hayırlı olsun canım ya mutfak seti çok güzel görünüyo nerde satılır ki internet dışında :26:
Hayırlı olsun canımmaldıkların çok güzelmiş güzel günlerde kullan inşallah
Amaa yatak odanıın modelini çook beğendim bende onu Balhome.com da gördümçook hoşuma gitti ama onun için biraz büyük bir yatak odası olması lazımm :97:
çok teşekkür ederim :) valla ne evim ne de yaşayacağım şehir tam belli dahaama ben yatak odasını alacağım yine de
hg aramıza canım :) aldıkların çok güzel yatak örtümüz aynı olmuş :)) aşkla kullan hepsini inşallah
Rica ederimmhayırlısı olsun o zaman ben o yatak odasını sevdiceğime gösterdiğim de biraz abartılı bulmuştu olsun ben beğendim demiştimm
ben daha canlı halini görmedim :) ama ekrandan çok güzel duruyor , klasik pek sevmiyorum aslında ama pembeli perde yatak örtüsü , sevinli aksesuarlarlar çok güzel olur diye düşündüm alacak o kadar çok şey var ki yaa :) ben daha yeni başladım
Hayırlısı olsun tatlım sen de benim gibi inşallah ekimde evleneceklerdensin :) Tercihlerini çok beğendim :)
Ben de english homedan aldım o cicileri. :) masa örtüsü alamadım stok sorunuz diyip duruyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?