ttnetten normal birşey beklenemez zatenAz önce ttnet müşteri hizmetlerini aradım tvıbu go maxi paketini iptal etmek için , bı kız çıktı böyle böyle açıkladım ad soyad sordu numaramı istedi, numara yok yalın internet dedim güzel güzel konuşuyorum izguben hanım tc numaranızı söylermisiniz diye bana bir bağırdı , neye uğradığımı şaşırdım ne bağırıyorsun ya dedim bende başladım bağırmaya sonra ses seviyesini alçattı ama benim elim ayağım titremeye başladı tc mi bağıra bağıra verdim, halletti iptal ettim dedi kapattım , bu nedir ya inadına mı yapıyorlar paketi iptal ediyorum hala elim ayağım titriyo nereye şikayet etsem bu kızı ya deli oldum.
Az önce ttnet müşteri hizmetlerini aradım tvıbu go maxi paketini iptal etmek için , bı kız çıktı böyle böyle açıkladım ad soyad sordu numaramı istedi, numara yok yalın internet dedim güzel güzel konuşuyorum izguben hanım tc numaranızı söylermisiniz diye bana bir bağırdı , neye uğradığımı şaşırdım ne bağırıyorsun ya dedim bende başladım bağırmaya sonra ses seviyesini alçattı ama benim elim ayağım titremeye başladı tc mi bağıra bağıra verdim, halletti iptal ettim dedi kapattım , bu nedir ya inadına mı yapıyorlar paketi iptal ediyorum hala elim ayağım titriyo nereye şikayet etsem bu kızı ya deli oldum.
hep yaptıklrı şey mi bu insanlara bağırmak yazık ya o kim oluyoda bana bağırıyorttnetten normal birşey beklenemez zaten
önceden öyle konuşmuyordu sonra bağırmaya başladı1000 kişi hatta daha fazla bir kalabalıkta çalışıyorlar herkes birileriyle konuşuyor
o an ses ulaşmıyor sanıp sesli konuşmuştur
sizinde boş anınıza gelip korkmuşsunuzdur.
inşallah dinlerler o kayıtlarıZaten konuşmalar kayıt altına alınıyor.
yani normalde yapılamaz tabiki kişiyle alakalı bu kayıt altına alınıyor isterseniz şikayet edin mademhep yaptıklrı şey mi bu insanlara bağırmak yazık ya o kim oluyoda bana bağırıyor
elim ayaım hala titiryio sakinleşsem edicem burya bile zır yazıyorum ama ne biçim bağırdıyani normalde yapılamaz tabiki kişiyle alakalı bu kayıt altına alınıyor isterseniz şikayet edin madem
anladım canım durduk yere bağırması şaşırtıcı amaelim ayaım hala titiryio sakinleşsem edicem burya bile zır yazıyorum ama ne biçim bağırdı
aynen bende şaşrıdım geçen de aramıştım internette sorunum vardı kız güzel güzel ilgilendi evime adamlar gelid baktı bunlara paket iptal ediyorum diye bişeyler oluyor anlaşılan bağırıp çağırıyorlaranladım canım durduk yere bağırması şaşırtıcı ama
ses gitmiyor sanmıştır oda insan robot değilönceden öyle konuşmuyordu sonra bağırmaya başladı
mahkemeye kadar yolu var bu işin sinirlendiğine değmez canımaynen bende şaşrıdım geçen de aramıştım internette sorunum vardı kız güzel güzel ilgilendi evime adamlar gelid baktı bunlara paket iptal ediyorum diye bişeyler oluyor anlaşılan bağırıp çağırıyorlar
yok canım ilk baş baya konuştuk hat sahibi sizmisin felan diye evet dedim numaramı istedi numara yok yalın dedim , tc nizi söylermisiniz izguben hanım diye bağırdı ne bağırıyorsun ya dedim olay kotu bende..Acaba sizin sesinizi alamadı da siz onun sesinizi duymuyorsunuz diye mi sesini yükseltti ? Gerçi doğru değil bu durum. Çağrı hizmetlerinin belirli prensipleri vardır.
yok canım ilk baş baya konuştuk hat sahibi sizmisin felan diye evet dedim numaramı istedi numara yok yalın dedim , tc nizi söylermisiniz izguben hanım diye bağırdı ne bağırıyorsun ya dedim olay kotu bende..
ses kalabalık derken ben binlerce müşteri temsilcisi aradım bağırmadı hiçbiri böyleses gitmiyor sanmıştır oda insan robot değil
o kadar seste kalabalıkta siz hiç çalıştınız mı yada tanık oldunuz mu
aynen çok tuhaf ama arkadaşıma yazdım onada bağırmışlar interneti hattını iptal için aramış bana da bağırdılar dei iptal ettirmemk için azarlıyorlarmış böyleTuhaf cidden..
aynen çok tuhaf ama arkadaşıma yazdım onada bağırmışlar interneti hattını iptal için aramış bana da bağırdılar dei iptal ettirmemk için azarlıyorlarmış böyle
bende sanş yok bana çattı anlaşılan.Yok sebep bu değildir... Biz de iptal ettirmiştik ama böyle bir şeyle karşılaşmadık.