• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ ツ spor yarışması 웃 유

30 kasim spor yapanlar
1) selvos88=70 dakika(cardio+yuruyus)

2)ayulduzz=1,10 dakika yürüyüş

Kızlar 2 gündür kanamam var spor yapamıyorum affınıza sığınıyorum
cnm nasıl oldun

harikaaa

Yarışmadan atilmadan malesef ben kendim ayrılıyorum bileklerim iylesmiyor sorun yok gibi ama spor yapinca tekrar ağrıyor kötüye gitmemesi açısından aranızdan ayriliyorum sağlıkla kalin fit kalın:cry:
geçmiş olsun cnm
kendine iyi bak
Bugün sahalara geri dönüyorum ağrım yok artık Allaha Şükür :KK49::KK49:
:KK9::KK9::KK9:

dün bildirim vermedim bugünde sanırım ayak parmağım çıktı zorlamak istemedim 1-2 gün :KK42:
ay cnm geçmiş olsun
Günaydın..

Hafta sonu sitede bakım vardı sanırım, bir türlü giremedim..Sporlarımı da yazamadım bu yüzden.

Ölçülerim

Göğüs:99/99
Bel:85/85
Göbek:99/100
Basen:101/101
Kalça:105/105

Bu hafta sadece göbekten 1 cm gitmiş..
tamam cnm kaydedeyim

C CallanPinckney ben çok fena hastayım eğer biraz gücüm olsaydı asla aksatmazdım, için gidiyor ama maalesef bugün yapamıcam. Belki yarın da.... :KK43:
ay cnm cokkk geçmiş olsun
herkese günaydın arkadaşlar hepinizden özür dileyerek takından ayrılacam. aslında çok düzenli spor yapıyordum ama bu sıralar ne olduysa düzenli yapamıyorum. haftaya 1 hafta kadar şehir dışında olacam orda da spor yapamicam. yeniden bir düzen oluşturuncaya kadar izninizi istiyorum.
tamam cnm seni izinli yazıyorum

C CallanPinckney Ben bacağıma çok yüklendim geçen hafta ve hafif bir ağrı başlamıştı. Umursamayarak devam ettim ve dünden beri çok kötü baştan aşağı sancı yaşıyorum. Yürüyemiyorum. Bu şekilde devam edemem 1-2 hafta spor yapmayacağım, çok ciddi ağrı var geçmezse doktor beni bekliyor sanırım :KK17:en azından oturduğum yerden üst vücut falan çalışırım diye düşünüyorum. Beni de izinli yazar mısın Canım? Durum ciddi olursa hiç istemeyerek gruptan çıkarım zaten :/

C CallanPinckney Ben bacağıma çok yüklendim geçen hafta ve hafif bir ağrı başlamıştı. Umursamayarak devam ettim ve dünden beri çok kötü baştan aşağı sancı yaşıyorum. Yürüyemiyorum. Bu şekilde devam edemem 1-2 hafta spor yapmayacağım, çok ciddi ağrı var geçmezse doktor beni bekliyor sanırım :KK17:en azından oturduğum yerden üst vücut falan çalışırım diye düşünüyorum. Beni de izinli yazar mısın Canım? Durum ciddi olursa hiç istemeyerek gruptan çıkarım zaten :/
tamam canım izinli yazarım
ne zaman istersen geri dönebilirsin
çokkk geçmiş olsunnn

H hotcouture
deneme sürecini başarıyla geçtin
takıma hoşgeldin
welcome_friends.jpg

30 kasim spor yapanlar
1) selvos88=70 dakika(cardio+yuruyus)

2)ayulduzz=1,10 dakika yürüyüş
3) Su321= 1.5 saat yürüyüş ve 45 dakika pilates= 135 dakika

Back