TSK’dan Afrin için son dakika açıklaması: ‘Zeytin Dalı Harekatı’ başladı

15 Temmuzu Kurtuluş Savaşı zannettiniz herhalde hanımefendi....

Kimseye zavallı diyemezsiniz sözlerinize birazdaha dikkat lütfen...

15 Temmuzu Kurtuluş Savaşı zannettiniz herhalde hanımefendi....

Kimseye zavallı diyemezsiniz sözlerinize birazdaha dikkat lütfen...
Neden Diyemeyeceğim?
Benim Askerim Savaş Halindeyken, Ona destek olmak yerine, köstek olanlara ne demem gerekiyordu?!..
15 Temmuz,Evet ikinci bir Kurtuluş Savaşıydı.
Kurtuluş savaşın da, fransızı ermenisi almanı ile mücade edip, Vatanı Kurtardık.
15 Temmuz 2016'da ise, O Alçak küfrün maşalığını ve köpekliğini yapan Vatan hainleriyle mücadele edip VATANIMIZI Koruduk!..

Biz size zavallılar desek karşı tepki verirdiniz demi...
Siz hala Kurtuluş Savaşı ile denk tutuyorsunuz 15 Temmuz'u..
Hepimizin başına musallat edildi bunlar,bunuda biliyorsunuzdur umarım..
Ne istedilerde vermedik diyen kimler peki...

İktidar partisi İnsanları iki gruba ayırdı.İnsanlar arasında ayrımcılık yaptı deniliyor ya, İşte Asıl O ayrımcılığı yapanlar İktidar Partisi değil,bu düşünceye sahip olan insanlar.
En Nefret ettiğim şeydir.Şucu Ocu Bucu diye insanları bir kalıba sokulmaya çalışılmasından.
Siz Kimsiniz?Biz Kimiz?! Ben Hala bunu çözemedim de.
BİZLER 80 Milyon ile beraber, Tek Millet Değil miyiz?!
15 Temmuz ihanet kalkışmasını yapan feto terör örgütünü, bu ülkenin başına bela eden kişi ''Bülen Ecevitti''
Bana göre, 15 Temmuz ikinci bir ÇANAKKALE ve İkinci bir KURTULUŞ MÜCADELESİYDİ!..
Size göre olmaya bilir.

Bu cocuk sadece Sunni olmadigi icin ailesi gozlerinin onunde katledildikten sonra olduruldu. Bu sekilde zincirlenen, iskence yapilan ve oldurulen binlerce cocuk gibi.. Sunni gurup OSO tarafindan. Suriye rejiminin isyancilari tarafindan yani.. Suriye'de Alevi Sunni catismasi ve ic savasi basladiginda AKP hukumeti ne yapti? Sevgili Sunni OSO'ye kapilarini acarak Turkiye'den vurkac yapmalarini destekledi. En son geldigimiz olay, Suriye'nin icine, bu terorist gurubun yanina Mehmetcikleri de katarak Suriye cehennemine yollamak oldu.. Ne ugruna?

Daha dun PYD lideri Salih Muslim"i Esad'la savasmasi icin Ankara'ya davet eden AKP degil miydi? Ne oldu? SAlih Muslim Esad'la savasmayi reddetti. Ne oldu? Terorist ilan edildi.. AKPye gore bunlari yazdigimiz icin biz de teroristiz, biz de vatan hainiyiz, alistik..

Kanli katiller ile Mehmetcigin yanyana ne isi olur Suriye cehenneminde? Bu savas bizim savasimiz degil. Bu savasin tek amaci OSOnun Esad'i devirme gucune destek olup eger becerebilirlerse biz yaptik diye naralar atmak. Bu ugurda Iran'la, Rusya ile, ABD ile catismaya girmekten bile kacinmiyoruz, AKPnin umurunda bile degil. Olecek olan onlarin cocuklari degil. Askere bile gitmedi cogu, malumunuz.

PYD sadece Afrin'de degil. PYD Suriye sinir boyunca uzanan topraklarda. Sinirimizdan temizledigi, hani o Kilis'i bombalayan ISID'in yokedildigi butun topraklarda.. O yuzden, bu Afrin operasyonunun sadece PYDyi sinirimizdan kovmak icin oldugunu sananlar bir daha dusunsun. Biz Afrin ve civarindan Kurtleri temizleyip cihatci El Nusra teroristleri ve OSO isyancilarini yerlestirmek icin girdik. Bu ugurda verdigimiz sehit sayisi 50ye yaklasti. Bu bizim degil, OSOnun savasidir, ama AKP istedi diye bizim cocuklarimiz oluyor Ortadogu cehenneminde.

Afrin bu haritanin en solundaki turuncu bolge, ancak tek turuncu bolge degil haritadan da gordugunuz gibi. Butun turuncu bolgeler, Turkiye siniri boyunca PYD/YPGnin..

