• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ttwity nin sevimli çeyizlerine başlangıç

:nazar::nazar: hayırlı ugurlu olsun.. aşkla kullan:16::16:

ama artık kaz tüyü yorgan almayalım:43::43: kazları tek tek yoluyorlarmış :(

arkadaşlar sizi uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum , inşallah ekimde evleniyorum çeyiz dizmeye de daha yeni başladım :) sizin yorumlarınıza bakarak alıyorum ve alacağım ,bu nedenle şimdiden hepinize teşekkür ederim :) ben de hem size fikir olsun diye hem de bildiklerimi paylaşmak adına aktif olarak katılacağım aranıza :) Çeyiz için aldıklarımın şimdilik bi kısmını paylaşıyorum ,inşallah beğenirsiniz, bu arada bohça takımını ve havlularımı kurdele nakışı yapıyorum fotolarını ilerde ekleyeceğim :)

philips ütüm :)
Eki Görüntüle 707028 sarev pamuk saten nevresim takımımEki Görüntüle 707033

linens yün yorganımEki Görüntüle 707035 aeron kaz tüyü yorganEki Görüntüle 707098

english home yatak örtüm
Eki Görüntüle 707039 Eki Görüntüle 707040

english home mutfak takımım
Eki Görüntüle 707091 Eki Görüntüle 707090 Eki Görüntüle 707089 Eki Görüntüle 707088 Eki Görüntüle 707087 Eki Görüntüle 707086 Eki Görüntüle 707085 Eki Görüntüle 707084 Eki Görüntüle 707092

yatak odam büyük ihtimalle bu olacak :)
Eki Görüntüle 707113 Eki Görüntüle 707114

twigy den tanesini 10 tlye bulup talan ettiğim ev botlarım :DD . $100_4668.webp

tefal comfort touch
$Btefal-comfort-touch-24-cm-kisa-tencere-beyaz-renk.webp$comfort-touch-tava-26-cm.webp

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hepsini güzel günlerde kullanırsın inşallah. Ütülerimiz aynıymış. Bizim de ağustos sonunda düğünümüz nişanlım taşınacağımız evde yaşamaya başladı ve ütüyü çook beğendi umarım biz de beğeniriz:) Yalnız daha çok yol var artık seçimlerini hızlandır istersen çünkü evlilikle ilgili diğer konular(gelinlik, düğün detayları, nikah şekeri davetiye, ev eşyaları vs) çok vaktimizi alıyor:)

Hayırlı olsun hepsini güzel günlerde kullanırsın inşallah. Ütülerimiz aynıymış. Bizim de ağustos sonunda düğünümüz nişanlım taşınacağımız evde yaşamaya başladı ve ütüyü çook beğendi umarım biz de beğeniriz:) Yalnız daha çok yol var artık seçimlerini hızlandır istersen çünkü evlilikle ilgili diğer konular(gelinlik, düğün detayları, nikah şekeri davetiye, ev eşyaları vs) çok vaktimizi alıyor:)

teşekkürler canım senin de çeyizlerin düğünün hayırlı olsun inşallah haklısın yavaştan gelinlikçi gezmeye başlamam gerek

Hepsi çok güzeller ttwity güle güle kullan. yatak odanın fiyatı nedir? çok beğendim onu..

şuan kıskanmış bulunmaktayım bende istiyorum o ev botlarından ya çok çok uygunmuş of içim yandıııı :25:

arkadaşlar sizi uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum , inşallah ekimde evleniyorum çeyiz dizmeye de daha yeni başladım :) sizin yorumlarınıza bakarak alıyorum ve alacağım ,bu nedenle şimdiden hepinize teşekkür ederim :) ben de hem size fikir olsun diye hem de bildiklerimi paylaşmak adına aktif olarak katılacağım aranıza :) Çeyiz için aldıklarımın şimdilik bi kısmını paylaşıyorum ,inşallah beğenirsiniz, bu arada bohça takımını ve havlularımı kurdele nakışı yapıyorum fotolarını ilerde ekleyeceğim :)

philips ütüm :)
Eki Görüntüle 707028

sarev pamuk saten nevresim takımım
Eki Görüntüle 707033

linens yün yorganım
Eki Görüntüle 707035

aeron kaz tüyü yorgan
Eki Görüntüle 707098

english home yatak örtüm
Eki Görüntüle 707039 Eki Görüntüle 707040

english home mutfak takımım
Eki Görüntüle 707091 Eki Görüntüle 707090 Eki Görüntüle 707089 Eki Görüntüle 707088 Eki Görüntüle 707087 Eki Görüntüle 707086 Eki Görüntüle 707085 Eki Görüntüle 707084 Eki Görüntüle 707092

yatak odam büyük ihtimalle bu olacak :)
Eki Görüntüle 707113 Eki Görüntüle 707114

yatak odasına bayıldım yahu nerden ve ne kadara sorabilirmiyimmmmm:16: herşeyin çok güzel :nazar:

