Cidden mi Erdoğan taktiksel yaptı bunları yani :)))) sen şaka mısın:)) biliyordu niyetini ondan gelllll gelll hocam diye bağırdı ama üstüne darbe teşebbüsü oldu:) bılıyorsa neden atmadı yandaşlarını devletten ve ya terorızmden yargılamadı da darbeyi bekledi? Ecevit kadar dürüst olun, sonra konusun. Devletin en tepesini verdınız siyasal ıslamcı kankanıza sonra, sen mi yöneteceksin ben mi diye bırbırınize girdınız :) iyi yiyordunuz devletin, diğer insanların malını. Hem Ecevit'i de belki sizin lideriniz gibi gerçek yüzlerini göremedi " milleti onu affetsin" ne olacak olur böyle şeyler , siz çok affedıcı değil misiniz, reisiniz gibi onu da affedin ne olacak:)
ERDOĞAN, Oy karşılığın da, devletin kadrolarını peşkeş ÇEKMEDİ!..
Bu feto denen hain, sizce AK parti döneminde mi sızdı bu devletin içine
Bu kadar kemikleşmiş bir kadronun 15 yılda olduğunu düşünmek, çok çocukça değil mi?
Yıllarca adım adım kadrolaştılar ve asıl BÜYÜK KADROLAŞMAYI Da, 1999 seçimlerinde oy karşılığında Yapmıştır!..
Türkiye'de kaldığı müttetçe, bu kadar hızlı gelişemeyeceği anlaşılan feto,ecevitin sayesinde abd kaçtı ve bir çığ gibi büyüdü!..
30 yıldır kadrolaşmış bir örgütü birden temizlemek o kadar kolay mı?!
15 Temmuz hain darbesinde,halka kurşun sıkan Askerler yargılanıyorken bile muhalefet yapan sizler değil misiniz?
Darbeden önce böyle bir yargılama olsaydı,acaba neler yapardınız?!
Her zaman devletin karşısın da durup, hainlerin safında yer alanları savunmadınız mı?
ecevit gerçek yüzünü göremedi değil, O iktidar olabilmek için göz yumdu ve kirli oyunlara alet oldu.
Neden bir günde çıkıp ''Ecevit bunun kaçmasına neden yardım etti? feto, şayet bana şefaat etme hakkı verilse, ecevite şefaat ederdim. diye neden diyor? Hangi minnet duygusunun eseridir bu?'' Demiyorsunuz?!..