Son düzenleme:

Fetöyüde biz musallat ettik demi..
El pençe duranlar kimdi yahu..
Hoca efendi diyenler kimdi..
Pardon yaa ben ne anlatıyorum ki nasılsa gene iktidarı haklı çıkartacaksınız çenemi yorduğumla kalacağım..

Fetöyüde biz musallat ettik demi..
El pençe duranlar kimdi yahu..
Hoca efendi diyenler kimdi..
Pardon yaa ben ne anlatıyorum ki nasılsa gene iktidarı haklı çıkartacaksınız çenemi yorduğumla kalacağım..
Pardon da, Siz Kimsiniz? Önce bunu ögreneyim ki, ona göre size cevap vereyim Siz biz diye ayrım yapıp duruyorsunuz da

YALAN haberlerle insanları yanlış yönlendirmekteki amacınız NEDİR?! ÖSO Yapmadığı bir Zulmü, neden Onlar Yapmış gibi göstermenin telaşındasınız?! Hayırdır Gayeniz NEDİR?
http://joarmaz4.blogspot.com.tr/2013/06/israel-tortura-de-ninos-palestinos-y.html

Ben benim ne fark eder ki...
O ayrımı ben yapmıyorum farkındaysanız...
Siz hala ne demek istediğimi anlayamadınız...
Ben Çok iyi anladım!...
Sizler,hem ocu bucu diyerek halk arasına ayrımcılık sokuyorsunuz.Sonrada AK parti milleti AYRIŞTIRYOR! diyorsunuz!..
feto meselesine gelince de, Yaşınız sanırım 40'lı yaşlarda (anneanne oldugunuza göre) 1999 seçimlerin de, ecevitin ikdidara gelmesine kim yardımcı olduğunu,eminim biliyorsunuzdur.
28 şubat krizi öncesi, gizli kapılar ardında konuşan bu ikilinin görüşmesinin ardından, fetocu terör örgütü mensupları o seçimlerde eceviti destekledi!..
feto, kendi dersane ve okullarında başörtüsünü yasakladı ve hemen bunun akabinde, 28 şubat zulmü baş gösterdi.
Bu görüşmenin akabin de, feto haini ecevitten aldığı istihbarat sonucu abd kaçtı.
abd gitmeden önce sıradan bir cemaat olan bu örgüt, birden bire ÜN, ZENGİNLİK ve İTİBAR Kazandı!..
Abdullah öcalanın işinin bittiğini ve TÜRKİYEMİN Başına daha büyük bela açamayacağını anlayan abd, apoyu teslim edip, fetoyu teslim aldı. Bunun gerçekleşmesinden en büyük katkı Ecevitindi!!..
Soruyorum şimdi size ''O gün gizli kapılar ardın da,verilecek oy karşılığın da, hangi devlet kadrolarının pazarlığı yapıldı?! '' Bu feto terör örgütünün devlet dairelerinde kadrolaşmasından ve kemikleşmesinde tek suçlu olan kişi, bana göre Ecevittir!!!!..

Yalan haber mi? Bu haberler dunyaya malolmus, sen duymadin diye yalan mi oldu?

Ecevit'i Feto icin suclama caban gozlerimi yasartti. Aradan 30 sene gecmis, rahmetlinin mezarinda kemikleri bile kalmamis, hala mi Ecevit? Bosuna caba.. Herkesin malumu olani Lafontenden masallarla carpitamazsin. Beraber yurudunuz siz bu yollarda Feto ile. Gurbettekine seslendiniz yillarca "geeel, sila hasreti bitsin" diye.. Seninkinin bir lafi var: "ne istediniz de vermedik!" bunu sakin unutma emi.Sizde eksik olan duygu nedir biliyor musun? Utanmak...

Ne kadar saçma bir düşünce! Benim eşim asker kardeşim pöh.ikisede bu ülke için canını vermeye hazır. Şayet şehit olurlarsa Vatan Sağolsun. Çünkü sınırlarımızı korumak zorundalar bunu anlamak çok mu zor! Sorun Tayyip yada başka bir siyasi parti değil burda. Siz olayı siyasete dönmüşsünüz. Mehmetçik şuan Afrinde yada Bir El Bab da olmasaydı şuan sıcak koltuklarımızda sıcak yataklarımızda yatamazdık. Sınırlarımızı korumak zorundalar bunun koltukla mevkiyle ne ilgisi var ya gerçekten çok yanlış bir düşünce

