tsh ın dengesiz olması neyi gösterir?

Sonuçları yazarım mutlaka ama inşallah bir yıl ilaç kullan tedaviye ara ver demezler yoksa ben ölürüm.Ben bir iki ay ara ver demelerinden korkarken 1 yıl daha beklemek benim psikolojimi tamamen alt üst eder.Önemli olan benim ve olacaksa eğer doğacak olan bebeğimin sağlıklı olması tabiki ama inşallah bir yıl ilaç kullanmayı gerektirecek bir durum yoktur.Ben 6 yıllık evliyim ve 3 yıldır bebek istiyoruz değil bir yıl 1 güne sabrım yok.Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere bu yolda uğraşanlara sabır versin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah......

inşallah dediğin gibi ara vermek zorunda kalmazsınız seni üzmek istemem ama
tiroit rahatsızlığı olanların bebek sahibi olması da zor oluyo biraz kendimden biliyorum
başka bi sorununuz var mı cnm yumurtalıkla falan ilgili jinekoloğa gitmişsindir mutlaka

sebebi neymıs cnm kullanma demesındekı? bıraz saç dökülmesi yapıyor benmde tsh bıraz yuksek normal degerlerden aynı ılacı kullanıyorum.
Ben Bebek için tedaviye başlayacaktım ve tsh düşük çıkınca beni dahiliyeye yönlendirdiler dahilyede yapılan testler sonucu haşimeto teşhisi koydu ve euthyrox 50 mg yazdı 15 gün kullan kontrole gel dedi.Fakat 15 gün sonra kontrole gittiğimde test sonuçlarıma bakan başka bir dahiliye dr. u sende haşimeto yok başka bişey var ama ben teşhis koyamam sen bu ilacı içme acil endokrinolojiye git dedi.Yani ilacı içmememi sölemesi henüz teşhis koyulmadığı için pazartesi günü endokrinolojiye gidicem inşallah ne olduğunu öğrenicem ve ilaç doğruysa devam edilecek değilse başka bir ilaç yazacak sanırım....
bana da doktor çocuğun olmaz demişti ilaçlara başladım aam bir ay tatil yaptım gezdim dolaştım hiçbişeyi dert etmedim kısaca gamsızmış gibi yaşadım ve ilaç etkisini gösterdi 4. ayda hamile kalmıştım umarım olur sizinde gönülden istiyorum Allah yar ve yardımcınız olsun
4.Ayda hamile kalmanız çok güzel böyle şeyleri duymak benide umutlandırıyor.İnşallah rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bebeğiniz şuan doğdu ve sağlıklı dimi.Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin....
inşallah dediğin gibi ara vermek zorunda kalmazsınız seni üzmek istemem ama
tiroit rahatsızlığı olanların bebek sahibi olması da zor oluyo biraz kendimden biliyorum
başka bi sorununuz var mı cnm yumurtalıkla falan ilgili jinekoloğa gitmişsindir mutlaka

İnşallah çok korkuyorum korunmak zorunda kalmaktan.Bizim zaten 3 yıldır çocuğumuz olmuyor.1Yıldır dr.a gidiyoruz artık yapılası gereken tüm testler defalarca tekrarlandı nedeni bilinmiyor Dr. sebepsiz infertilite teşhisi koydu.Yapılan testlerde herşey normal çıkmıştı tsh da normaldi önceden tsh daki dengesizlikler 3 ay içinde oldu öncesinde normaldi.Yani hamile kalamama sebep nedir bilmiyorum ama zaten olmuyor.Daha önce 3 ay yumurta takibi yapıldı bir sonuç alamadık.Şimdi troidle ilgili soru işaretleri ortadan kalktığında 2 ay daha yumurta takibi yapılacak ve sonrasında da aşılamaya geçilecek hayırlısı Allah tan.

İlk sayfadaki yapılan testler sonrası verilen euthrox isiml ilşacı 20 gün kullandıktan sonra çıkan test sonuçları

Anti Tiroglobulin antikor(AntiTg) 20,0

sonuç normal referans aralığı
TSH H 5,91 0.35 4.94
Serbest T4 1,27 0.7 1.48
Serbest T3 3,44 1.71 3.71

Anti Tiroglobulin antikor(AntiTg) sonuç 20,0

Sizce düzelme varmı?

X