şuan kıskanmış bulunmaktayım bende istiyorum o ev botlarından ya çok çok uygunmuş of içim yandıııı :25:

ara sıra yapıorlar böyle kampanya ama hep sonuna denk geliyordum hiç bi şey kalmıyordu , inşallah sana da denk gelir :) bu surat işaretlerini nerden yapıyorsuz bulamıyorum :D

yatak odasına bayıldım yahu nerden ve ne kadara sorabilirmiyimmmmm:16: herşeyin çok güzel :nazar:

canım yatak odamı canlı görmedim :D evgörün internet sitesinde 5 küsürdü galiba ama metrobüsle giderken bayrampaşa durağımıydı anneme sorup tekrar yazarım sana ,durağı hatırlayamadım, inince sağda mezarlık var mezarlığın yanında mobilyacılar çarşısı var bi tane , orada dünyalar tatlısı urfalı bir abla var, arıcıkan mobilyanın bayisi , bu modeli veya interne sitesinden beğendiğin bi mobilyayı alabilirsin oradan piyasa fiyatının neredeyse 1000 tl altına veriyorlar canım , ben oradan alacağım .

ben gittiğimde bu model vardı,
Trend Avangarde Yatak Odas -Yatak Odanzda Kendinizi zel Hissedin!
annemle bayıldık fakat ben diğer modeli daha çok beğendim onu almayı düşünüyorum, bi de arıcıkanda çok güzel yemek odası takımları var onları da satıyorlarsa oradan alacağım normalde klasik sevmem ama bayıldım bunları pembeli turkuazlı beyazlı şeylerle çok tatlı olurlar :D

Son düzenleme:
ara sıra yapıorlar böyle kampanya ama hep sonuna denk geliyordum hiç bi şey kalmıyordu , inşallah sana da denk gelir :) bu surat işaretlerini nerden yapıyorsuz bulamıyorum :D

bizim buralarda mağazası yok diye biliyorum canım ya :50:
yeni üyeysen çıkmaz canım ama ifadelerin üstüne gel çıkan işaretleri yap çıkıyo
bide gülümsemeler gözükmesin tiki varsa kaldır onu:1:

güle güle kullan çeyizlerini tatlım hayırlı olsun :16:

ütünü nereden ve ne kadara almıştım ben de bu modlei takipteyim de :26:

güle güle kullan çeyizlerini tatlım hayırlı olsun :16:

ütünü nereden ve ne kadara almıştım ben de bu modlei takipteyim de :26:

teşekkürler canım :)seninkiler de hayırlı olsun

ütüyü sonradan düşme ihtimalini de göze alarak sırf kupon veriği için ( n 11 yeni açılınca %111 kupon veriyordu ).indirimden 240 tl ye aldım 260 tl lik de hediye kupon verdi, haziranda aktif olacak karacanın anneler günü nevresim takımında kullanacağım bi kısmını inşallah indirimli ürün stokları bitmezse sürekli dua ediyorum bitmesin diye :D

şu anda da sanırım en uygun Philips GC-4870 t Fiyatlar ve Taksit Kampanyalar burada 230 tlye inmiş , 1 ay önce 240 tlydi . mağazalarda 450 tl bile diyen var ,garanti farkı falan var herhalde bilmiyorum, n11 de de şu an 260 a falan vardı sanırım

Son düzenleme:
bizim buralarda mağazası yok diye biliyorum canım ya :50:
yeni üyeysen çıkmaz canım ama ifadelerin üstüne gel çıkan işaretleri yap çıkıyo
bide gülümsemeler gözükmesin tiki varsa kaldır onu:1:

sağol cnm ya deneyeceğim :)
zaten bursa inegölden gönderiyorlarmış canım alırsan . şehir dışına ben de istanbul dışında yaşayacağım benimki de oradan gelecek . montajı bize ait olacak 100 tl falan tutuyormuş.kendileri getiriyorlar nakliyeye de 200 tl veriyorsun.ama yine de uygun oluyor bu tarzlar istikbalde vs 8 10 binden başlıyor, koltuk takımı vs istikbal düşünüyoruz ama yatak odaları pek güzel değil bi de çok pahalı ,benim hoşuma gitmedi hiç , satan bayan medefe hiç bir şey olmaz için rahat olsun demişti , çok beğendiysen evgörden de alabilirsin internetten, bi de buranın yemek takımları da çok güzel ARACIKAN KOLTUK burdan bakabilirsin cnm alacağım yatak odası da bunlara ait, yine gidip görürsem her özelliğini yazarım fikir olur size de ben burdan milano yemek takımını beğendim

Son düzenleme:
teşekkürler canım :)seninkiler de hayırlı olsun

ütüyü sonradan düşme ihtimalini de göze alarak sırf kupon veriği için ( n 11 yeni açılınca %111 kupon veriyordu ).indirimden 240 tl ye aldım 260 tl lik de hediye kupon verdi, haziranda aktif olacak karacanın anneler günü nevresim takımında kullanacağım bi kısmını inşallah indirimli ürün stokları bitmezse sürekli dua ediyorum bitmesin diye :D

şu anda da sanırım en uygun Philips GC-4870 t Fiyatlar ve Taksit Kampanyalar burada 230 tlye inmiş , 1 ay önce 240 tlydi . mağazalarda 450 tl bile diyen var ,garanti farkı falan var herhalde bilmiyorum, n11 de de şu an 260 a falan vardı sanırım

çok teşekkür ederim tatlım ben de n11den alıcam gibi ama artık kupon yok galiba kaçırmışım fırsatı :31:

Back
X