• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TSH ve prolaktin

mutlulukarayiciii

Her yerim ağriyi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
611
1.078
63
Merhaba hanımlar,
Adet düzensizliğimden bir kadın doğum uzmanına başvurdum. Adetimin üçüncü günü yaptığımız testlerden yola çıkarak tedaviye başlıyoruz bugün. TSH 6,59-Prolaktin 36,28 yani yüksek çıktı. Euthyrox (75 mg) verdi. Troid hormonlarımı düzenleyecekmiş. Bir de sivilce problemim var. Acaba bu hormonlarım düzelince cildim de düzelecek mi? Ve bu yollardan geçenler, kurtulup çocuk sahibi olanlar var mı? Seneye bende çocuk sahibi olmak istiyorum öyle planlıyorum nasipse inşaAllah. Sizce bu atlatılamayacak bir engel mi? Cevaplarınız çok değerli. Bekliyorumm🤗

Prolaktin o kadar da yuksek değil aslında. Benim daha yüksekti 54 tü. Doktor bi ilaç verdi 1 ayda düştü. Bidaha ki ay da hamile kaldım:) öyle çok dert edilcek bişey değil yani :)

Prolaktin o kadar da yuksek değil aslında. Benim daha yüksekti 54 tü. Doktor bi ilaç verdi 1 ayda düştü. Bidaha ki ay da hamile kaldım:) öyle çok dert edilcek bişey değil yani :)
Öyle mi içime su serptiniz :'))
Kolayca hallolacak bir şey ozaman prolaktin. Tekrar yükselme durumu var mı peki?

En başta pco demişti. Adetimden sonraki kontrolümde kistlerin azaldığını görünce temizlenmiş dedi. Bu durumda pco muyum değil miyim bir dahaki kontrolde kesin öğrenirim herhalde 🤷🏻‍♀️

Öyle mi içime su serptiniz :'))
Kolayca hallolacak bir şey ozaman prolaktin. Tekrar yükselme durumu var mı peki?
Valla canım benim bi defa yükseldi. Daha sonra hamile kalınca bidaha baktirmadim. Çünkü hamilelikte de yükselen bi hormon bu prolaktin. Stres üzüntü sıkıntı bile etkiliyo . Takmamaya çalış hepsi ilaçla dengeleniyo:)

ALlah büyüktür kuzum.🙏🏻
BEnde de adet düzensizliği vardı tiroid sağolsun😡 bozuyordu adetimi hemde yumurtlamamı Şubat martta adetim güzel gidiyordu nisanda geç yumurtlamam oldu sanırım yani adetin 29.günü yumurtladım dün adet olmam gerekiyorduu olmadım 🤦🏼‍♀️

ALlah büyüktür kuzum.🙏🏻
BEnde de adet düzensizliği vardı tiroid sağolsun😡 bozuyordu adetimi hemde yumurtlamamı Şubat martta adetim güzel gidiyordu nisanda geç yumurtlamam oldu sanırım yani adetin 29.günü yumurtladım dün adet olmam gerekiyorduu olmadım 🤦🏼‍♀️
İnşaAllah hayırlı haberi alırsın canım❣️❣️

Back