Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu benimde basıma gelmişti.refik diye kaydetmiş.benimde Yen'i Doğum yaptıgım zamanlar.bende saf saf canim seni bu Aramış diyorum.tlf cvp arama görüyorum.ama o telefonu hep kısıkta ve ters donuk.bir gün cumartesi ise gitmedi.bizi gezdirdi eve geldik tlf çaldı.bende bebeğimi emziriyorum.bu holde kırıta kırıta konuşuyor.erkek olsa ;farklı konuşurdu.o an kim hayatım dedim.karsidaki kişiye ben seni arayacağım dedi.o sırada demekki mesaj atmış o kişiye.bana numaralar çekmeye başladı.istersen abisini arayim bak.gulmeler.ben bunun numarasından ;bir çok kez aradım açmadı.sonra kuzenimden aradık belki eli kez açmadı.ertesi gün kuzenimin telefonu çaldı.bu numara dili dönmeyen ;numara olduğu belliydi ben Refik dedi.ongunde çok aramıştık.sonra numara kayıtlı bende aylarca watsap resim baktım bir erkek çocuğu vardı bir gun o resim değişti ve herşey ortaya çıktı.kocam denilen sahsiyetsizin savunması arkadaşının kardeşi para davası varmış aralarında.Allah'ından bulsunlar.
Hayır o kızlar o ortamlar için zengin erkeklere yanaşıyor. Yani amaç sadece içki ısmarlatmak üstünden geçinmek vs. Mevzu içki içmesi degil aslında güzümde o an öyle bir ortam canlandı sadece karısı arayınca önemsememesi geliyorum işteler falan, kadın kokusu aldım demesi çok mutlu olması. Yaşından çok daha genç biri ilgi gösteriyor gibi yapmışsa adamın egosu yükselmiştir telefon numarasını almıştır vs. Böyle kızlar genelde halivakti yerinde erkeklere yanaşıyorlar. Duygusal durumlarla aldatmalar oldugunda böyle genelde birden degişiklik göstermiyor erkek yavaş yavaş geliyor kokular.
Buradaki bir konuda okumuştum eşinin telefonuna gelen sms-mailler vs kadının teline düşüyordu(bir program sayesinde) bir araştırın isterseniz telefon elinize geçtiğinde yüklersiniz. Şimdilik sessiz kalın ama, unutsun biraz.