• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡ ツ spor yarışması 웃 유

Peki canım sen su içiyor musun

Hatta 2 litre suya ek olarak

Yeşil çay vs vs içiyor musun
Evet Can'ım içiyorum şişem var 1 lt lik ondan iki tane içiyorum. Ayrıda bardakla da aralarda içiyorum 2 lt geçiyor mutlaka... Yeşil çay içemem yalnız emziridğimden dolayı

Kızlarr yarın nişanım var, o yüzdern bikaç gündür çarşı fln giremedim
aslında sürekli dolaşıyorum magza gezmekten ama spor yaptım sayılmaz
aksatmama niyetindeydim ama aksatıyorum maalesef :(
beni affedin bu bi kaç gün için

Valla şüphelenmiyor değilim yaşadığım yerde endokrinoloji yok Eskişehir veya Sakarya'ya gitmem lazım... Ama en kısa zamanda baktırıcam. Çok acıkınca ellerim falan titriyor, hipoglisemi de olabilir
Gitme imkanın yok mu Can'ım bende öyleydim çok acıkır geç yersem ellerim titrerdi bence acil bir şekilde doktora çık canım

Kızlar zıplama ayakkabım geldi akşama misafirim var çok kullanmadım ama şöyle bi deneme yaptım: şunu söyleyebilirim üzerinde durmak bile yeterince yorucu:) fotoğraf ekliyorum image.jpeg

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    80,9 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba kızlar listedeki durumumu öğrenebilir miyim acaba, en son izinli denmişti galiba ama ben bu hafta spor yaptım siteye pek giremedim ameliyat işi de belli olamadı bir türlü

"Vernalagnia, post: 44174174, member: 698312"]18 Aralık 2015 Spor Yapanlar
1.
adelia = callan+mari :45 dk
2. vernalagnia = 35 dk yürüyüş. 3. Miyav_su = 4 saat yürüyüş + 1 saat ağırlık: 300 dk

300 dk spor çok yapmışım miyavsu canına yazık yorulma o kadar kib görüşürüz iyi geceler

18 Aralık 2015 Spor Yapanlar
1.
2. vernalagnia = 35 dk yürüyüş. 3. Miyav_su = 4 saat yürüyüş + 1 saat ağırlık: 300 dk
4.danur= 20 dk bacak calismasi+belly buns 40 dk=60 dk

18 Aralık 2015 Spor Yapanlar
1.
2. vernalagnia = 35 dk yürüyüş.
3. Miyav_su = 4 saat yürüyüş + 1 saat ağırlık: 300 dk
4.danur= 20 dk bacak calismasi+belly buns 40 dk=60 dk
5. GirLookingForLove= 120 dk yürüyüş

Back