime gösterdiğim de biraz abartılı bulmuştu olsun ben beğendim demiştimm

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederimm hayırlısı olsun o zaman ben o yatak odasını sevdiceğime gösterdiğim de biraz abartılı bulmuştu olsun ben beğendim demiştimm

ben daha canlı halini görmedim :) ama ekrandan çok güzel duruyor , klasik pek sevmiyorum aslında ama pembeli perde yatak örtüsü , sevinli aksesuarlarlar çok güzel olur diye düşündüm alacak o kadar çok şey var ki yaa :) ben daha yeni başladım

bende görmedim resimlerden işte ama Balhome Mobilya | Yemek Odası | Yatak Odası | Koltuk Takımları da bu yatak odası gibi bir çok harika modeller var ben hayran kalmıştım modellerine

bende daha sadece küçük şeylere başladım evet çook şey var bizimde pek kesin değil nerede oturacağımız ama çook işimiz var yaa

Hayırlısı olsun tatlım sen de benim gibi inşallah ekimde evleneceklerdensin :) Tercihlerini çok beğendim :)

Ben de english homedan aldım o cicileri. :) masa örtüsü alamadım stok sorunuz diyip duruyo :)

belki kalmamıştır canım ya ama sürekli takip et indirim sürekli oluyor yakalarsın bi dahakileri yeni sezon mutfak örtüleri de güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…