AmiiiiiiiiinnnnnBuralar neden boş bu kadar? Çünkü hükümeti karalayacak bir haber değeri taşımıyor da ondanAllahım muzaffer kıl ordumuzu.
Buralar neden boş bu kadar? Çünkü hükümeti karalayacak bir haber değeri taşımıyor da ondanAllahım muzaffer kıl ordumuzu.
Ah birde bunu anlayabilseler!...Siyasi bir konu değil Milli bir konu lütfen saptırılmasın. ALLAH yardımcıları olsun mehmetçiğimizin
Yazıklar olsun bu düşünceye ve sahibine.Bu savas bizim savasimiz degil. Tayyip Suriye ile savasa girecek diye yazmistik kimse inanmamisti, girdi. Turkiye'ye sehitlerini sayma gorevi verildi. Hepsi koltuklari koruma ugruna. Ortadogu cehenneminin icine daldik, yanmaya... Gecmis ola bile diyemiyorum, cunki daha isin basindayiz. Daha yuzlerce sehit, ve yanan yikilan sehirlerimizi duyacagiz. Yazik oldu bu ulkeye..
Nedenmis o? Aynisini ben de senin icin dusunuyorum. Ne olacak simdi?Yazıklar olsun bu düşünceye ve sahibine.
Doğru söylüyorsun. Daha Davutların Ahmet orada namaz kılacak.Yazıklar olsun bu düşünceye ve sahibine.
kurtuluş savaşı ile bunu bir mi tutuyorsunuz
"Size savaşmayı değil,ölmeyi emrediyorum" diyen kim?
Atatürk değil mi?
İşte şimdi yine aynı topyekün hareketle ölmeye gitti Mehmetçiklerimiz.Sorun ne?
Bunu her yürek anlayamaz malesef.
En ulvi makama yükselen o gül yüzlü şehitlerimizin 'boş yere' hayatını kaybettiğini düşünenler anlayamaz...
Tayyip savaş açtı diye çirkin cümleler kuran,öyle düşünenler anlayamaz.
Anlamasınlar da,sessizce beklesinler kafi.
Allah ordumuzu daim muzaffer kılsın.
Kökleri kurusun soysuzların.
Bir tutmak demesek de benzemiyor mu sizce?
Siz istemiyor musunuz,huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamak?
Bombalar patlamasın,güvenlik görevlilerimiz hayatlarını kaybetmesin?
Huzur istemiyor musunuz,terörsüz ?
Şimdi daha sinsi,daha kötü dünya.
Kurtuluş Savaşını aratan günler görmemek için DEVLETE destek olmaktan başka seçenek göremiyorum.
Cin olmadan adam çarpmak mı?Cidden mi, Suriye savaşı 2011 de başladı , mezhepçi dış politika ile batı cephesinin yanında yer alarak Suriye'nin bugünki hale gelmesinde rol oynayanların yarattığı problemlerden biri bu , bir de " ay sizde bunu bunu istemiyor musunuz" daha ne diyorsunuz. Türkiye neden Suriye savaşı çıkmadan Suriye Türkiye arasındaki mayınlı araziyi temizledi? Türkiye' nin ne gibi bir karı vardı hangi amaçla temizledi o araziyi? Katar'ın petrolünü Avrupanın ucuza kullanması böylelikle Rus gazına bagımlı olan Avrupa'nın elini rahatlatmakta ne gibi bir karı var Türkiye'nin ? Kendi evi camdan olan başkasının evini taşlamaz hanfendi. Amerika Afganistan'da radikal ıslamcıları destekleyip eğitirken Pakistan da bunlar aracılığı ile afganıstan yönetiminde söz sahıbı olmaya çalışıyordu bu mucahıtler sonra, sonra el kaide ve Taliban Oluşturup hem afganıstanın hem Pakistan'ın basına bela oldular. Amerika'ya mı bir şey olmadı çünkü sınırı yok, uzaktan piyonlarda oyun oynuyor. Aynısı şimdi Türkiye'nin başında. Cin olmadan adam çarpmaya çalışmak, ayağını böyle taşa değdirir insanın!
Onlar, VATAN Sevgisinin ne olduğunun Farkına varamamış zavallılarYazıklar olsun bu düşünceye ve sahibine.