- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
iyi geceler hanımlar
yarın bir sürüüüü misafirim var
zaman bulabilirsem gelirim inşallah
öpüldünüz
yarın bir sürüüüü misafirim var
zaman bulabilirsem gelirim inşallah
öpüldünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani doğumla kilo almak ya da belli bi dönemde kilo almak başka ama çocukluğunu kilolu geçirmek bambaşka yaşayan bilir bunu hakkaten.Daha bir degisiklik yok canım hatta kas kütle artıyor galiba arti çıkıyorum bu aralar bakalım ama sıkılasma var sanki bacaklarımda yani daha güzel duruyorlar gibi eminim etki ediyordur ama farketmiyoruzdur bence bu arada hosgeldin sende
Gerçekten mi ya bana da baya umut verdin şimdi bende kendimi bildim bileli kiloluydum yalnız değilsin travma benim için hep dalga gecerlerdi halbuki çocuğuk yani dalga geçeceğine yardimci ol demi kocaman adamlar olmussunuz okulda da hatırlıyorum 5. Sınıfta falandim siniftakiler dalga geçerdi belim kadar Bacağın var falan diye ben o dönem çok kötüydum düşün vücudumda yaralar çıkmıştı sebebini bulamadılar en son Dr stresten oluyor bunlar dedi bu yaşta ne stresi var geçti tabi sonra ama ne bileyim ben çok kilolu yada çok zayıf olsun çocuklarda travma yapıyor keşke aileler dikkat etse arkadaşınla dalga geçme falan yazı yani kınıyorum be böyle insanlara hala
Rica ederim tatlımvovv rekabetçi hatunları severim : ))
sağol canım benim
bende kırmak üzereyim ya azkaldı duraklama yaşıyorum ama vereceğim bende kalanları birde çocukluk kilolu geçince vermek daha zor ya tabi uzun sürüyorHani doğumla kilo almak ya da belli bi dönemde kilo almak başka ama çocukluğunu kilolu geçirmek bambaşka yaşayan bilir bunu hakkaten.
İlkokulda dahil orta lise üni hatta atandığım okulda da hep en kiloluydum çok şükür artık değil o zinciri ben kırdım inşallah hepimiz de kırarız:))
bak seeen demek artık yeni rakibin varsu321 ben diyorum 50 su yapmış 130 dk spor
M Mistik Kedi canım evdeyim bugün seni kesin geçerim de su321 geçmeye calisacagim
hoşbuldum benim de aynen öyle sıkılaşma var ama tartıda bazen fazla bile çıktığım oluyorDaha bir degisiklik yok canım hatta kas kütle artıyor galiba arti çıkıyorum bu aralar bakalım ama sıkılasma var sanki bacaklarımda yani daha güzel duruyorlar gibi eminim etki ediyordur ama farketmiyoruzdur bence bu arada hosgeldin sende
Gerçekten mi ya bana da baya umut verdin şimdi bende kendimi bildim bileli kiloluydum yalnız değilsin travma benim için hep dalga gecerlerdi halbuki çocuğuk yani dalga geçeceğine yardimci ol demi kocaman adamlar olmussunuz okulda da hatırlıyorum 5. Sınıfta falandim siniftakiler dalga geçerdi belim kadar Bacağın var falan diye ben o dönem çok kötüydum düşün vücudumda yaralar çıkmıştı sebebini bulamadılar en son Dr stresten oluyor bunlar dedi bu yaşta ne stresi var geçti tabi sonra ama ne bileyim ben çok kilolu yada çok zayıf olsun çocuklarda travma yapıyor keşke aileler dikkat etse arkadaşınla dalga geçme falan yazı yani kınıyorum be böyle insanlara hala
rekabet iyidir daha çok yapasım gelir hırslanırımvovv rekabetçi hatunları severim : ))
sağol canım benim
aynen ben de 59un altına inemiyorum resmen,orada tıkanıp kalıyor ama gidecekk bu kilolarrrbende kırmak üzereyim ya azkaldı duraklama yaşıyorum ama vereceğim bende kalanları birde çocukluk kilolu geçince vermek daha zor ya tabi uzun sürüyor
ay canım zor günler ama geçiyor,günaydın :)Bugün oğlumun gaz sancısı tuttu akşama kadar bir saat uyumamıştır daha yeni alabildim telefonu elime. Bugün yapamadım sporumu ama sabah yapıcam inşallah
canım kendini listeye ekle,liste cok kalabalık olduğu için mesajlarınızı atlayabiliyorum30 dk egzersiz