• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tsh ilaç kullanmama rağmen 0.6 dan 8.11 e çıktı merak ediyorum lütfen cvp verin

Canım hamile kalmak istiyosan önemli bi değer yumurtlamayı engelliyo. Kaç defa kadın doğuma gittiysem geri çevirdi beni önce bu değer düzelecek diye. 6 aydır iyi gidiyo derken tekrar şaştı.
Hadi yaaa bende diyorum benim neden çocuk olmuyor acaba yumurtlamıyorum diye mi adet göremiyorum . İki kez hamile kaldım ama o sıra triod düşüktü ilk defa bir testte triod yüksek çıktı haftaya gideyim doktora en iyisi ot içmeyi düşünüyordum aslında Aslan pençesi oda düzeltiyormuş galiba hormonları

Hadi yaaa bende diyorum benim neden çocuk olmuyor acaba yumurtlamıyorum diye mi adet göremiyorum . İki kez hamile kaldım ama o sıra triod düşüktü ilk defa bir testte triod yüksek çıktı haftaya gideyim doktora en iyisi ot içmeyi düşünüyordum aslında Aslan pençesi oda düzeltiyormuş galiba hormonları
Ot için bişey diyemem canım maydanoz u dudum bende fakat ilaç kullandığım için daha da düşer diye hiç denemedim. Eğer dr a gidersen mutlaka gebelik düşündüğünü söyle yoksa bu değerler gebelik istemeyen biri için normal kabul ediliyo

Ot için bişey diyemem canım maydanoz u dudum bende fakat ilaç kullandığım için daha da düşer diye hiç denemedim. Eğer dr a gidersen mutlaka gebelik düşündüğünü söyle yoksa bu değerler gebelik istemeyen biri için normal kabul ediliyo
Gebelik istediğim halde öyle söyledi valla ancak gidicem tekrar 10 gün gecikmem var

Gebelik istediğim halde öyle söyledi valla ancak gidicem tekrar 10 gün gecikmem var
Canım bence her dr un kendine özgü kuralları kimi sadece günü kurtarayım istiyo. Ben geçen yıl ekim ayında başladım tedaviye başka bi dr ile 50 mg lik ilaç verdi 45 gün sonra gel dedi 45 gün sonra gittim değer çok düşüktü ben görüyorum düşük olduğunu bana değer normal aynı doza devam et 1 ay sonra tekrar gel dedi benim değerim dahada düştü adam ilgilenmiyo anca doza devam et diyo Allah razı olsun bu dr umdan uğraştı ilgilendi her gittiğimde bana soruyo içimden gülüyorum sen gebelik istiyodun dimi diye evet diyorum sende dr unu değiştir istersen

Kullandığınız bir ilaçla etkileşime geçmiş olabilir. Kullandığınız bir ilaç var mı? Tiroid ilacını açken kullanıyor ve ilacı aldıktan sonra en az yarım saat birşey yemiyorsunuz değil mi?

Kuzum doz ayarlamakta üstüme yok kendi dozumuda ben ayarlamıştım hatta dr nasıl ayarladıysan öyle devam et iyi gidiyo demişti 😁 ben sadece ani artışın sebebini merak ettim
harikasın
senın dediğin gibi yapıcam bende
2 gün 1,5 2 gün 1tane

Kullandığınız bir ilaçla etkileşime geçmiş olabilir. Kullandığınız bir ilaç var mı? Tiroid ilacını açken kullanıyor ve ilacı aldıktan sonra en az yarım saat birşey yemiyorsunuz değil mi?
Kullandığım başka bi ilaç yok canım açken kullanıyorum evet ama bazen yarım saat beklemiyorum 15 dk yada 20 dk olabiliyor

O da etkiler. En az yarım saat aç kalmanız lazım. 13 senedir Hipotiroidim var 1 saat muhakkak aç kalmaya dikkat ederim.
Anladım canım inş o etkilemiş olsun daha önceki kullanımlarımda da böyleydi ama bu kadar etki ettiğini görmemiştim

Back