Pardon ama bence siz buraya nefretinizi kininizi kusmaya gelmişsiniz.Ecevit vefat etti şuan yok dünyada. Devleti yemişsiniz diyorsunuz yerken sizde orda mıydınız?Cidden mi Erdoğan taktiksel yaptı bunları yani :)))) sen şaka mısın:)) biliyordu niyetini ondan gelllll gelll hocam diye bağırdı ama üstüne darbe teşebbüsü oldu:) bılıyorsa neden atmadı yandaşlarını devletten ve ya terorızmden yargılamadı da darbeyi bekledi? Ecevit kadar dürüst olun, sonra konusun. Devletin en tepesini verdınız siyasal ıslamcı kankanıza sonra, sen mi yöneteceksin ben mi diye bırbırınize girdınız :) iyi yiyordunuz devletin, diğer insanların malını. Hem Ecevit'i de belki sizin lideriniz gibi gerçek yüzlerini göremedi " milleti onu affetsin" ne olacak olur böyle şeyler , siz çok affedıcı değil misiniz, reisiniz gibi onu da affedin ne olacak:)
Birincisi aklı fikri senden alacak değiliz. Neyin ne oldugunu gayet farkındayız. Eşim asker kardeşim polis özel hareket bunu hatırlatıyorum çünkü orda canını dişine takan benim eşim ve kardeşim! Ne için peki siz rahat yatın diye! Buna nasıl cehalet dersiniz.sözlerinize dikkat edin, konuşma üslubumuza dikkat edin. Çünkü bida bu kadar nazik olmam!Şu kaç paragraftlarda bile hamaset ve cehalet akıyor. Allah askına gidin yemek pişirin , ev süpürün, kadınlar günü yapın, buralarda takılmayın. Fikir beyan etmek için bilgi sahibi olmak lazım. Sizin haliniz Uğur Mumcu' nun örneği gibi olmuş " bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak".
ERDOĞAN, Oy karşılığın da, devletin kadrolarını peşkeş ÇEKMEDİ!..Cidden mi Erdoğan taktiksel yaptı bunları yani :)))) sen şaka mısın:)) biliyordu niyetini ondan gelllll gelll hocam diye bağırdı ama üstüne darbe teşebbüsü oldu:) bılıyorsa neden atmadı yandaşlarını devletten ve ya terorızmden yargılamadı da darbeyi bekledi? Ecevit kadar dürüst olun, sonra konusun. Devletin en tepesini verdınız siyasal ıslamcı kankanıza sonra, sen mi yöneteceksin ben mi diye bırbırınize girdınız :) iyi yiyordunuz devletin, diğer insanların malını. Hem Ecevit'i de belki sizin lideriniz gibi gerçek yüzlerini göremedi " milleti onu affetsin" ne olacak olur böyle şeyler , siz çok affedıcı değil misiniz, reisiniz gibi onu da affedin ne olacak:)
Senin gibi cahil ve insan ayrımı yapan biri için parmaklarımı yormayacağım bile. Eşim hep der o tip insanlara laf anlatamazsın çünkü beyinleri yıkanmıştır. Herseyi kitaptan okur gelip sana ahkam keser ve hatta sen bile susar kalırsın derdi. Meğerse eşim bu konuda çok haklıymış çünkü beyniniz öylesine yıkanmış ki inan değmezsiniz. Lütfen benimle muhattap olmayın. Çünkü ben sizin gibileri kaile almıyorum artık NOKTA!!Pardon ama bence siz buraya nefretinizi kininizi kusmaya gelmişsiniz.Ecevit vefat etti şuan yok dünyada. Devleti yemişsiniz diyorsunuz yerken sizde orda mıydınız?
Birincisi aklı fikri senden alacak değiliz. Neyin ne oldugunu gayet farkındayız. Eşim asker kardeşim polis özel hareket bunu hatırlatıyorum çünkü orda canını dişine takan benim eşim ve kardeşim! Ne için peki siz rahat yatın diye! Buna nasıl cehalet dersiniz.sözlerinize dikkat edin, konuşma üslubumuza dikkat edin. Çünkü bida bu kadar nazik olmam!
Boşver Takma Canım ya.Birincisi aklı fikri senden alacak değiliz. Neyin ne oldugunu gayet farkındayız. Eşim asker kardeşim polis özel hareket bunu hatırlatıyorum çünkü orda canını dişine takan benim eşim ve kardeşim! Ne için peki siz rahat yatın diye! Buna nasıl cehalet dersiniz.sözlerinize dikkat edin, konuşma üslubumuza dikkat edin. Çünkü bida bu kadar nazik olmam!
Zoruna gitti heralde.ki ben onunla muhatap olmadım ne bu sinir canım. O zaman gülelimBoşver Takma Canım ya.
Bunlar ''Köydeki Çoban ile benim oyum bir mi olacak?!'' diyerek, kendinden başka insanları Hor gören,aşagılayan zavallıcıklar.
Takma Boşver Gül Geç
Evet canım.Ne yapıyoruz Gülüp GeçiyoruzZoruna gitti heralde.ki ben onunla muhatap olmadım ne bu sinir canım. O zaman gülelim
Pardon ama bence siz buraya nefretinizi kininizi kusmaya gelmişsiniz.Ecevit vefat etti şuan yok dünyada. Devleti yemişsiniz diyorsunuz yerken sizde orda mıydınız?
Birincisi aklı fikri senden alacak değiliz. Neyin ne oldugunu gayet farkındayız. Eşim asker kardeşim polis özel hareket bunu hatırlatıyorum çünkü orda canını dişine takan benim eşim ve kardeşim! Ne için peki siz rahat yatın diye! Buna nasıl cehalet dersiniz.sözlerinize dikkat edin, konuşma üslubumuza dikkat edin. Çünkü bida bu kadar nazik olmam!
Yoo ben 15 temmuzdan bahsetmemiştim oysaki.15 Temmuzu Kurtuluş Savaşı zannettiniz herhalde hanımefendi....
Kimseye zavallı diyemezsiniz sözlerinize birazdaha dikkat lütfen...