bende görmedim resimlerden işteama Balhome Mobilya | Yemek Odası | Yatak Odası | Koltuk Takımları da bu yatak odası gibi bir çok harika modeller var ben hayran kalmıştım modellerine
bende daha sadece küçük şeylere başladım evet çook şey varbizimde pek kesin değil nerede oturacağımız ama çook işimiz var yaa
Öncelikle hayırlı olsun canım, aramıza hoşgeldin
Hepsi birbirinden güzeller, sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin Rabbim
hayırlı ugurlu olsun.. aşkla kullan
ama artık kaz tüyü yorgan almayalımkazları tek tek yoluyorlarmış
arkadaşlar sizi uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum , inşallah ekimde evleniyorum çeyiz dizmeye de daha yeni başladım :) sizin yorumlarınıza bakarak alıyorum ve alacağım ,bu nedenle şimdiden hepinize teşekkür ederim :) ben de hem size fikir olsun diye hem de bildiklerimi paylaşmak adına aktif olarak katılacağım aranıza :) Çeyiz için aldıklarımın şimdilik bi kısmını paylaşıyorum ,inşallah beğenirsiniz, bu arada bohça takımını ve havlularımı kurdele nakışı yapıyorum fotolarını ilerde ekleyeceğim :)
philips ütüm :)
Eki Görüntüle 707028 sarev pamuk saten nevresim takımımEki Görüntüle 707033
linens yün yorganımEki Görüntüle 707035 aeron kaz tüyü yorganEki Görüntüle 707098
english home yatak örtüm
Eki Görüntüle 707039 Eki Görüntüle 707040
english home mutfak takımım
Eki Görüntüle 707091 Eki Görüntüle 707090 Eki Görüntüle 707089 Eki Görüntüle 707088 Eki Görüntüle 707087 Eki Görüntüle 707086 Eki Görüntüle 707085 Eki Görüntüle 707084 Eki Görüntüle 707092
yatak odam büyük ihtimalle bu olacak :)
Eki Görüntüle 707113 Eki Görüntüle 707114
Hayırlı olsun hepsini güzel günlerde kullanırsın inşallah. Ütülerimiz aynıymış. Bizim de ağustos sonunda düğünümüz nişanlım taşınacağımız evde yaşamaya başladı ve ütüyü çook beğendi umarım biz de beğeniriz:) Yalnız daha çok yol var artık seçimlerini hızlandır istersen çünkü evlilikle ilgili diğer konular(gelinlik, düğün detayları, nikah şekeri davetiye, ev eşyaları vs) çok vaktimizi alıyor:)
arkadaşlar sizi uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum , inşallah ekimde evleniyorum çeyiz dizmeye de daha yeni başladım :) sizin yorumlarınıza bakarak alıyorum ve alacağım ,bu nedenle şimdiden hepinize teşekkür ederim :) ben de hem size fikir olsun diye hem de bildiklerimi paylaşmak adına aktif olarak katılacağım aranıza :) Çeyiz için aldıklarımın şimdilik bi kısmını paylaşıyorum ,inşallah beğenirsiniz, bu arada bohça takımını ve havlularımı kurdele nakışı yapıyorum fotolarını ilerde ekleyeceğim :)
philips ütüm :)
Eki Görüntüle 707028
sarev pamuk saten nevresim takımım
Eki Görüntüle 707033
linens yün yorganım
Eki Görüntüle 707035
aeron kaz tüyü yorgan
Eki Görüntüle 707098
english home yatak örtüm
Eki Görüntüle 707039 Eki Görüntüle 707040
english home mutfak takımım
Eki Görüntüle 707091 Eki Görüntüle 707090 Eki Görüntüle 707089 Eki Görüntüle 707088 Eki Görüntüle 707087 Eki Görüntüle 707086 Eki Görüntüle 707085 Eki Görüntüle 707084 Eki Görüntüle 707092
yatak odam büyük ihtimalle bu olacak :)
Eki Görüntüle 707113 Eki Görüntüle 707114
şuan kıskanmış bulunmaktayım bende istiyorum o ev botlarından ya çok çok uygunmuş of içim yandıııı
yatak odasına bayıldım yahu nerden ve ne kadara sorabilirmiyimmmmmherşeyin çok güzel
ara sıra yapıorlar böyle kampanya ama hep sonuna denk geliyordum hiç bi şey kalmıyordu , inşallah sana da denk gelir :) bu surat işaretlerini nerden yapıyorsuz bulamıyorum
güle güle kullan çeyizlerini tatlım hayırlı olsun
ütünü nereden ve ne kadara almıştım ben de bu modlei takipteyim de :26:
bizim buralarda mağazası yok diye biliyorum canım ya
yeni üyeysen çıkmaz canım ama ifadelerin üstüne gel çıkan işaretleri yap çıkıyo
bide gülümsemeler gözükmesin tiki varsa kaldır onu
teşekkürler canım :)seninkiler de hayırlı olsun
ütüyü sonradan düşme ihtimalini de göze alarak sırf kupon veriği için ( n 11 yeni açılınca %111 kupon veriyordu ).indirimden 240 tl ye aldım 260 tl lik de hediye kupon verdi, haziranda aktif olacak karacanın anneler günü nevresim takımında kullanacağım bi kısmını inşallah indirimli ürün stokları bitmezse sürekli dua ediyorum bitmesin diye
şu anda da sanırım en uygun Philips GC-4870 t Fiyatlar ve Taksit Kampanyalar burada 230 tlye inmiş , 1 ay önce 240 tlydi . mağazalarda 450 tl bile diyen var ,garanti farkı falan var herhalde bilmiyorum, n11 de de şu an 260 a falan vardı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?