Paylaşım yaptıgın resim, ÖSO ile uzaktan yakından alakası YOK!..
O Resim Bir çok Ajans'da, İsrailin mazlum Filistin halkına yaptığı zulmün resmi olarak servis ediyor!...
30 sene mi olmuş?!
Sen asparagas haberlerle zihnini doldurmuşsun ve kendi uydurduğun yalanlara,kendin inanır hale gelmişsin
2006 yılı geçeli, hangi ara 30 yıl oldu?! Yahutta biz 2036 yılında yaşıyoruz da, benim mi haberim yok
ERDOĞAN,Acaba neden her sözün de ''GEL'' çağrısı yaptı,hiç düşündünüz mü?!
İlk Önce, onların gerçek yüzünü görememiş olabilir.Daha sonra gerçek yüzlerini görünce,devamlı ''GEL'' çağrısı yaptı ki, ülkeye giriş yaptığında sorğuya alsın.AMA o hain feto ALÇAĞI başına gelecekleri bildi ve bu çağrıya kayıtsız kaldı.
BEN SENİN GİBİ KURU BOŞ,KULAKTAN DOLMA UYDURMA HABERLER İLE İTHAMDA BULUNMUYORUM!!!..
BEN BİZZAT GÖRDÜKLERİMİ, YAŞADIKLARIMI ANLATIYORUM!!!...
Ecevit ile ilğili her söylediklerimin ARKASINDAYIM!!..

Sizin gibi, gerçek VATAN Evlatları oldukça bu ülkeye DİZ ÇÖKTÜREMEZLER!
RABBİM,Eşinizin kardeşinizin ve tüm Askerimin Polisimin YAR ve YARDIMCISI Olsun.
Bunlar, Sap ile Samanı ayırt edemeyecek kadar körler.
Bu DAVA, ERDOĞAN Davası değil, VATAN Davası olduğunu bilemeyecek kadar Körler maalesef

Allah razı olsun. Böyle saçma sapan düşünceler okudukça gercekten çok üzülüyorum. Yada yeteri kadar bilgisi olmayan fakat çok bilmişlik taslayan insanları hiç anlamıyorum. Küçük bir çocuk bile bunun koltuk sevdası yahutta başka bir siyasi amaç gütmediğini sadece sınırlarımızı korumak için Mehmetçiğin orda bulunduğunu anlayabilir. Ama bazı insanlar bunu mezhep koltuk savaşına çevirmiş. Nereden vuracaklarını şaşırmışlar! Çok yazık. Ama bu devleti bölemiyecekler! Bin ölür..Bin diriliriz

Emin ol Bizdeki gibi muhalefet,dünyanın hiç bir yerinde YOKTUR!..
Ülke Olarak, abd,almanı,fransızı, pyd pkk sı başta olmak üzere 7 düvele karşı,savaşa girmişiz. ASKERİME Güç Kuvvet vermek yerine, bu tür saçma paylaşımlar ile, ASKERİMİN Morelini bozan başka bir ülke YOKTUR!!..
Bizler,Dünya'ya karşı ''Ölsek de, VATANIMIZDAN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİMİZİ 15 Temmuz da,şimdide Afrin mücadelesin de, ASKERİMİZİN Yanında Durarak GÖSTERMİŞ OLDUK!..''

Burdaki yorumları okudum bazı bayanlar Türkiye haritasını sınırlarımızı bilmiyorlar galiba. Askerimiz polisimiz özel kuvvetlerimiz tabikide orda bulunacaklar. Aksi taktirde üstümüzden bombalar eksik olmaz. Çünkü dış devletler teee geçmişten bu yana Türkiye yi sevmezler ve her fırsatta parçalamaya çalışmak istiyorlar. E bunu nasıl yapacaklar sınıflardan gelerek Türkiye sadece sınırını koruyor ve bu durumda da şehitlerimiz oluyor. Ayrıca 15 Temmuz benim gözümde kurtuluş savaşından farkı yok. Eğer milletimiz sokaklara dökülmeseydi Kurtuluş savaşından daha beter olurdu.Tabi anlayan varmı bilmiyorum.Alllah devletimize zeval vermesin.Allah askerimizi polisimizi korusun yardımcısı olsun inşallah..

Cidden mi Erdoğan taktiksel yaptı bunları yani :)))) sen şaka mısın:)) biliyordu niyetini ondan gelllll gelll hocam diye bağırdı ama üstüne darbe teşebbüsü oldu:) bılıyorsa neden atmadı yandaşlarını devletten ve ya terorızmden yargılamadı da darbeyi bekledi? Ecevit kadar dürüst olun, sonra konusun. Devletin en tepesini verdınız siyasal ıslamcı kankanıza sonra, sen mi yöneteceksin ben mi diye bırbırınize girdınız :) iyi yiyordunuz devletin, diğer insanların malını. Hem Ecevit'i de belki sizin lideriniz gibi gerçek yüzlerini göremedi " milleti onu affetsin" ne olacak olur böyle şeyler , siz çok affedıcı değil misiniz, reisiniz gibi onu da affedin ne olacak:)

Şu kaç paragraftlarda bile hamaset ve cehalet akıyor. Allah askına gidin yemek pişirin , ev süpürün, kadınlar günü yapın, buralarda takılmayın. Fikir beyan etmek için bilgi sahibi olmak lazım. Sizin haliniz Uğur Mumcu' nun örneği gibi olmuş " bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…