- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
benıde bilgilendirirmisin1 yıldır tiroid tedavisi görüyorum ilk zamanlar ayda 1 kontrolüm oluyodu son 6 ayda 2 ayda bir kontrole gidiyorum. Son 6 ayda 2 ay arayla değerlerim 2.84 1.88 0.6 daha düşer mi diye dr a sorduğumda düşmez dedi aynı doza devam et dedi ben düşer diye beklerken dün ki test sonucum 8.11 çıktı çok yükselmiş. Yarın sonucumu göstericem dr a ama nedeni çok merak ediyorum bilgisi olan varsa lütfen cvp verebilir mi
Seninkinde birden artış mı oldu canım yoksa bu değerlerde mi seyrediyobenıde bilgilendirirmisin
benimde değerim senınki kadar olmasada yükselme olmuş.
bende carsamba gidicem doktora
bu arada ben 10 küsür senedir troid hastasıyım
suan degerim 3.89
benım 4,29 duSeninkinde birden artış mı oldu canım yoksa bu değerlerde mi seyrediyo
Kuzum dozu biz ilk 6 ayda ayarladık ve son 6 ay iyi gidiyordu 50 kullanıyorum bende doz az gelse dahi bu kadar artış olması çok saçmaEşimde aynısı oldu geçen ay.. Onun da 8 küsüre çıktı, ilacı 25mg kullanıyordu. Doz yeterli gelmeyince artıyormuş böyle, doktoru haftasonşarı 50mg kullan demiş.
Anım senin ki gayet iyi ama hamile kalmak istiyodun sanırım öyle hatırlıyorum o yüzden hamile kalmak için değerin yüksek kabul ediliyo sen kaçlık ilaç kullanıyosun bizim ayarlamanız 6 ay sürdü 2 gün 50 lik 1 gün 25 lik kullanıyorum günde 41 e tekabül ediyo aslında düzene girmişti niye böyle oldu anlam veremedimbenım 4,29 du
3,29 düşmüştü
şimdi yine 3.89 oldu
doktor hafta sonları 2tane al demişti. ama çok çarpıntı yaptıgından 1,5tane içiyordum
şimdi çarşamba tekrar gidicem
25 LİK GÜNDE 1tane dediC
Anım senin ki gayet iyi ama hamile kalmak istiyodun sanırım öyle hatırlıyorum o yüzden hamile kalmak için değerin yüksek kabul ediliyo sen kaçlık ilaç kullanıyosun bizim ayarlamanız 6 ay sürdü 2 gün 50 lik 1 gün 25 lik kullanıyorum günde 41 e tekabül ediyo aslında düzene girmişti niye böyle oldu anlam veremedim
25 az geliyo demekki canım muhtemelen dozu artıracak. Seni günlük dozun 28.buçuk gelmiş kullandığın ilaca göre. 2 gün 25 2 gün 1.5 kullanırsan günlük dozun 31 e gelir. 2 gün 25 1 gün 1.5 kullanırsan da günlük dozun 29.1 falan oluyo. Dr una danış tabi ama günlük doz 31 olsa sana ideal gibi.25 LİK GÜNDE 1tane dedi
hafta sonları 1,5 içiyorum ama artmıs
Ben 2 tane içtiğim günler cok carpıntı yaptı ama kalbım durucak gibi oldu25 az geliyo demekki canım muhtemelen dozu artıracak. Seni günlük dozun 28.buçuk gelmiş kullandığın ilaca göre. 2 gün 25 2 gün 1.5 kullanırsan günlük dozun 31 e gelir. 2 gün 25 1 gün 1.5 kullanırsan da günlük dozun 29.1 falan oluyo. Dr una danış tabi ama günlük doz 31 olsa sana ideal gibi.
Kuzum 2 tane içmeyeceksin 2 gün 1er tane 2 gün 1.5 içeceksin. Günde 2 olunca zaten günlük dozun 50mg oluyo tabi ki çarpıntı yapar çok geliyo çünküBen 2 tane içtiğim günler cok carpıntı yaptı ama kalbım durucak gibi oldu
Canım benimde ilacımı düzenli kullanmama rağmen arttı bu değer ve tiroit ilacı dışında başka bir ilacım yok yani ağrı kesici bile kullanmam sadece ani artışı beni huzursuz etti.Ben 5 senedir tiroid hastayım 8 düşürülemeyeck bir değer değil doktor uygun doz artımını yapar zaten ben başladığımdan beri hep daha yüksekdozlarda kullandım 125 ve 100 genelde. Geçen kış demir hapı içeriğinden dolayı değerim 14 olmuştu tiroid ilacımı içtiğim halde ama şuan yapımı düzgün kullandım ve hafta içi 75 hafta sonu 50 ye düşürdüler. Tsh değerimde 0.03 şuan ilk teşhis konduğunda 57ydi tshım. Kısacası korkmayın ilacınızı düzenli için kan ve mide yapıyla beraber kullanmayın yoksa ilaç etkisini kaybediyo
hergün 1.5 içsem ne olur pekiKuzum 2 tane içmeyeceksin 2 gün 1er tane 2 gün 1.5 içeceksin. Günde 2 olunca zaten günlük dozun 50mg oluyo tabi ki çarpıntı yapar çok geliyo çünkü
Çok gelir 37.buçuk olur kuzumhergün 1.5 içsem ne olur peki
Aaa bu kadar önemli mi triod benimde değerim normalde hormon testlerinde 1.18 1.58 falandı geçen ay adet geç oldum triod 4.64 çıktı 4.66 sınırmış hastanenin ama doktor bşey demedi normal dedi . Bu ayda 40 gün oldu hala adet gelmedi düzensizleştim takip mi ettirmem lazım acababenıde bilgilendirirmisin
benimde değerim senınki kadar olmasada yükselme olmuş.
bende carsamba gidicem doktora
bu arada ben 10 küsür senedir troid hastasıyım
suan degerim 3.89
2 gün 1er tane 2 gün 1.5 içeyim ozaman dediğin gibiÇok gelir 37.buçuk olur kuzum
Canım hamile kalmak istiyosan önemli bi değer yumurtlamayı engelliyo. Kaç defa kadın doğuma gittiysem geri çevirdi beni önce bu değer düzelecek diye. 6 aydır iyi gidiyo derken tekrar şaştı.Aaa bu kadar önemli mi triod benimde değerim normalde hormon testlerinde 1.18 1.58 falandı geçen ay adet geç oldum triod 4.64 çıktı 4.66 sınırmış hastanenin ama doktor bşey demedi normal dedi . Bu ayda 40 gün oldu hala adet gelmedi düzensizleştim takip mi ettirmem lazım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?