• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ttwity nin sevimli çeyizlerine başlangıç

ttwity

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
43
0
16
İstanbul
arkadaşlar sizi uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum , inşallah ekimde evleniyorum çeyiz dizmeye de daha yeni başladım :) sizin yorumlarınıza bakarak alıyorum ve alacağım ,bu nedenle şimdiden hepinize teşekkür ederim :) ben de hem size fikir olsun diye hem de bildiklerimi paylaşmak adına aktif olarak katılacağım aranıza :) Çeyiz için aldıklarımın şimdilik bi kısmını paylaşıyorum ,inşallah beğenirsiniz, bu arada bohça takımını ve havlularımı kurdele nakışı yapıyorum fotolarını ilerde ekleyeceğim :)

philips ütüm :)
$ütü.webp

sarev pamuk saten nevresim takımım
Eki Görüntüle 707033

linens yün yorganım
$linens.webp

aeron kaz tüyü yorgan
$indir (1).webp

english home yatak örtüm
$f0ff21d8-7256-4101-ae60-7abc318cac2c.webp$b7a90477-34c9-4514-bdba-bc032b1d44ba.webp

english home mutfak takımım
$images (4).webp$images (3).webp$images (2).webpEki Görüntüle 707088 $f5a52f00-c561-44ce-a2ab-7fc9dd99d7c2.webpEki Görüntüle 707086 Eki Görüntüle 707085 $indir.webp$images (5).webp

yatak odam büyük ihtimalle bu olacak :)
$FO,12068,47,amiral-avangarde-yatak-odasi-takimi-avangarde-yatak-odalari-075.webp$FO,9257,47,amiral-avangarde-yatak-odasi-takimi-avangarde-yatak-odalari-075.webp

Son düzenleme:
hoş geldin canım :3: aldıkların çok güzel , Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :nazar:

topiğin de aldıkların da evlilik kararın da toptan hayırlı olsun :23:
güzel günler de kullan aldıklarını canm, hoşgeldin aramıza

hayırlı olsun canım ya mutfak seti çok güzel görünüyo nerde satılır ki internet dışında :26:

Hayırlısı olsun tatlım sen de benim gibi inşallah ekimde evleneceklerdensin :) Tercihlerini çok beğendim :)

Ben de english homedan aldım o cicileri. :) masa örtüsü alamadım stok sorunuz diyip duruyo :)

hg aramıza canım :) aldıkların çok güzel yatak örtümüz aynı olmuş :)) aşkla kullan hepsini inşallah

Öncelikle hayırlı olsun canım, aramıza hoşgeldin :16:
Hepsi birbirinden güzeller, sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin Rabbim :nazar:

canım hayırlı olsun topiğin aldıklarının hepsi çok güzel english home mutfak takımından bende dahil bütün kızlarda var sanırım:)

Hayırlı olsun canımm :nazar::nazar: aldıkların çok güzelmiş güzel günlerde kullan inşallah :16::16:

Amaa yatak odanıın modelini çook beğendim bende onu Balhome.com da gördüm :21::21: çook hoşuma gitti ama onun için biraz büyük bir yatak odası olması lazımm :97:

topiğin hayırlı olsun canım devamını bekleriz güle güle kullan çeyizlerini ama yatak odana bayıldım benim tarzım tam:34:

Hayırlı olsun canımm :nazar::nazar: aldıkların çok güzelmiş güzel günlerde kullan inşallah :16::16:

Amaa yatak odanıın modelini çook beğendim bende onu Balhome.com da gördüm :21::21: çook hoşuma gitti ama onun için biraz büyük bir yatak odası olması lazımm :97:

çok teşekkür ederim :) valla ne evim ne de yaşayacağım şehir tam belli daha :D ama ben yatak odasını alacağım yine de :D

çok teşekkür ederim :) valla ne evim ne de yaşayacağım şehir tam belli daha :D ama ben yatak odasını alacağım yine de :D

Rica ederimm :16: hayırlısı olsun o zaman :1: ben o yatak odasını sevdiceğime gösterdiğim de biraz abartılı bulmuştu olsun ben beğendim demiştimm:63:

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederimm :16: hayırlısı olsun o zaman :1: ben o yatak odasını sevdiceğime gösterdiğim de biraz abartılı bulmuştu olsun ben beğendim demiştimm:63:

ben daha canlı halini görmedim :) ama ekrandan çok güzel duruyor , klasik pek sevmiyorum aslında ama pembeli perde yatak örtüsü , sevinli aksesuarlarlar çok güzel olur diye düşündüm alacak o kadar çok şey var ki yaa :) ben daha yeni başladım

ben daha canlı halini görmedim :) ama ekrandan çok güzel duruyor , klasik pek sevmiyorum aslında ama pembeli perde yatak örtüsü , sevinli aksesuarlarlar çok güzel olur diye düşündüm alacak o kadar çok şey var ki yaa :) ben daha yeni başladım

bende görmedim resimlerden işte :1: ama Balhome Mobilya | Yemek Odası | Yatak Odası | Koltuk Takımları da bu yatak odası gibi bir çok harika modeller var ben hayran kalmıştım modellerine :16::16:

bende daha sadece küçük şeylere başladım evet çook şey var :56: bizimde pek kesin değil nerede oturacağımız ama çook işimiz var yaa :31: :24:

Hayırlısı olsun tatlım sen de benim gibi inşallah ekimde evleneceklerdensin :) Tercihlerini çok beğendim :)

Ben de english homedan aldım o cicileri. :) masa örtüsü alamadım stok sorunuz diyip duruyo :)

belki kalmamıştır canım ya ama sürekli takip et indirim sürekli oluyor yakalarsın bi dahakileri yeni sezon mutfak örtüleri de güzel :)

Back
X